- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
Gençler geçmiş olsun
Bir slogan daha patladı
HDP, PKK ve HÜDA-PAR "EVET" diyorlarmış
Kürtçenin resmi dil olması, başkanlık sistemiyle getirilmesi umulan eyalet sistemi ile Kürdistan hayalleri için bu lazım imiş
Bir googlelatıp, bakıverin :)
Yalnız bir referandum döneminde her şey mi "evet" in aleyhinde gider
Bu gercek mi ya? Allahim gulmekten öleceğim şimdi
Sirf ,pkk hayir diyor diye Evet diyoruz diyen akepeliler ,simdi hangi bahanelerin arkasina siginacaklar acabaGençler geçmiş olsun
Bir slogan daha patladı
Kürtçenin resmi dil olması, başkanlık sistemiyle getirilmesi umulan eyalet sistemi ile Kürdistan hayalleri için bu lazım imiş
Sirf ,pkk hayir diyor diye Evet diyoruz diyen akepeliler ,simdi hangi bahanelerin arkasina siginacaklar acaba
Akpliler şok Akpliler iptal.Google'a yaz bak, haberlerde çıkar mutlaka
Yine haksız çıkmadık iyi mi karanfilcim
Ülkeyi bölecekler dedik, bu başkanlık sistemi kötüye kullanılabilir dedik
Hayır diyenler terörist, pkklı dediler
Ee şimdi ne oldu
Güzelim ülkeyi, toprakları ellerimizle "evet" diyen pkklılara mı vereceğiz
"Evet" diyen pkklılarla aynı safta mı olacağız
Kurt sorunu akademik bir tanim, bir kisinin diger bir kisi ile olan sorununu ifade etmiyor. Yani sana sorun yaratiyorsun, ya da kurtler sorun yaratiyor denmiyor, elma ile armudu karistirma. Koca bir litereature var turkce ve diger bir cok dilde; niye boyle deniyor, neyi ima ediyor diye.Daha detayli yazmak isterdim ama yeri burasi degil. Kirdiysam farketmeden affola ayrica niyetim degildi cunku.
Gençler geçmiş olsun
Bir slogan daha patladı
Raha
Hergün en az bir şehit veriyoruz.her ay bir yerde patlama oluyor. Egerki PKK ' HAYIR ' diyorsa bundan çok şey çıkar ve ben inadına ' EVET' derim.ne mutlu Türküm diyene
Sirf ,pkk hayir diyor diye Evet diyoruz diyen akepeliler ,simdi hangi bahanelerin arkasina siginacaklar acaba
Hayir diyen Chp evet diyen Mhp Hdp Akp. Fetocu Emre Uslu bile evet diyorHayır diyen siyasetçilere bakarak gönül rahatlığıyla evet diyorum. :))
Hdp mi evet diyor? Bütün teröristler hayır diyor. Chp hdp ve fetöcüler hayır diyecekler.Hayir diyen Chp evet diyen Mhp Hdp Akp. Fetocu Emre Uslu bile evet diyor
Bence siyasetcilere bakarak değil maddeleri arastirarak ver. Böylesi tutmadi
PKK nın hayır dediğini nerden çıkarıyorsunuz?
Sonra koyun diyen insanlara kızıyorsunuz.
Buraya girmeye vaktiniz varsa araştırmaya da vaktiniz vardır.
Neden araştırmıyorsunuz.
Sırf miting alanlarında akp yöneticileri pkk hayır diyor diye kulaktan dolma bilgiyle hareket ediyorsunuz.
Okuyun kardeşim okuyun.
Araştırın.
En önemlisi dinleyin.
Bak adam kendi ağzıyla diyor.
Pkk lideri başkanlığa kesinlikle karşıyım diye bir laf söylemedi. İmralı tutanaklarında böyle bir şey yok.
Biz sistem değişikliğine evet diyoruz.
Oturup tartışırız ama karşı olduğumuz söylenemez diyor.
Videonun 1.05 saniyesinden sonrasını on defa dinleyin.
Anlarsaniz arkadaşlarınıza da gönderin.
Hdp mi evet diyor? Bütün teröristler hayır diyor. Chp hdp ve fetöcüler hayır diyecekler.
Sağ taraf olarak biz bize yeteriz zaten oylama sonucunda da gorecez.
Sayın Erdoğana güvenimiz tam, davamız belli ve bu yolda yürüyoruz.
Bak bi kac sayfa geride haberini yapmislar. Yukarida da videosu var. Basbayagi evet diyecekler.Hdp mi evet diyor? Bütün teröristler hayır diyor. Chp hdp ve fetöcüler hayır diyecekler.
Sağ taraf olarak biz bize yeteriz zaten oylama sonucunda da gorecez.
Sayın Erdoğana güvenimiz tam, davamız belli ve bu yolda yürüyoruz.
Şüphe etmediğini sorgulamadigimi arastirmadigimi nerden biliyorsunuz?İşte aradaki fark bu. Biz gözü kapalı kimseye güveniyoruz. Ne CHP'li herhangi bir milletvekiline sonsuza kadar güvenirim ne de istediğini sorgulamadan kabullenirim. Sizin bu tek bir insana aşırı güvenmeniz sorgulamadan inanmamız ne yazık ki inanan biriyseniz tapmaya yaklaşıyor haberiniz olsun.
İnsan şaşar. Her insan hata yapar, yapabilir. Yüce bir varlık mı bu kadar güveniyorsunuz?
Ki vaktinde fetöye inanan da CHP değildi hatırlayın. O gün yanılan bugün de yanılır. Bu kadar güvenmeden önce bunları da hatırlayın.
Yazık vallahi bu kadar gözü kapalı olunmaz. Ben annemin sözünü sorguluyorum mantıklı gelmiyorsa hayır diyorum. Allah'ın kelamı mı bu kadar şüphe etmeden düşünmeden peşinden gidelim?
Onlar cevir kazı yanmasin taktiğini uyguluyorlar.Bak bi kac sayfa geride haberini yapmislar. Yukarida da videosu var. Basbayagi evet diyecekler.
Zaten neden hayir desinler ki? Baskanlikla gelen her sey en cok onlarin islerine yarayacak
Ahahaha bu videodan bunu anladiysan Evet demen normal.
Cevir kazı yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?