Ben de ilk denememi Başkette yaptırırken 1 günde raporum çıkmıştı hiç ücret fln da ödemedim.. Ama Raporun burda ücretli çıkarıldığını telefonla öğrendim 305 TL hatta
yani raporlu da olsa 4000 i buluyoruz testler hariç heralde.. Bide her gittiğimizde muayene ücreti de mi ödüyoruz o çok kötüymüş
ngs de cgh gibi bi PGT yöntemi canım sadece cgh den daha ileri bi teknolojiyle tüm kromozomlara bakılıyo ve aslında daha üstün bi teknoloji olmasına rağmen cgh yönteminden daha ucuz bi yöntem.. Ben bu işi Ankarada yapan tek laboratuarla görüştüm Mikrogenlab diye biyer cgh için 350$ ngs için 250$ alıyolarmış embriyo başına.. Ama Centrum bu laboratuarla değil de istanbuldaki bi laboratuarla anlaşmış o yüzden galiba fiyatları daha yüksek.. Biosteronu da ben zaten rezervim düşük olduğu için kullanıyorum ama işe yarayacak mı bilmiyorum umarım yarar..Sen tabi doktorla görüşmeden kullanma çünkü bi de bu ilaç en az 3 aylık kullanım sonrasında değişiklik yapmaya başlıyo yumurtalarda.. Benim zamanım var diye başladım açıkçası.. Vitamin ne önermişti acaba merak ettim?