- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.964
- 1.423
- 60
Eki Görüntüle 1956502
Eki Görüntüle 1956503
Sayin EVETciler bunlar ne ? Ne icin hazirlaniyorlar ve neden izin veriliyor?
ironi yapıyorbu mesaj ciddi mi şaka mı?
görüşünüz ne bilmiyorum ama hadi HAYIRlısı ağzınız bal yesin diyorum o zaman :)
ironi yapıyor
MHP’li Sinan Oğan: AKP sivillere silahlı eğitim veriyorEki Görüntüle 1956502
Eki Görüntüle 1956503
Sayin EVETciler bunlar ne ? Ne icin hazirlaniyorlar ve neden izin veriliyor?
Meğer Rte nin ne çok seveni varmış.
Hayır diyeceklerin çoğu evetçileri "Ya başa kötü biri gelirse?" diyerek vazgeçirmeye çalışıyor.
Bu kadar korkmayın, Rte den daha kötüsü var mı ki sizin gözünüzde?
bende de mide bulantısı,hatta öyle ki,hastanelik eden baş ağrılarımın nedenidir bu topik.yönetimi dava edeceğim.ben oy verirken de bu tiplerden haz etmiyordum.. ben bir şeyler değişecek umuduyla verdim, gerçekten de değişti.. önceden birbirimizden hoşlanmayan bir ülkeydik, şimdi birbirimizi kesip biçme aşamasına geldik bak bu büyük bir değişim :) neyse sen yine okuyabiliyorsun, ben 5 dakika bu topikte kalsam baş dönmesi yapıyor..
bende de mide bulantısı,hatta öyle ki,hastanelik eden baş ağrılarımın nedenidir bu topik.yönetimi dava edeceğim.
Verdiğiniz örneklere gerçekten inanıyorsanız pes derim, başka şey demem size.damadı,ya da bilal veya kızı sümeyye...daha kötüsü,hatta emine erdoğan. daha kötüleri bunlar ve plan bu yönde...getirilmek istenen sistemi anladınız siz.
Herkes hayır diyormuş, ülkeyi kkdan ibaret sananlar var, ne yazık.herkes derken ? benim etrafimda da herkes evet diyor. buraya aldanmayin sonucta daha oncede yazdim kk dan haberi olmayan internete giremeyen milyonlar var.
neden?siz tek bir kişinin söylediğine inanıyorsunuz da,ben araştıran,soruşturan,sesi kesilmeye çalışılanan,bu ülkenin aydın gazetecilerine inanınca mı pes?çok ironik.Verdiğiniz örneklere gerçekten inanıyorsanız pes derim, başka şey demem size.
Pekala.. Siz, sizi Emine Erdoğan ın bile başa gelebileceğine inandıran o aydın(!) gazetecilere inanmaya devam edin o halde. Mani olmayayım.neden?siz tek bir kişinin söylediğine inanıyorsunuz da,ben araştıran,soruşturan,sesi kesilmeye çalışılanan,bu ülkenin aydın gazetecilerine inanınca mı pes?çok ironik.
Pekala.. Siz, sizi Emine Erdoğan ın bile başa gelebileceğine inandıran o aydın(!) gazetecilere inanmaya devam edin o halde. Mani olmayayım.
Pekala.. Siz, sizi Emine Erdoğan ın bile başa gelebileceğine inandıran o aydın(!) gazetecilere inanmaya devam edin o halde. Mani olmayayım.
Objektifim elvan.Damadı bakan oldu kitapkokusu damadı, kızı da danışmanı, sence oğlunu sonraki Başkan yapmak istemesi mi komik? Yapma Allah aşkına.
Kızdığınız partilerin liderlerinden biri bunu yapsa neler derdiniz değil mi?
Biraz objektif olun lütfen
Objektifim elvan.
Damadının, kızının eğitim durumlarından, kariyerlerinden haberdar mısın?
Siz sadece "damadı" diye bakarsanız yanlış sularda yüzersiniz bana kalırsa.
Benim fikrim
Siyasi yakınlarının 18yaşındaki çocuklarının milletvekili olacağı nerden çıktı?Şunu da eklemezsem olmaz, ben sadece 18 yaşındaki bazı milletvekillerinin askerlikten muaf tutulmasının konuşulmasından dahi çok rahatsızım.
Bu şu demek birileri şehit olurken bazı siyasilerin yakını olan çocuklar askerlikten kaçmak için milletvekili olacak. Ve gencecik yaşında hem askerlikten yırtmış hem emekli olmuş olarak hayata başlayacak. O arada senin benim çocuğum üniversite sınavı KPSS ve askerlik üçgeninde hayatından bezecek.
Adında adalet olan bir partinin sunduğu bu haksızlığa bile hayır denmeli bence
Gerçekten vicdanını dinle bence bu seni rahatsız etmiyor mu?
Asıl sen yapma lütfen.O zaman bundan sonrasında bir kere lider olan biri çocuklarına güzel eğitim verip verip her koltuğa oturtsun. Padişahlıktan farkı ne bunun peki? Malum şehzadelerde eğitim alıyordu.
Ayrıca o eğitim durumu yerinde olan ama üç kuruşa çalışan beyaz yakalılardan haberdar mısın peki? Yada doktorası olan işsizlerden?
Yapma gözünü seveyim.
O zaman bundan sonrasında bir kere lider olan biri çocuklarına güzel eğitim verip verip her koltuğa oturtsun. Padişahlıktan farkı ne bunun peki? Malum şehzadelerde eğitim alıyordu.
Ayrıca o eğitim durumu yerinde olan ama üç kuruşa çalışan beyaz yakalılardan haberdar mısın peki? Yada doktorası olan işsizlerden?
Yapma gözünü seveyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?