- Konu Sahibi gibigibiyim
Yok rapor dusunmuyorum direk gidecem.amh seviyesine bakcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rapor içinse Anatolia da rapor zaten geçerli değil de o açıdan uyarmak istemiştim.. İnşallah iyi gelir sonucunuzYok rapor dusunmuyorum direk gidecem.amh seviyesine bakcaz
Bu konularda çok bilgisiz olduğum için soruyorum , amh seviyesi neden ölçülüyor?Rapor içinse Anatolia da rapor zaten geçerli değil de o açıdan uyarmak istemiştim.. İnşallah iyi gelir sonucunuz
amh yumurta rezervini gösteren bi hormon canım ama zaten tedaviye karar verildiyse amh ın pek bi önemi kalmıyo rapor hariç.. yani o sonucu beklemenize gerek yok klinik yumurta görünümü daha önemli doktorlar için.Bu konularda çok bilgisiz olduğum için soruyorum , amh seviyesi neden ölçülüyor?
Lütfen sakin olun. Sizi gerçekten çok ama çok iyi anlıyorum. Çünkü bütün o sonuç beklemeler insanın dengesini bozuyor. Bol şans sizeRaporun gecersiz oldugunu biliyorum.sonucum cikmadi daha bana dua edin olurmu
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızRaporun gecersiz oldugunu biliyorum.sonucum cikmadi daha bana dua edin olurmu
Yürüyüş, mümkün olduğunca az tuz ve sıvı alımına dikkat ederseniz oluşabilecek şişliği minimize edersiniz. Ben de olmuştu. Ama psikolojinin de ilaçların yan etkilerini tetiklediğini düşünüyorum kendimceLucrin vurulmak şişlik yapıyor mu acaba? Yan etkilerini yaşayan var mı aranızda?
hayır kesinlikle böyle düşünmemelisiniz . bir tanıdığımı örnek vermek istiyorum . Tanıdığımız sayısız doktora gidiyor ve hepsinde asla çocuk sahibi olamazsınız cümlesini duyuyor. Son doktora gittiğinde yine aynı cümleyi duyunca , oturup saatlerce ağlamış. Sonrasında o ay hamile kaldığını öğreniyor. Ağlamasıyla stresi attığını ve kafası rahat bir şekilde eşiyle beraber olduğu için bebeği olduğuna inanıyor. Hepimizde eşimizle beraber olurken tek düşünce çocuk olacak mı olduğu için hep stresteyiz. . Böyle düşünerek kendinizi lütfen strese sokmayın lütfen.Amh sonucum 0.04 ve imkansiz gibi birsey oldu tup bebekte
Tsk ederim iyiki varsiniz esimde oyle diyor kismetimizde varsa olur yoksada rabbim boyle nasip etmis diyor ama ne bilim ister istemez takiyorumhayır kesinlikle böyle düşünmemelisiniz . bir tanıdığımı örnek vermek istiyorum . Tanıdığımız sayısız doktora gidiyor ve hepsinde asla çocuk sahibi olamazsınız cümlesini duyuyor. Son doktora gittiğinde yine aynı cümleyi duyunca , oturup saatlerce ağlamış. Sonrasında o ay hamile kaldığını öğreniyor. Ağlamasıyla stresi attığını ve kafası rahat bir şekilde eşiyle beraber olduğu için bebeği olduğuna inanıyor. Hepimizde eşimizle beraber olurken tek düşünce çocuk olacak mı olduğu için hep stresteyiz. . Böyle düşünerek kendinizi lütfen strese sokmayın lütfen.
Ne kadar şanslısın baksana , eşin destek . olacak buna inan.. kafanı oyalacağın aktiviteler bulsan olmaz mı ?Tsk ederim iyiki varsiniz esimde oyle diyor kismetimizde varsa olur yoksada rabbim boyle nasip etmis diyor ama ne bilim ister istemez takiyorum
gibigibiyim ne yaptın neye karar verdin merak ettim?Rapor içinse Anatolia da rapor zaten geçerli değil de o açıdan uyarmak istemiştim.. İnşallah iyi gelir sonucunuz
Birbirimize destek oluruz, sen hiç üzülme olur mu? İstediğin zaman yaz, üzülme.Calisuyorum
Bende ocak ayında histeroskopi oldum, korkulacak hiçbirşey olmadı:) hatta hakan bey histeroskopi sonrası görüştü ve sıkıntı yok dedi. Bugun ilk iğne mi olacağım inş:) sana tavsiyem histeroskopiden sonra hemen kalkma ben o hatayı yaptım. Sürekli kustum. Birazda kanaman ve kasık ağrın olabilir, dert etme.Merhaba, bende 2 gün önce anatolia daydım.bu ay histereskopi yapılacak bi sıkıntı olmaz ise martta da tedaviye başlayacağım inş.6. Denemem olacak .hakan bey ve ekibini çok sevdik .1 buçuk saate yakın görüştük hakan beyle eski raporlarımı falan dikkatle inceledi hiç birşeyini atlamadan her sorumuza gayetek kibar bi dille cep verdi.umarım bu kez başarılı oluruz
Tesekkur ederim insBirbirimize destek oluruz, sen hiç üzülme olur mu? İstediğin zaman yaz, üzülme.