Çok yerinde bir söz oldukonuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil ....
Hayır diyenler kendini saklamıyosa -ki saklanacak bi durum yok- evet dicem neden saklanayım.
Tabi araştırıp incelenmesi gerekn bi mesele ama tartışma yaratmak için değil merakımdan bi soru soracağım.
Bu referandumu CUMHURİYET halk partisi yapsaydı o zamanda Cumhuriyet elden gidiyor diye tepki gösterecekmiydi şimdi tepki verenler?? Sanmıyorum.
Herkese her düşünceye saygı duyuyorum. Ama hayırlısı olsun inşallah.
bilmiyorlar ki maddeleri aslında ilgilenmiyorlar bu işin ben sana mantığını söyleyeyim.evetciler neden evet hala ses yok. tek tek madde madde hukuki ve toplumsal düzenleri olumlayacak sebepleriniz neler?
Hayır hayır yanlış anladınız. Ben evet hayırda değilim.Cevabım yine hayır olur du net.
bizim derdimiz sosyal devlet18.anayasa oylanacak. Simdiye kadar yapılan 17 anayasa tüm partilerin ortak iradeleriyle yapıldı ortak karar verildi. Suan 2 parti anlaşmış görünmesine ragmen Mhp içinde kutuplaşmalar var...OHAL döneminde böyle bir değişikliğin yapılmasını referanduma gidilmesini uygun bulmuyorum..
Ikincisi başkanlık sistemi...zaten Suan varolan durumda da cumhurbaşkanı tüm yetkileri kullanıyor..Ne gerek var başkanlığa aslında..Tayyip Erdoğan dan sonra Deli Ibrahim gibi birisinin gelmeyeceğinin garantisi var mı??Bu olay partiler üstüdür. Aklı selimle hareket edilmeli bence.
"Atatürk te tek adamdı" gibi talihsiz bir yorum okudum. Böyle bir kıyas yapmak cumhuriyet tarihini yeniden kullerinden dogan bir ulkenin gelisimini bilmemektir..
Abd de de başkanlık var diyende çıkacaktır muhakkak. Ancak orada kale gibi bir anayasa var baskan hukuk dışı hicbirsey yapamaz..sistem tıkır tıkır işler..
"Biz hukuk devleti miyiz" peki sorusuna cevabım şudur:"HAYIR"bağzı şeylere cevabimda budur. :)
Hayır hayır yanlış anladınız. Ben evet hayırda değilim.
EVET çıkması dahilinde Cumhuriyet elden gidecek diyenler, tarafları oldukları parti yapsaydı ozaman da bu görüşleri olacakmıydı?
Ot beyinBu evetciler neyin kafasını yaşıyor!!
Avrupa Birliğine gitmeye yakın ülkemizin Afrika ülkelerindeki bi sistemle dibe vuracağı aşikar
Medya taraflı gercekleri yansıtmıyor
İnsanlar gercekleri açıklayamıyor ceza evleri dolu yayın özgürlügü yok
İnsanların beyni yıkanmış gözü boyanmış
Bu bir parti seçme degil
Evladını çoluğunu çocuğunu seven hayır desin!
Krallık sistemiyle yürütülen bi ülkede demokrasi olamaz!
İç savaş olur
Dış savaş olur
Özgürlük yok olur..
İşin iç yüzünü bilen insanlar korkuyor...
Bende korkuyorum evet diyecek ot beyin çok
Rabbim sen büyüksün sana sığınırım
Ülkemiz namusumuz çocuklarımz sana emanet!!!!
1 kereden bir şey olmaz diyebilen vicdanın hükümetini desteklemek hangi karanlık kalbin seçimidir. başka diyecek bir şeyim yok. söz az kalır yaşananlar karşısındaTecavüze uğrayan çocuğa bile "rızası vardı" diyen,
"Kadın kahkaha atmasın, kadın sebze seçmesin, hamile kadın sokakta dolaşmasın, çocuğu olmayan kadın yarım kadındır" gibi cümleler kuran zihniyetlere evet demediğimiz için bizi Allahsız/Dinsiz/Hain gören kadınlara gerçekten çok şaşırıyorum!!
Neden açıklayın açıklayın baskısı yapıldığını söylermisiniz?A kişisi B, A partisi B partisi değil koca bir gelecektir söz konusu olan...
Ama lütfen şu ruh halinden çıkıp neden olması gerektiğini açıklayabilecek misiniz
Aynen böyle olacaktı bu parti işi degildirHayır hayır yanlış anladınız. Ben evet hayırda değilim.
EVET çıkması dahilinde Cumhuriyet elden gidecek diyenler, tarafları oldukları parti yapsaydı ozaman da bu görüşleri olacakmıydı?
Yine hayir derdim, ileride kimin gelecegini bilemem ki, bakarsin gericinin teki gelir,simdi evet dersem ileride hayir deme imkanim olmayacak. Kosulsuz kabul edecegim yani.Hayır hayır yanlış anladınız. Ben evet hayırda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?