sayelerinde ne evlenmeye ne çocuk yapmaya niyetim var, hele çocuk asla ve katiyen.Ya hadi onlar kendilerini bu yasantiya layik goruyorlar da peki bizim sucumuz ne? Cocuklarimizin sucu ne?
hukuki açıdan yazdım hanımefendi ama anlarsınız anlamazsınız/ anlarlar-anlamazlar bilemem, ama burda genelde algı koca kaynana üzerine daha açık olduğu için oradan da örnekledik...Hiçbirşey yapamayinca kocadan vurmaya başlanmış :)
Belaltı vurmak tam da bu zihniyete göre :)
Hay senin ağzına sağlıkSiyasi konuları tartışmak yasak değil miydi KK'da?
Ben de oyle umuyorum. Olan yine bize tabii.sayelerinde ne evlenmeye ne çocuk yapmaya niyetim var, hele çocuk asla ve katiyen.
malesef kurunun yanında yaş misalidarkmore , ama 15-20 sene sonra kendi iplerini kendi çekerler bu sistemlerle dilerim...
Cevabım yine hayır olur du net.Hayır diyenler kendini saklamıyosa -ki saklanacak bi durum yok- evet dicem neden saklanayım.
Tabi araştırıp incelenmesi gerekn bi mesele ama tartışma yaratmak için değil merakımdan bi soru soracağım.
Bu referandumu CUMHURİYET halk partisi yapsaydı o zamanda Cumhuriyet elden gidiyor diye tepki gösterecekmiydi şimdi tepki verenler?? Sanmıyorum.
Herkese her düşünceye saygı duyuyorum. Ama hayırlısı olsun inşallah.
Ahh unutmuşum canım ya :)
Gorecekler olsa amenna ama gorecegiz iste sorunda bu!Yerine bir Humeyni gelecek,gorecekler gunlerini diyecegim ama, onu da severler ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?