Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Eki Görüntüle 1956502

Eki Görüntüle 1956503
Sayin EVETciler bunlar ne ? Ne icin hazirlaniyorlar ve neden izin veriliyor?
MHP’li Sinan Oğan: AKP sivillere silahlı eğitim veriyor
15.02.2017 16:22 GÜNCEL
MHP’li muhalif isimlerden Sinan Oğan AKP’nin esnafa silahlı eğitim verdiğini öne sürdü.
TWEET PAYLAŞ EPOSTA YAZDIR

AKP'nin “Halk Özel Harekat” gibi bir paramiliter yapılanma çalışması bulunduğunu iddia eden Sinan Oğan “Özellikle bu 15 Temmuz sonrasında normalde fırıncı, berber ya da bakkal olan sivillerin zaman zaman kamplara alınıp eğitildikleri, silah kullanmanın öğretildiğini biliyoruz” dedi.

Sözcü'den Nil Soysal'a konuşan Oğan, şunları söyledi:

“Özellikle bu 15 Temmuz sonrasında normalde fırıncı, berber ya da bakkal olan sivillerin zaman zaman kamplara alınıp eğitildikleri, silah kullanmayı öğretildiğini biliyoruz. Bu yarı milis gücü ha dediklerinde sokağa çıkarıp toplumun diğer kesiminin üzerine salacak bir çalışma içerisindeler. Ama buna rağmen ben Türk Milleti'nin sağduyusuna her zaman güvendim, hâlâ da güveniyorum. Ne olursa olsun bu milleti böyle bir iç çatışmaya sürükleyemezler. Terör artabilir, başka şeyler olabilir, içeriyi karıştırmaya çalışabilirler, ama bunların hiçbiri sokak çatışmalarına varacak düzeyde olmaz.”

damadı,ya da bilal veya kızı sümeyye...daha kötüsü,hatta emine erdoğan. daha kötüleri bunlar ve plan bu yönde...getirilmek istenen sistemi anladınız siz.

bende de mide bulantısı,hatta öyle ki,hastanelik eden baş ağrılarımın nedenidir bu topik.yönetimi dava edeceğim.

hala yol,köprü diyorsunuz,yahu.bir gram ilerleme olmamış,"evet"çilerin nedenlerinde.

evlatlarım,(çoğunuz benden küçük olduğunuz için öyle yazdım,altında birşey aramayın)yapılan yollar,otobanlar,köprüler,babalarının hayrına yapılmıyor.sizin ,bizim vergilerimizle yapılıyor söylemlerini geçtim,ihaleyi alan şirketleri bir araştırın isterseniz.

büyük rantlar dönen bu ihaleler kimlere veriliyor,kimler para kazanıyor.çoğu iktidara yakın,hatta iktidar sahiplerinin şirketlerine veriliyor.bir çok projenin,ihalesini kazanmış,"taş yapı "kimin bir araştırın isterseniz.

nasıl oluyorsa,bir zamanlar adamların,makam şöförlüğünü yapmış insanlar,inşaat şirketi sahipleri,olmuş.
sen de asgari ücrete,talim ederek,çocuk,büyütmeye,okutmaya çalış ki,bir hiç uğruna,terör saldırısında,hayatını kaybetsin.
akıl, fikir...

damadı,ya da bilal veya kızı sümeyye...daha kötüsü,hatta emine erdoğan. daha kötüleri bunlar ve plan bu yönde...getirilmek istenen sistemi anladınız siz.
Verdiğiniz örneklere gerçekten inanıyorsanız pes derim, başka şey demem size.

herkes derken ? benim etrafimda da herkes evet diyor. buraya aldanmayin sonucta daha oncede yazdim kk dan haberi olmayan internete giremeyen milyonlar var.
Herkes hayır diyormuş, ülkeyi kkdan ibaret sananlar var, ne yazık.
Burası belirleyici değilki.
Ama bunların derdi şu "hepimiz hayır diyoruz, yine de evet çıkıyor hmm demekki seçime hile karışıyor, her seçime hatta"
Çamur atmak yani..
Buna sığınmazlar mı yıllardır?
Yeni moda tabirle 'yav he he' diyorum onlara.

Şu topik yeni açıldığında 'kararsız' dım.
Süregelen zamanda araştırmalarımla vereceğim cevap kesinleşti gibi.
Lakin bu cevapta bu topiğin de etkisi olmadı desem yalan olur.
'Hayır' diyenlerin zihniyetini, savunmasını gördükçe "evet" diyesim geliyor

Hani "inadına evet" diyenler gibi...

Verdiğiniz örneklere gerçekten inanıyorsanız pes derim, başka şey demem size.
neden?siz tek bir kişinin söylediğine inanıyorsunuz da,ben araştıran,soruşturan,sesi kesilmeye çalışılanan,bu ülkenin aydın gazetecilerine inanınca mı pes?çok ironik.

neden?siz tek bir kişinin söylediğine inanıyorsunuz da,ben araştıran,soruşturan,sesi kesilmeye çalışılanan,bu ülkenin aydın gazetecilerine inanınca mı pes?çok ironik.
Pekala.. Siz, sizi Emine Erdoğan ın bile başa gelebileceğine inandıran o aydın(!) gazetecilere inanmaya devam edin o halde. Mani olmayayım.

Pekala.. Siz, sizi Emine Erdoğan ın bile başa gelebileceğine inandıran o aydın(!) gazetecilere inanmaya devam edin o halde. Mani olmayayım.

Damadı bakan oldu kitapkokusu damadı, kızı da danışmanı, sence oğlunu sonraki Başkan yapmak istemesi mi komik? Yapma Allah aşkına.
Kızdığınız partilerin liderlerinden biri bunu yapsa neler derdiniz değil mi?
Biraz objektif olun lütfen

Şunu da eklemezsem olmaz, ben sadece 18 yaşındaki bazı milletvekillerinin askerlikten muaf tutulmasının konuşulmasından dahi çok rahatsızım.
Bu şu demek birileri şehit olurken bazı siyasilerin yakını olan çocuklar askerlikten kaçmak için milletvekili olacak. Ve gencecik yaşında hem askerlikten yırtmış hem emekli olmuş olarak hayata başlayacak. O arada senin benim çocuğum üniversite sınavı KPSS ve askerlik üçgeninde hayatından bezecek.
Adında adalet olan bir partinin sunduğu bu haksızlığa bile hayır denmeli bence
Gerçekten vicdanını dinle bence bu seni rahatsız etmiyor mu?

Objektifim elvan.
Damadının, kızının eğitim durumlarından, kariyerlerinden haberdar mısın?
Siz sadece "damadı" diye bakarsanız yanlış sularda yüzersiniz bana kalırsa.
Benim fikrim

Objektifim elvan.
Damadının, kızının eğitim durumlarından, kariyerlerinden haberdar mısın?
Siz sadece "damadı" diye bakarsanız yanlış sularda yüzersiniz bana kalırsa.
Benim fikrim

O zaman bundan sonrasında bir kere lider olan biri çocuklarına güzel eğitim verip verip her koltuğa oturtsun. Padişahlıktan farkı ne bunun peki? Malum şehzadelerde eğitim alıyordu.
Ayrıca o eğitim durumu yerinde olan ama üç kuruşa çalışan beyaz yakalılardan haberdar mısın peki? Yada doktorası olan işsizlerden?
Yapma gözünü seveyim.

Siyasi yakınlarının 18yaşındaki çocuklarının milletvekili olacağı nerden çıktı?
Mv olmak için siyasi yakın şartı mı var?
Kimsenin askerlikten kaçmak için mv olacağını sanmam.
Askerlik yapmak istemeyen, imkanı olan bedelli yapıyor zaten.
Birileri parlamentoda görev alırken birileri kışlada görevde.
Bu açıdan yaklaşırsan rahatsız olmazsın.

Asıl sen yapma lütfen.
Sadece eğitim aldık diye olur mu o işler?
Vasıf gerekmiyor mu?
Misal Bilal Erdoğanın eğitimi ile ilgili fikrim yok. Ama olsa da onda yeterli donanım yok kanaatimce.
Eğitim gerekli ama yeterli değil.

Ya da Türkiye'de çocuklar imam hatiplerde okumaya zorlanırken,kendi çocuklarına yurtdışında eğitim imkanı sağlanması gibi değil mi?

Vallahi bende şu zamanlar yaşananlar ve yaşanacak olanlar için polyannacılık oynamak ve başımızda biri olsun,o bizim yerimize herşeyin en iyisini!!! düşünür deyip bu kadar rahat olmak isterdim.Gelecek aylarda/yıllarda kısmet olursa bir çocuk dünyaya getirmek istemeseydim! Bir kadın olarak kendini ifade edememek,haklarını savunamamak,bir anne olarak çocuğumun okuyacağı okulu,buna bağlı olarak mesleğini seçememek,benim adıma karar verilecek olması çok üzücü.
İmkanı olan için herşey güllük gülistanlık tabii,bunları düşünmeye ne gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…