• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Merak etmeyin benim sözlerim havada kalmaz.Ama siz kendi sözlerinize bi dikkatle bakın saydigim sebeplerin sadece tek birine itiraz edebilmissiniz.Demek oluyor ki diğerlerinin gercekliğini siz de kabul ediyorsunuz ve zaten aksini de ispat edemezsiniz.Cunku bu ulkenin gercekleri bunlar.
Yapilan hangi hizmet engellenmis,ne istemisler de yapamamislar diyorsunuz.
Malum zihniyet 3.kopruye karsi cikmadi mi?Kanalistanbul projesi ve insa edilecek iki sehir projesine karsi cikmadi mi?iktidarda bulunduğu uzun dönemlerde hiç bir proje ve yatirim uretmeyen bu zihniyet gecmiste de sağ iktidarlarin ortaya koyduğu barajlardan boğaz köprülerine,yatirim projelerine sonuna kadar karsi cikti.İsmet İnonu 1936 da Turkiye nin ilk ucak fabrikasini kapatti.1856 yılından beri süren demir yolu yapımı ise İnönü'nün tek parti iktidarının hüküm sürdüğü 1940'dan sonra bir daha başlamamak üzere durdu.
Allaha sukur 15 yildir ulkemizde bu zihniyetin butun karsi cikmalarina ragmen,ulkenin yararina olacak butun anayasa degisikliklerini anayasa mahkemesine tasimasina ragmen cok onemli hizmetler, yenilikler yapildi.Yapilmaya da devam edilmesi icin evet diyoruz zaten.
Ne istemisler de yapamamislar diyorsunuz yillarca universiteye basortusuyle girmek isteyen kizlari engellemediler mi,yillarca bu haklarini ellerinden almadilarmi,insanlarin geleceklerini, hayallerini ellerinden almadilar mi?siz bi insanin geleceginin yok edilmesinin ne demek oldugunu biliyor musunuz?
Saydigim sebeplere inat neye evet diyorum biliyor musunuz? Butun bu sebeplerin faili olan zihniyetin bir daha iktidara gelebilmeyi ruyasinda bile goremeyecek olmasina evet diyorum!
Bu ulkeyi 50 yil geriye goturen koalisyon hukumetlerinin bir daha kurulamamasina evet diyorum
Askeri vesayetin ve darbe anayasalarinin son bulmasina evet diyorum
Egemenligin tam olarak milletin eline gecmesine evet diyorum
TÜRKIYENIN CIFT BASLILIKTAN KURTULUP DAHA GUCLU BIR SEKILDE ILERLEMESINE EVET DIYORUM

Medeniyetten, gelişmiş bir ülke olmaktan, insan gibi yaşamaktan tek anladığınız inşaat ve başörtüsü serbestisi.
Yazdıklarınızın da hepsi klişeden öte gidemeyen ve birazdan korkarım ki ekmek kuyruklarına baglanacak klişelerden ibaret. Kısaca çöp.
Dilerim bir gün, böyle canhıraş savunduğunuz (savunabildiğinizi sandığınız) şeyler barış, huzur, eğitim, düşünce özgürlüğü falan olur. Başörtüsü yüzünden okuluna gidemeyenleri savundugunuz gibi düşüncesini acıkladığı için işinden kovulanları savunabilecek kadar olgunlasırsınız umarım. Zerre umudum olmasa da bunu içtenlikle diliyorum.
İyi akşamlar.

inadına EVET,sonuna kadar EVET,bu vatan için,şehitlerimiz için EVET
Panpa sen bu işi hırs yapmışın:) vatan la falan ilgisi yok. Neyseki seçim öncesi yine başörtü mağduriyetini gündemde. Yine birinin başörtüsüne saldırmışlar iyi mi!
Tesadüf bu ya! Hemen az yakınında cami olan, uğruna gezi parkı eylemleri yapılmış yere Cami yapılma kararı da tam bu dönemde çıktı. Rahat ol bu din istirmarcıları güzel dinimizi hak dinimizi pespaye bir hale sokup yine istediklerini yapmayı başarıcaklar. Ama vallahide müslümanlık kaybedecek billahide kaybedecek! Ve hepsi inin günahı sizlerin boynuna!

Panpa sen bu işi hırs yapmışın:) vatan la falan ilgisi yok. Neyseki seçim öncesi yine başörtü mağduriyetini gündemde. Yine birinin başörtüsüne saldırmışlar iyi mi!
Tesadüf bu ya! Hemen az yakınında cami olan, uğruna gezi parkı eylemleri yapılmış yere Cami yapılma kararı da tam bu dönemde çıktı. Rahat ol bu din istirmarcıları güzel dinimizi hak dinimizi pespaye bir hale sokup yine istediklerini yapmayı başarıcaklar. Ama vallahide müslümanlık kaybedecek billahide kaybedecek! Ve hepsi inin günahı sizlerin boynuna!
Nasil bu kadar emin konusuyorsunuz?
Emin oldugunuz bisey varsa söyleyin bizde bilelim bari.

Otobüste sortlu kiza yapilan saldiriyla basortulu kiza yapilan saldiriya ayni derecede uzuldum ve yapanlari kiniyorum.

Mini etekle gezmek de insanlarin tercihi carsafla gezmek de bir tercih meselesi.
Peki ak parti iktidarinin hangi doneminde yasaklandi mini etek?

Ama basortusu yasakti degil mi hatta ezanlar bile turkce okundu.

Gezi parki eylemlerinde insanlar her yere zarar verdiler kaldirim taslari sokuldu isyerlerinin camlari indi. Cok laikler ya hani!

Acik konusmak gerekirse ben muhalefetin dogru veya yanlis herseye itiraz ettigini dusunuyorum muhalefet dedigim chp.
Ama devlet bahceli yi tebrik ediyorum adam dogruya dogru diyen bi insan.

Neden boyle olamiyor bu chp?

Sayin cumhurbaskanimiz kac yilda hic mi iyi bisey yapmadi? Hep caldi cirpti kandirdi oyle mi?

Vallahi de muslumanlik kazanacak billahi de muslumanlik kazanacak.
Iste o zaman siz neye itiraz edeceksiniz göreceğiz.

Nasil bu kadar emin konusuyorsunuz?
Emin oldugunuz bisey varsa söyleyin bizde bilelim bari.

Otobüste sortlu kiza yapilan saldiriyla basortulu kiza yapilan saldiriya ayni derecede uzuldum ve yapanlari kiniyorum.

Mini etekle gezmek de insanlarin tercihi carsafla gezmek de bir tercih meselesi.
Peki ak parti iktidarinin hangi doneminde yasaklandi mini etek?

Ama basortusu yasakti degil mi hatta ezanlar bile turkce okundu.

Gezi parki eylemlerinde insanlar her yere zarar verdiler kaldirim taslari sokuldu isyerlerinin camlari indi. Cok laikler ya hani!

Acik konusmak gerekirse ben muhalefetin dogru veya yanlis herseye itiraz ettigini dusunuyorum muhalefet dedigim chp.
Ama devlet bahceli yi tebrik ediyorum adam dogruya dogru diyen bi insan.

Neden boyle olamiyor bu chp?

Sayin cumhurbaskanimiz kac yilda hic mi iyi bisey yapmadi? Hep caldi cirpti kandirdi oyle mi?

Vallahi de muslumanlik kazanacak billahi de muslumanlik kazanacak.
Iste o zaman siz neye itiraz edeceksiniz göreceğiz.
Basortusu ile gezmek yasakti demissiniz de, ben kendimi bildim bileli bu ulkede basortulu, hatta carsafli gezen kadinlar olmustur, Akp den once de.. Ezanlarin Turkce okundugu zamanlar olmus, yasim elliyi gecti ama benim bile bilemedigim tarihlerde, AKP ezani arapcaya cevirmedi yani.. AKPden cok onceleri olmus bitmis bir olay. Sasiracaksiniz ama AKPden once de bu ulkede insanlar Kuran okuyup namaz kiliyor, oruc tutuyorlardi.

Gezi parki olaylarinda polis destan yazmisti hatirlarsaniz, kaldirim taslarinin ocu insanlarin gozu cikartilarak alindi, canlarla odendi, merak etmeyin.

Muslumanlik iddia ettiginiz uzre az calip cirpma olmussa zedelenmemistir, o kadarini Islam kaldirir demek istediniz herhalde. Tapelerden insanin midesinin bulanmasi icin hangi seviyede muslumanlik gerekir bilemedim. Boyle igrenc haberlerin ustunu siyasi guc kullanarak ortbas etmekle Islam ne kazanacak, onu da..

Son düzenleme:
Basortusu ile gezmek yasakti demissiniz de, ben kendimi bildim bileli bu ulkede basortulu, hatta carsafli gezen kadinlar olmustur, Akp den once de.. Ezanlarin Turkce okundugu zamanlar olmus, yasim elliyi gecti ama benim bile bilemedigim tarihlerde, AKP ezani arapcaya cevirmedi yani.. AKPden cok onceleri olmus bitmis bir olay. Sasiracaksiniz ama AKPden once de bu ulkede insanlar Kuran okuyup namaz kiliyor, oruc tutuyorlardi.

Gezi parki olaylarinda polis destan yazmisti hatirlarsaniz, kaldirim taslarinin ocu insanlarin gozu cikartilarak alindi, canlarla odendi, merak etmeyin.

Muslumanlik iddia ettiginiz uzre al calip cirpma olmussa zedelenmemistir, o kadarini Islam kaldirir demek istediniz herhalde. Tapelerden insanin midesinin bulanmasi icin hangi seviyede muslumanlik gerekir bilemedim. Boyle igrenc haberlerin ustunu siyasi guc kullanarak ortbas etmekle Islam ne kazanacak, onu da..

Ki gezi'de namaz kılan inanan geziciler vardı ve onları inanmayan geziciler korudu o destan yazan polislerden.
Ben ve eşim inanmıyoruz. Ama bizi tanıştıranlardan biri olan en yakın arkadaşımız ilahiyat mezunu bir adam. O bizimle gelir rakı soframıza oturur o sadece şalgam içer biz rakımızı içeriz. Kimse kimseye karışmaz etmez.
Böyle insanlar da var.
Her inanmayanı da müslüman düşmanı göstermek acımasızlık...

Muslumanlik iddia ettiginiz uzre al calip cirpma olmussa zedelenmemistir, o kadarini Islam kaldirir demek istediniz herhalde. Tapelerden insanin midesinin bulanmasi icin hangi seviyede muslumanlik gerekir bilemedim. Boyle igrenc haberlerin ustunu siyasi guc kullanarak ortbas etmekle Islam ne kazanacak, onu da..
Buyul ihtimal chp yi savunuyorsunuz.
Ben ezani akp arapca yapti demedim ama chp nin turkce yaptigi kesin. Basortusu bundan 5 sene onceye kadar resmi kurumlarda yasak degil miydi? Ben mi yanlis hatırlıyorum? Ama o diktator denilen adam hic bi zaman mini etegi yasaklamadi degil mi? Basortusu serbestisi geldiginde chp li kadinlar cikip basortulerini yakip yirttilar eylem yaptilar.
Bunlar dogru seyler mi soruyorum size.

Basortusunu mini etegi gectim.
Objektif bi acidan baktigim zaman su an icin akp den baska hic bir siyasi partinin lideri ulke yonetecek kapasitede degil. Kemal kilicdaroglu gaf ustune gaf...
Devlet bahceli yi severim ama o da ayni sekilde.
Selodan bahsetmeme gerek yok sanirim.
Rcep tayyip erdogan durusuyla konusmasiyla tavirlariyla kendini gosteren bi insandir. Ister sev ister sevme gorusune ister katil ister katilma ama bu inkar edilmez bi gercektir.

Kopruler yollar yapıldı.
Imf borcu bitti.
Milli gelir yukseldi.
Dev projeler imzalandi.
Bunlari hic goren yok.
Vatanimiza milletimize hayirli olan neyse o olsun. Ama sonuc evet cikacak baskanlik gelecek ve biz daha iyi gunler icin bi adim daha atmis olacagiz.

Ki gezi'de namaz kılan inanan geziciler vardı ve onları inanmayan geziciler korudu o destan yazan polislerden.
Ben ve eşim inanmıyoruz. Ama bizi tanıştıranlardan biri olan en yakın arkadaşımız ilahiyat mezunu bir adam. O bizimle gelir rakı soframıza oturur o sadece şalgam içer biz rakımızı içeriz. Kimse kimseye karışmaz etmez.
Böyle insanlar da var.
Her inanmayanı da müslüman düşmanı göstermek acımasızlık...
Ben asla boyle bisey soylemedim soylemem.
Inanmayan arkadaslarim var.
Icki icen arkadaslarim var.
Kimseyi bunlarla yargilamam.

Ben ezani akp arapca yapti demedim ama chp nin turkce yaptigi kesin. Basortusu bundan 5 sene onceye kadar resmi kurumlarda yasak degil miydi? Ben mi yanlis hatırlıyorum? Ama o diktator denilen adam hic bi zaman mini etegi yasaklamadi degil mi? Basortusu serbestisi geldiginde chp li kadinlar cikip basortulerini yakip yirttilar eylem yaptilar.

Objektif bi acidan baktigim zaman su an icin akp den baska hic bir siyasi partinin lideri ulke yonetecek kapasitede degil. Kemal kilicdaroglu gaf ustune gaf...
Rcep tayyip erdogan durusuyla konusmasiyla tavirlariyla kendini gosteren bi insandir. Ister sev ister sevme gorusune ister katil ister katilma ama bu inkar edilmez bi gercektir.

Kopruler yollar yapıldı.
Imf borcu bitti.
Milli gelir yukseldi.
Dev projeler imzalandi.
Bunlari hic goren yok.
Vatanimiza milletimize hayirli olan neyse o olsun. Ama sonuc evet cikacak baskanlik gelecek ve biz daha iyi gunler icin bi adim daha atmis olacagiz.

Özelleştirmeler sayesinde elimizde avucumuzda devlet malı kalmadı bundan neden bahsetmiyorsunuz?
Fabrika açılıyor mu hiç? Varsa yoksa duble yol, üçüncü köprü. Sadece bu ikiliden bahsederken nasıl oluyor da satılan devletimizin malları gündeminize giremiyor sah,?

Kopruler yollar yapıldı.
Imf borcu bitti.
Milli gelir yukseldi.
Dev projeler imzalandi.
Bunlari hic goren yok.

Şunları okuyan başka bir ülkede yaşıyorsun zannedecek.Ne milli geliri ne refahı .Bahsettiğin kendi gelirinse bir şey diyemem ama ülkenin hali ortada doların hali ortada.Millet işyerlerini kapatıyor sürekli işçi çıkartıyor.Millet gırtlağa kadar borca batmış durumda Tayyipte yine para dilenmek için Arap ülkelerine gidiyor .Suudi Arabistana Katara Bahreyne.

Ve birde konuştuğunuz sürekli başörtüsü inşaatlar v.s

Sanki kafasını kuma sokmuş devekuşları misalisiniz.Ertafınızda olanları ya görmek istemiyorsunuz ya görmüyorsunuz.

İnsanın bir duruşu olur.O yüzden Tayyip Erdoğan bu dünyada güvenilecek en son insan benim için.Hükümet şartlara göre sürekli yanardönerlik yapıp kıvırıyor.Birgün Apoyla birgün Fetöyle kolkola öbürsü gün düşman oluyor.Birgün Rusya ile öbürsügün Amerika ile.

Bir dediğini öteki tutmuyor.Belediye zamanından beri böyle
Nesine güveniyorsanız anlam veremiyorum.Müslüman böylemi olur Allah aşkına yalan dolan v.s herşey onda.Bu adamın ipiyle kuyuya inilirmi.

Şunları okuyan başka bir ülkede yaşıyorsun zannedecek.Ne milli geliri ne refahı .Bahsettiğin kendi gelirinse bir şey diyemem ama ülkenin hali ortada doların hali ortada.Millet işyerlerini kapatıyor sürekli işçi çıkartıyor.Millet gırtlağa kadar borca batmış durumda Tayyipte yine para dilenmek için Arap ülkelerine gidiyor .Suudi Arabistana Katara Bahreyne.

Sanki kafasını kuma sokmuş devekuşları misalisiniz.Ertafınızda olanları ya görmek istemiyorsunuz ya görmüyorsunuz.

İnsanın bir duruşu olur.O yüzden Tayyip Erdoğan bu dünyada güvenilecek en son insan benim için.Hükümet şartlara göre sürekli yanardönerlik yapıp kıvırıyor.Birgün Apoyla birgün Fetöyle kolkola öbürsü gün düşman oluyor.Birgün Rusya ile öbürsügün Amerika ile.

Nesine güveniyorsanız anlam veremiyorum.Müslüman böylemi olur Allah aşkına yalan dolan v.s herşey onda.Bu adamın ipiyle kuyuya inilirmi.

Türkiye'de üretim namına bir şey kalmadı ki inşaattan başka. Onu da yabancı şirketlere ihaleyle veriyorlar zaten, yine biz yapmıyoruz.
Ne tarım var ne sanayi... Varsa yoksa yollar ve inşaatlar. Onlarda uzun vadede devlet gelirine katkı getirmediği gibi masraf çıkaran şeyler zaten.

Ayrıca yakın zamanda bir fon kuruldu bundan haberin varmı.Ülkenin önemli mal varlıkları bir havuzda toplanacak bütçenin dışında olacak kimseye hesap vermeyecekler istedikleri gibi alıp satacaklar.Yarın para karşılığında başka bir ülkeye satamayacaklarının garantisi yok.

Başkanlık konusundada meclisin kapatılma olayı var.Meclis milletindir her zaman.Onu kapatmak demek milletin sesini kesmek demek.Astığım astık kestiğim kestik.

Evet deyip başa getireceğin kişiye inanılmaz haklar veriyorsun.Kimseye hesap vermeyecek istediğini yapacak.Bunlardan haberin varsa seni hiç rahatsız etmiyormu?

Vatanseverlik sadece darbe olacağı zaman sokağa çıkmak değil. Bir sağınıza solunuza bakın neler oluyor diye.Aynı gazete ve televizyonları dinlemeyin.Gözünüzü açın.

En basitinden disari cikip bakıyorum yoldan gecen arabalrin cogu standartlarin ustunde.
Ekonomi kotu borc icindeyiz akp yuzunden boyle oldu diyen insanlarin cogu luks arabalara biniyor.
Cogunun evi mali mulku var. Taniyorum biliyorum bu insanlari.
Gozlerini kulaklarini kapatmislar ayni cumleleri soyleyip duruyorlar tipki sizin gibi.

Kopruler yollar yapıldı.
Imf borcu bitti.
Milli gelir yukseldi.
Dev projeler imzalandi.
Bunlari hic goren yok.
Anlasilan kavram karmasasi yasiyorsunuz. Bilmiyorsaniz ogrenmenin tam sirasi: Resmi kurumlarda mini etek hala yasak! Hep yasakti, hala yasak. Tamam? Mini etek takintiniz var herhalde..

Zamaninda bir yerde ezanin Turkce okutulmus olmasi resmi dili Turkce olan bir ulkede cok da abes degil. Denenmis, uygulanmis, halk cogunlugu istemediginde terkedilmis bir uygulama. AKP ile de hic bir baglantisi yok, uygulama terkedileli 70 sene oluyor, AKP ise 15 senedir iktidarda..

Baska liderler ulkeyi yonetecek kapasitede mi degil mi icraatlerini gormeden fal bakip soylemek mumkun degil, ama siz bu konuda ustasiniz herhalde. Sip diye gozlerinden anliyorsunuz. Daha hic birinin iktidarinda yasamadiginiz halde.. Ama bastaki liderin ulke yonetemedigi buz gibi ortada, gorebilene tabii.. Isci kan agliyor, esnaf kepenk indiriyor, dogu illeri yerle bir, butun ulke terorist kayniyor, yarin nerde bir bomba patlayacagi belli degil, can guvenliginiz bile yok, sehit sayisi bir yilda binleri asmis.. Cumhuriyet enkaz olarak goruluyor. Ulke beton yiginina donmus, teknoloji urunlerinden baslayarak ete kadar ithal ediyoruz, uretemeyen bir ulke haline gelmisiz 15 senede.. Yerli tohum kullanmak yasak, Israilin dusuk verimli kalitesiz tohumlarindan sebze meyva uretmek zorundayiz, elimizi vermis kolumuzu kurtaramiyoruz cunki.. Ormanlarin cogu imara acilmis, sit alanlari bir bir imara aciliyor. Egitimde dunyanin en kotu ulkeleri seviyesine gerilemisiz, ilim teknik uvey evlat, koskoca TUBITAK'in basina haybvanat bahcesi muduru atanmis, egitime, gelisime, ilme verilen deger o kadar. Yargiya guven sifira inmis, ordu itibarsizlastirilmis, ilk defa Turk halki kendi askerine saldirip sokak ortasinda sehit etmis ve dahasi yapan alkislanmis. Neyse, bu kadar yeter, tum icraatlerini saysam sayfa yetmez.

Bu lider mi en cok guvendigin, Turkiyede usteune lider olmayan lider? Batiyor Turkiye.. Parcalaniyor.. Yok oluyor... Kandiriliyorsunuz.. Bu ulke battiginda, tum topraklar parasizliktan araplara satildiginda, kendinizi Ortadogunun savas cehenneminde buldugunuzda karsiniza gecip gene:"kandirildik! dis mihraklar yapti!" diyecekler.. Siz de gene el pence divan:"En buyuk sen! Baska buyuk yok!" diyeceksiniz..

En basitinden disari cikip bakıyorum yoldan gecen arabalrin cogu standartlarin ustunde.
Ekonomi kotu borc icindeyiz akp yuzunden boyle oldu diyen insanlarin cogu luks arabalara biniyor.
Gozlerini kulaklarini kapatmislar ayni cumleleri soyleyip duruyorlar tipki sizin gibi.

Haberleri izlemiyormusun.Dolardan ekonomiden haberin yok mu.Televizyonlarda neden kampanyalar yapılıyor.

Benim çevremde işten çıkartılan insanlar var.İnsanlar çoğu şeyi zaten banka kredisiyle kart borcuyla almışlar.Nasıl ödesem diye kara kara düşünüyorlar.

Daha da yazarım ama gerek yok gibi.Görmek isteyen herşeyi ayan beyan görüyor.

Mini etek karşılaştırması hiç gerçekçi değil, Türkiye'de minik etek giyen ve giyebilen kadın sayısı ne kadar Allahaşkına , başı açık kadınların çok büyük bir kesimi oldukça muhafazakar giyiniyor.
Giymek isteyen giyiyor evet insanlar tarafindan hos karsilanmadigi dogru ama bunun iktidar partiyle alakasi yok.

Biliyorum resmi kurumlarda diz ustu etek yasak ama bunu akp yapmadi hep yasakti.

Beton yigini diyorsunuz da su an hangi ulke gulluk gulistanlik ki? Nufus artiyor e bu insanlar ormanda yasamayacak ya apartmanlar dikiliyor talep var ki yapiliyor.

Fallardan bakmiyorum ben. Okuduklarim ve arastirdiklarimla düşünüyorum. Ssk yi bile batiran adam turkiye yi yonetemez.

Benim cevremde hep zengin insanlar var o zaman? Cevremdeki hic bir isci kan aglamiyor hatta bi kac tanesi ev araba aldi. Esnaflarin hc biri kepenk indirmedi aksine ikinci subeleri acanlar oldu ama sorsan hepsi aç sorsan hepsi sefil sorsan hepsi fakir...

Giymek isteyen giyiyor evet insanlar tarafindan hos karsilanmadigi dogru ama bunun iktidar partiyle alakasi yok.
Kamuda yasak olması türbanın sorundu, bunun aksini soylemıyor kimse, ama ınancından dolayı baskıya uğrayan kıtle yalnız bu değil ki, ben yazmaktan bıktım inanın. Daha bu yaşıma geldim bir tane bile hırıstıyan, yahudi, devlet memuru görmedim neden acaba, çok mu niteliksizler? İnançlarından dolayı baskıya ve ayrımcılığa uğradıkları için olmasın, bu baskı değil mi? Türkiye'nin en büyük dini azınlık grubu Aleviler bile yüksek mevkilere getirilmiyor geçmişte de getirilmediler, şimdide, hatta durum daha beter bir hale geldi bu parti iktidarında. Sizin sorunlarınız çözüldü diye, Türkiye daha güzel diyebiliyorsanız; bilinki o bulut yalnızca sizin tepenizde dolaştı, fayda yağmurundan sadece sizler yararlandınız.

Son düzenleme:
Biliyorum resmi kurumlarda diz ustu etek yasak ama bunu akp yapmadi hep yasakti.

Beton yigini diyorsunuz da su an hangi ulke gulluk gulistanlik ki? Nufus artiyor e bu insanlar ormanda yasamayacak ya apartmanlar dikiliyor talep var ki yapiliyor.

Fallardan bakmiyorum ben. Okuduklarim ve arastirdiklarimla düşünüyorum. Ssk yi bile batiran adam turkiye yi yonetemez.

Benim cevremde hep zengin insanlar var o zaman? Cevremdeki hic bir isci kan aglamiyor hatta bi kac tanesi ev araba aldi. Esnaflarin hc biri kepenk indirmedi aksine ikinci subeleri acanlar oldu ama sorsan hepsi aç sorsan hepsi sefil sorsan hepsi fakir...

Kılıçdaroğlu mu SSK yı batırmış, aynı terane hep.

SSK genel müdürü sosyal güvenlik politikalarından mesul değildir hanımefendi, karar merci hükümettir. Suçlu arıyorsanız gidin insanları 35-40 yaşında emekli eden Özal hükümetinden hesap sorun, zira sosyal güvenlik kurumunun batışının sorumlusu orada yatıyor, kıytırık bir SSK müdürlüğünün elinde değil o iş.

Demek iyi bir semtte oturuyorsunuz çünkü şu an büyük bir kriz içindeyiz kabul etmeseniz de. Doları da mı görmüyorsunuz? Hepsini geçtim Türkiyeden çekilen yabancı yatırımcılar var ekonomiye güvenemediği için. Onu da geçtik diyelim daha geçnelerde okuduğum bir habere göre avmlerden çekilmek isteyen firmalar için kira indirimi yapılsın en azından Türk lirası olsun kiraları çünkü esnaf ödeyemiyor haberleri vardı.
İnsanlar kan ağlıyor sokaktan geçen arabalara göre ekonomik tahlil yapana kadar enflasyona, işsizliğe, kepenk kaptan işverenlere bir bakmanızı öneririm daha gerçekçi olur böyle komik oluyorsunuz.
Mahalle yanarken sokaklar da ışıl ışıl ne güzel demek oluyor yani...

Back