Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Tecavüze uğrayan çocuğa bile "rızası vardı" diyen,
"Kadın kahkaha atmasın, kadın sebze seçmesin, hamile kadın sokakta dolaşmasın, çocuğu olmayan kadın yarım kadındır" gibi cümleler kuran zihniyetlere evet demediğimiz için bizi Allahsız/Dinsiz/Hain gören kadınlara gerçekten çok şaşırıyorum!!

A kişisi B, A partisi B partisi değil koca bir gelecektir söz konusu olan...

Ama lütfen şu ruh halinden çıkıp neden olması gerektiğini açıklayabilecek misiniz

evetciler neden evet hala ses yok. tek tek madde madde hukuki ve toplumsal düzenleri olumlayacak sebepleriniz neler?
bilmiyorlar ki maddeleri aslında ilgilenmiyorlar bu işin ben sana mantığını söyleyeyim.
işin aslı onlar bizi anlamıyor tanımıyor değil, biz onları tanımıyoruz

sana soruyorum bu soruyu
mesela senın mahallene muhtar secılecek ve 2 aday var adayın 1 tanesı senınle aynı şeylerı seven savunan bırı diğeri ise senın tehlikeli buldugun sevmediğin şeyleı savunuyor ve senın oyun belirleyecek . sen kime oy verırsen o muhtar olacak

sen kime oy verirsin ?

anladın mı dediğimi. işte cevap burada
herks kendısıne benzeyeni seçer. herkesin tanrısı kendisine benzer

bilinçsiz falan değiller . kendi gibi olanı sevıyor ve istiyorlar . bu ülkenın %95 sagcı ( bana sorarsan %99 sagcı da hadı böyle diyelım ) ezici sayı çogunluğuyla kim varsa belirleyici olan o dur.anlatabildim mi bilmiyorum

Bir Erdoğan hayranı olarak HAYIR diyeceğim.Anayasa oylaması neyi değiştirecek? TERÖR,İşsizlik ,tecavüzler, çocuk istismarı , ekonomik sıkıntılar , eğitim kalitesi..... neyi ? Var olan anayasanın yürütemediği ne var da Yen'i anayasa ile yolu açılacak ? 600 vekil olunca daha mı kolay işleyecek herşey yoksa izlediğimiz rezilliklere Yen'isimi eklenecek ? ısırıklar saksılar havada uçuşurken neden isteyelim vekil sayısı artsın ?bize artısı ne olacak?
Sıradan sade bir vatandaş olarak ben neden böyle bir oylama yapıyorum bana neden benim anlayacağım şekilde açıklanmıyor ?Neden ben bu oylamaya evet dersem haksızlık edeceğim korkusuna kapılıyorum ?bahsettiğiniz kanalları ben hergün izliyorum ,izlediğim yayınlar hiçbiri benim gibi hukuk siyaset bilgisi olmayan insanları bilgilendirir nitelikte değil .
Bir annenin beş çocuğuyuz beşimizde farklı bir görüşe sahibiz hepimizde aynı toplumda yaşıyoruz ,hepimizinde hakları var ve korunmak zorunda !bunun tek yolu da demokrasidir ,CUMHURİYETTİR !!

Bu evetciler neyin kafasını yaşıyor!!
Avrupa Birliğine gitmeye yakın ülkemizin Afrika ülkelerindeki bi sistemle dibe vuracağı aşikar
Medya taraflı gercekleri yansıtmıyor
İnsanlar gercekleri açıklayamıyor ceza evleri dolu yayın özgürlügü yok
İnsanların beyni yıkanmış gözü boyanmış
Bu bir parti seçme degil
Evladını çoluğunu çocuğunu seven hayır desin!
Krallık sistemiyle yürütülen bi ülkede demokrasi olamaz!
İç savaş olur
Dış savaş olur
Özgürlük yok olur..
İşin iç yüzünü bilen insanlar korkuyor...
Bende korkuyorum evet diyecek ot beyin çok
Rabbim sen büyüksün sana sığınırım
Ülkemiz namusumuz çocuklarımz sana emanet!!!!

bizim derdimiz sosyal devlet
iyiliğin ve adaletin herkes için olduğu bir düzenleme
ortak yaşam konularımızın eşitlenmesi
bunu sağlayacak olan kimse en ıyısı odur
iyiliğin sistemini istiyrum ben

Ot beyin

1 kereden bir şey olmaz diyebilen vicdanın hükümetini desteklemek hangi karanlık kalbin seçimidir. başka diyecek bir şeyim yok. söz az kalır yaşananlar karşısında

hayır bu şartlarda bu siyasi yapıyla sonuna kadar hayır

Cidden arkadaşlar şimdi sevdiğiniz için evet dediniz tamam ama sonra sevmediğiniz kişi başa geldiğinde hayır deme hakkınız olmayacak. Kesinlikle iyi okunup düşünülüp karar verilmesi gerekiyor.

A kişisi B, A partisi B partisi değil koca bir gelecektir söz konusu olan...

Ama lütfen şu ruh halinden çıkıp neden olması gerektiğini açıklayabilecek misiniz
Neden açıklayın açıklayın baskısı yapıldığını söylermisiniz?
Siz taraflı ben taraflı o taraflı.

Ki ben taraftar bi partili olarak henüz karar vermedim. Versemde Kendim İstediğim İçin cevabımı yazarım alnım açık. Neye neden evet veya hayır dediğimi tam olarak analiz ettiğimde :)

Hayır hayır yanlış anladınız. Ben evet hayırda değilim.
EVET çıkması dahilinde Cumhuriyet elden gidecek diyenler, tarafları oldukları parti yapsaydı ozaman da bu görüşleri olacakmıydı?
Aynen böyle olacaktı bu parti işi degildir
Bugun başımızda olan kişi iyi Bile olsa yarın başımıza kim gececek bellimi???
Ülkenin Anasını satmayacagı ne malum????

Tayyip Erdoğan bu halk için "benden sonra ne halt ederlerse etsinler" gibi bir düşünceye sahip olabilir mi gerçekten?

Hani her türlü ihtimal düşünülmemiş midir? bu ve bundan sonra kim gelirse gelsin devletin, vatanın bekası ön planda tutulmalıdır.bunun aksini düşünmek korkunç.

Hayır hayır yanlış anladınız. Ben evet hayırda değilim.
EVET çıkması dahilinde Cumhuriyet elden gidecek diyenler, tarafları oldukları parti yapsaydı ozaman da bu görüşleri olacakmıydı?
Yine hayir derdim, ileride kimin gelecegini bilemem ki, bakarsin gericinin teki gelir,simdi evet dersem ileride hayir deme imkanim olmayacak. Kosulsuz kabul edecegim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…