- 15 Aralık 2013
- 15.606
- 35.801
- 798
Merak etmeyin benim sözlerim havada kalmaz.Ama siz kendi sözlerinize bi dikkatle bakın saydigim sebeplerin sadece tek birine itiraz edebilmissiniz.Demek oluyor ki diğerlerinin gercekliğini siz de kabul ediyorsunuz ve zaten aksini de ispat edemezsiniz.Cunku bu ulkenin gercekleri bunlar.
Yapilan hangi hizmet engellenmis,ne istemisler de yapamamislar diyorsunuz.
Malum zihniyet 3.kopruye karsi cikmadi mi?Kanalistanbul projesi ve insa edilecek iki sehir projesine karsi cikmadi mi?iktidarda bulunduğu uzun dönemlerde hiç bir proje ve yatirim uretmeyen bu zihniyet gecmiste de sağ iktidarlarin ortaya koyduğu barajlardan boğaz köprülerine,yatirim projelerine sonuna kadar karsi cikti.İsmet İnonu 1936 da Turkiye nin ilk ucak fabrikasini kapatti.1856 yılından beri süren demir yolu yapımı ise İnönü'nün tek parti iktidarının hüküm sürdüğü 1940'dan sonra bir daha başlamamak üzere durdu.
Allaha sukur 15 yildir ulkemizde bu zihniyetin butun karsi cikmalarina ragmen,ulkenin yararina olacak butun anayasa degisikliklerini anayasa mahkemesine tasimasina ragmen cok onemli hizmetler, yenilikler yapildi.Yapilmaya da devam edilmesi icin evet diyoruz zaten.
Ne istemisler de yapamamislar diyorsunuz yillarca universiteye basortusuyle girmek isteyen kizlari engellemediler mi,yillarca bu haklarini ellerinden almadilarmi,insanlarin geleceklerini, hayallerini ellerinden almadilar mi?siz bi insanin geleceginin yok edilmesinin ne demek oldugunu biliyor musunuz?
Saydigim sebeplere inat neye evet diyorum biliyor musunuz? Butun bu sebeplerin faili olan zihniyetin bir daha iktidara gelebilmeyi ruyasinda bile goremeyecek olmasina evet diyorum!
Bu ulkeyi 50 yil geriye goturen koalisyon hukumetlerinin bir daha kurulamamasina evet diyorum
Askeri vesayetin ve darbe anayasalarinin son bulmasina evet diyorum
Egemenligin tam olarak milletin eline gecmesine evet diyorum
TÜRKIYENIN CIFT BASLILIKTAN KURTULUP DAHA GUCLU BIR SEKILDE ILERLEMESINE EVET DIYORUM
Medeniyetten, gelişmiş bir ülke olmaktan, insan gibi yaşamaktan tek anladığınız inşaat ve başörtüsü serbestisi.
Yazdıklarınızın da hepsi klişeden öte gidemeyen ve birazdan korkarım ki ekmek kuyruklarına baglanacak klişelerden ibaret. Kısaca çöp.
Dilerim bir gün, böyle canhıraş savunduğunuz (savunabildiğinizi sandığınız) şeyler barış, huzur, eğitim, düşünce özgürlüğü falan olur. Başörtüsü yüzünden okuluna gidemeyenleri savundugunuz gibi düşüncesini acıkladığı için işinden kovulanları savunabilecek kadar olgunlasırsınız umarım. Zerre umudum olmasa da bunu içtenlikle diliyorum.
İyi akşamlar.