O zaman geldiğinde de kandırılmış olcaklarAyrıca çözüm süreci dediğiniz şeyi CHP yapmadı. Oslo görüşmelerini de CHP yapmadı.
Gün gelir devran döner şimdi terörü bitirecek diye evet dediğiniz sistemde yine görüşmeler başlarsa ne yapacaksınız? Bu da ihtimal dahilinde.
Biz dedik diye yazdım zaten chp dedi o dedi bu dedi yazmadım dikkatinizi çekerim.Ayrıca çözüm süreci dediğiniz şeyi CHP yapmadı. Oslo görüşmelerini de CHP yapmadı.
Gün gelir devran döner şimdi terörü bitirecek diye evet dediğiniz sistemde yine görüşmeler başlarsa ne yapacaksınız? Bu da ihtimal dahilinde.
O zaman geldiğinde de kandırılmış olcaklar
"Herşeyi anlıyorum ve bu beni öldürecek."DostoyevskiBen gerçekten anlamıyorum.
Neden terör hiç olmadığı kadar arttı? Çünkü görüşmeler yapıldı çözüm süreci denildi, beklentileri artınca ve olmayınca terör bu hale geldi. Bunları bile görmeden ama terör bitecek demek nasıl bir şey?
Geçen seçimde de terör bitecekti koalisyon değil iktidar okurlarsa, aynı laflardı e hani? Daha da arttı.
Hakikaten hep kandırılan insanlara bu kadar yetki vermeyi bu kadar güvenmeyi anlamıyorum anlamayacağımda sanırım
Cehalet ayrıcalıklı sınıfın kullandığı usta bir silahtır"Herşeyi anlıyorum ve bu beni öldürecek."Dostoyevski
Arkadaşım her millet hak ettiği şekilde yönetilir demiş bir düşünür,en iyisi biz su dövmeyelim..
cok gzl yazmissin ve neden tayyipin goklere cikarildigini ozetlemissin. gelelim bugun diger kesime yapidigi iddia edilen baskiya. bir kere daha once oldugu gibi basi aciklara hicbir sekilde sen su okula giremezsin askeriyeye girmen icin veya baska bir yere girmen icin basini ortmen gerek yada etek boyunu uzatman gerek gibi yada baska bi baski yok. ayrica etek boyu kamusal alanda cumhuriyet kuruldu kurulali diz alti diye gecer. bunun bugunku hukumetle alakasi yok. bas acik olmayi birak sahneye belkide kimsenin acik olamayacagi kadar acik cikip hayatina oyle devam eden binlerce sanatci ve elit kesim de tayyipi hala destekliyor. bunlar yasam tarzindan baski gorse ortaligi yirtar ki birak sen ben gibi sade vatandasi. velhasili suan eskisi gibi bi baski soz konusu degil. eger oyle bir baski varsa da dediginiz gibi nasil bi hukumet yandaslari sel gibi 14 yildir onune set cekilemeden tastiysa. onlarda tasardi. yada bi gu tasarsa o zaman gorucez. ama suan icin hala referandumda evet diyen milyonlarca acik ve uasam tarzi farkli kisi varsa bu hukumetin basarisidir.Eskiden İslami hayat tarzı olanlara baskı yapıldı, başörtüsü yasaktı ne oldu peki? Herkes açıldı saçıldı mı? Yoksa daha da nefreti körükledi mi?
Yol bu yol değil buradan bile bunu anlamanız şazım.
Siyasi yasaklandı Tayyip Erdoğan durduruldu mu? Daha da güçlendirdi mi?
Şimdi başka kesimlere baskı uygulanırsa bu geçmişte o kesimin nefretle ve hırsla geleceğini gösterir. Siyasi yolla olmazsa terörle.
Yolu bu değil tarihte defalarca baskıyla susturulmak istenen oldu ama başaran diktatör olmadı.
cok gzl yazmissin ve neden tayyipin goklere cikarildigini ozetlemissin. gelelim bugun diger kesime yapidigi iddia edilen baskiya. bir kere daha once oldugu gibi basi aciklara hicbir sekilde sen su okula giremezsin askeriyeye girmen icin veya baska bir yere girmen icin basini ortmen gerek yada etek boyunu uzatman gerek gibi yada baska bi baski yok. ayrica etek boyu kamusal alanda cumhuriyet kuruldu kurulali diz alti diye gecer. bunun bugunku hukumetle alakasi yok. bas acik olmayi birak sahneye belkide kimsenin acik olamayacagi kadar acik cikip hayatina oyle devam eden binlerce sanatci ve elit kesim de tayyipi hala destekliyor. bunlar yasam tarzindan baski gorse ortaligi yirtar ki birak sen ben gibi sade vatandasi. velhasili suan eskisi gibi bi baski soz konusu degil. eger oyle bir baski varsa da dediginiz gibi nasil bi hukumet yandaslari sel gibi 14 yildir onune set cekilemeden tastiysa. onlarda tasardi. yada bi gu tasarsa o zaman gorucez. ama suan icin hala referandumda evet diyen milyonlarca acik ve uasam tarzi farkli kisi varsa bu hukumetin basarisidir.
ha bu arada son kararim hala evettttt
bu kadina dair soylenen durumlar kesim farketmiyor ama yani bu soylenenlere bende karsiyim kiz yada kadin ayrimi bencede cok cirkin. yani bu dediginiz seyler cinsiyetci soylemler ve evet diyecek olan beni de rahatsiz ediyor. dini egitim zorlamaina katilmiyorum. ama dedigim gibi bu kadar baski olsaydi cok acik gezen kesim asla tayyipe oy vermezdi evetci olmazdi. bunu da dusunun derimGayet baskı var.
Kadın mı kız mı bilemem, kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar, hamike kadın sokağa çıkmamalı, iki ayyaş ve daha bir sürü söz var bizi inciten yapmayın rica ediyorum.
Evet diyin hayır diyin ama gözünüzü bağlamayın.
Ayrıca gece sokakta ne işi varmış denilen kadın cinayetlerini de hatırlayın lütfen.!
Hatta Münevver akbulut için de o sa evine gitmeseydi de dendi hatırlatırım.
Daha neler neler var söylenen.
İçkimize de laflar söyleniyor, kıyafetimize de.
Öldürülen kadın bira içmiş evine gitmiş deniyor inatla.
Zorla verilen Zorunlu Sünni dini eğitime girmiyorum bile. Çocuğuma dini eğitim vermeye dahi zorlanıyorum bugün.
cok gzl yazmissin ve neden tayyipin goklere cikarildigini ozetlemissin. gelelim bugun diger kesime yapidigi iddia edilen baskiya. bir kere daha once oldugu gibi basi aciklara hicbir sekilde sen su okula giremezsin askeriyeye girmen icin veya baska bir yere girmen icin basini ortmen gerek yada etek boyunu uzatman gerek gibi yada baska bi baski yok. ayrica etek boyu kamusal alanda cumhuriyet kuruldu kurulali diz alti diye gecer. bunun bugunku hukumetle alakasi yok. bas acik olmayi birak sahneye belkide kimsenin acik olamayacagi kadar acik cikip hayatina oyle devam eden binlerce sanatci ve elit kesim de tayyipi hala destekliyor. bunlar yasam tarzindan baski gorse ortaligi yirtar ki birak sen ben gibi sade vatandasi. velhasili suan eskisi gibi bi baski soz konusu degil. eger oyle bir baski varsa da dediginiz gibi nasil bi hukumet yandaslari sel gibi 14 yildir onune set cekilemeden tastiysa. onlarda tasardi. yada bi gu tasarsa o zaman gorucez. ama suan icin hala referandumda evet diyen milyonlarca acik ve uasam tarzi farkli kisi varsa bu hukumetin basarisidir.
ha bu arada son kararim hala evettttt
bu kadina dair soylenen durumlar kesim farketmiyor ama yani bu soylenenlere bende karsiyim kiz yada kadin ayrimi bencede cok cirkin. yani bu dediginiz seyler cinsiyetci soylemler ve evet diyecek olan beni de rahatsiz ediyor. dini egitim zorlamaina katilmiyorum. ama dedigim gibi bu kadar baski olsaydi cok acik gezen kesim asla tayyipe oy vermezdi evetci olmazdi. bunu da dusunun derim
konya dediginiz il bundan 20 yil oncede oyleydi. benim konyada okuyan parduseli arkadasim yillar oncede orda tacize ugradi. diyecegim bunun bu hukumetle alkasi yok bunun dinle de alakasi yok. dindar insan boyle olmaz. siz cahil insanlardan bajsediyorsunuz. bakin iki kesiminde cahili var. nasilki basi kapali yada siyah giyinmis diye insanlara hamambocegi diyen insanlar vara bu insanlarda onlar kadar cahil. o yuzden egitim oncelikli olan. bende ozgur ve rahat yasamayi savunuyorum ayrica. tabiki her kesim icin boyle olmali. ama karsima tek tarafli bakan ve nefret soylemleriyle yaklasan bi kesim gorunce bende aynen sizin gibi korkuya kapiliyorum ve aklima 28 subat sureci vs gelmiyor degil. ama su kesinki artik hicbir kesim bu devirde baskiyi kaldiramaz tek bildigim bu. tek bir tikla turkiyenin her ilinden insanlari organize etmek mumkun. eskiden oldugu gibi kararlarin radyodan okundugu devirde yasamiyoruz cok sukurKonya'da yaşıyorum.
Bazen yollarda absürt giyinmediğim halde öküz gibi bakanlar oluyor. Yanımda eşim varken resmen tacize varan bakışlar oluyor açık kumral ve açığım diye.
Ve karı koca alkol satın almak için market dahi bulamıyoruz kmlercr yol gidip metrodan alıyoruz.
Yapmayın lütfen. Ben iki senedir göbeğinde yaşıyorum ve resmen hayat tarzıma tavır var burada. Bu bakış açısının tüm ülkeye yayılmasından ödüm patlıyor.
Bir an önce Eskişehir'e taşınabilelim istiyoruz.
Ve burası yüzde 85 Ak partili hiç öyle dediğiniz özgürlük rüzgarı yok.
Biz niye sizce rahat yaşamak için Eskişehir gibi şehirleri düşünüyoruz?
Dediğiniz gibi özgürlükçü ve saygılı olsa insanlar biz niye burada korkalım ve kaçmak isteyelim başka şehre?
Kendinizi kandırmayın
konya dediginiz il bundan 20 yil oncede oyleydi. benim konyada okuyan parduseli arkadasim yillar oncede orda tacize ugradi. diyecegim bunun bu hukumetle alkasi yok bunun dinle de alakasi yok. dindar insan boyle olmaz. siz cahil insanlardan bajsediyorsunuz. bakin iki kesiminde cahili var. nasilki basi kapali yada siyah giyinmis diye insanlara hamambocegi diyen insanlar vara bu insanlarda onlar kadar cahil. o yuzden egitim oncelikli olan. bende ozgur ve rahat yasamayi savunuyorum ayrica. tabiki her kesim icin boyle olmali. ama karsima tek tarafli bakan ve nefret soylemleriyle yaklasan bi kesim gorunce bende aynen sizin gibi korkuya kapiliyorum ve aklima 28 subat sureci vs gelmiyor degil. ama su kesinki artik hicbir kesim bu devirde baskiyi kaldiramaz tek bildigim bu. tek bir tikla turkiyenin her ilinden insanlari organize etmek mumkun. eskiden oldugu gibi kararlarin radyodan okundugu devirde yasamiyoruz cok sukur
bu sizin baktiginiz yerden oyle gorunuyor demekki. gayet acik anlattigimi dusunuyorum ama iste bakis acilari farkli olunca demekki bu kadar oluyor. o yuzden zaten sandik diye bisey var. hep birlikte gorucez sandiklar acilirsa..Bu dediğiniz de çok çelişkili işte.
Eğitimden bahsederken öğrencilerin imam Hatip'e mecbur bırakılması, her lisenin her ortaokulun İmam Hatip'e dönüştürülmesini de mi destekliyorsunuz? Fen liseleri ve fen dersleri azaltılırken hangi eğitimin artması?
Kendi partiniz cehalet arttıkça oy oranının arttığını söylerken sizce eğitimi teşvik ederler mi?
Dolayısıyla Konya'da bu kadar oy almaları da doğal. Konya'ya has bir cehalet durumu diye geçiştiremezsiniz bence. Beslendikleri şey bu üzgünüm ama...
Yani hem özgürlükten bahsedip cehaletten dem vurmanız diğer görüşlerinizle bir araya gelince çok çelişkili oluyor kusura bakmayın
Tophanede sopali palali yapılan baskinlari Adanada raki festivaline yine palayla saldiranlari görmemislerdir. Hee bunlar benim ozgurlugumu sinirlayan seyler değil zaten benim hayat tarzim boyle degil ama haksizliga gelemiyorumGayet baskı var.
Kadın mı kız mı bilemem, kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar, hamike kadın sokağa çıkmamalı, iki ayyaş ve daha bir sürü söz var bizi inciten yapmayın rica ediyorum.
Evet diyin hayır diyin ama gözünüzü bağlamayın.
Ayrıca gece sokakta ne işi varmış denilen kadın cinayetlerini de hatırlayın lütfen.!
Hatta Münevver akbulut için de o sa evine gitmeseydi de dendi hatırlatırım.
Daha neler neler var söylenen.
İçkimize de laflar söyleniyor, kıyafetimize de.
Öldürülen kadın bira içmiş evine gitmiş deniyor inatla.
Zorla verilen Zorunlu Sünni dini eğitime girmiyorum bile. Çocuğuma dini eğitim vermeye dahi zorlanıyorum bugün.
Tophanede sopali palali yapılan baskinlari Adanada raki festivaline yine palayla saldiranlari görmemislerdir. Hee bunlar benim ozgurlugumu sinirlayan seyler değil zaten benim hayat tarzim boyle degil ama haksizliga gelemiyorum
Tophanede sopali palali yapılan baskinlari Adanada raki festivaline yine palayla saldiranlari görmemislerdir. Hee bunlar benim ozgurlugumu sinirlayan seyler değil zaten benim hayat tarzim boyle degil ama haksizliga gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?