Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .
kızlar ben de anatolia da yaptırdım ilk denememi ve tuttu .ama ne yazık ki 5 . ayda amnio sentez yaptırmak zorunda kaldım ve bebeğim 3 hafta sonra öldü karnımda.2. deneme için gürganm kliniği düşünüyordum.ne yapmalıyım sizce aynı kliniğe mi yoksa gürgan a mı gideyim .ne dersiniz

Öylede canım bana uygulanan tedaviye Timur Bey karar vedi ve kendiside ilaç dozlarını söyledi.Hemşire sadece nasıl kullanılacağını anlattı.Ancak benim şimdi ve defalarca anlatmak istediğim şu daha ilk denememde bana Timur Bey yanlış doz ilaç vermiş.Bunu görüştüğüm tüm farklı doktorlar söyledi.Ben neden ilk denememde böyle kötü bir tecrübe yaşadım.Ayrıca embriyolog beni yumurta toplama işleminden tam 3 gün sonra aradı.Sorarım sana 3 gün boyunca hemde transfer işleminden önce girdiğim stresin hiç mi etkisi olmamıştır.???Ayrıca neden bana vaadettikleri gibi sonuç negatif olunca değerlendirme yapmadılar.Çünkü onlarda yanlış birşey yaptıklarının farkındaydılar.Yoksa hemşirelerin bu konuyla bir alakası yok.Ben aynen dediklerini uyguladım.Zaten iğne dozajını Timur Bey belirledi.Bu nedenle iğne yapımını anlattı hemşire sadece.O da zaten çok kolay bir işlem.Bana uygulanan yanlış tedaviye Timur Bey bizzat kendisi karar vermiştir.Hemşireyle bir alakası yoktur.....

Simaysi test günün ne zamandı?Az kaldı galiba?

Arkadaşlar bu gün genart tüp bebek merkezine gittim böyle bir ilgi alaka görmedim. Ilk muayeneden ücret almadilar aysun hoca çok ilgili 45 dakika benle ilgilendi aşilama deneyelim sonra karar verelim dedi. Doktorumuz 1 aşilama yeterli tüp bebek yapmak lazim demişti yarinda güven hastanesiyle görüşeceğim ama ben merkezimi buldum gibi hiç bir doktor cep telefonunu veripte beni 24 saat arayabilirsin demez.

simaysi genart tüp bebek merkezinden önce diğer yerleri gördünmü, ssk hastalarına nasıl davranıyorlardı farklarını yazabilirmisin teşekür ederim.

Simaysi test günün ne zamandı?Az kaldı galiba?

Test günüm yarın ama çok gerildim.Aklım çok karışık...Üzgünüm .Test negatif çıkarsa neler yaparım diye düşünüp duruyorum.İdrar testi aldım ama cesaret edemedim...Sadece Allah hayırlısını versin diyorum.Ben yine denerim.neyapayım.:Saruboceq:

simaysi genart tüp bebek merkezinden önce diğer yerleri gördünmü, ssk hastalarına nasıl davranıyorlardı farklarını yazabilirmisin teşekür ederim.
Ben ilk denememi Gürgan Klinikte yaptırdım.SSK lı yada değil hastalara farklı davranmıyorlar.Ancak ben ilk denememde tecrübesiz olduğum için iyi bir yer olsun ,ünlü bir yer olsun dedim,maliyeti önemsemedim.Ancak çok hayal kırıklığına uğradım.İlk tüp bebek denememde sadece 1 embriyo elde edebildiler ve bu benim şansımı çok düşürdü.Tabii hayırlısı ama ben bu ünlü yerdeki hizmetten ve ilgiden memnun kalmadım.Embriyonun durumunu 3 gün sonra bildirdiler.Hemde transferden yarım gün önce.Ben bu zamana kadar kendimi yiyip bitirdim.Sonuç negatifti ve bana vaadettikleri gibi neden böyle olduğu hakkında bilgi vermediler.Sadece parayı aldılar.İkinci denememden önce Ankaradaki tüm merkezlere gidip görüştüm.Genartta Aysun hanım bana çok yakın ve ilgili geldi.çok memnun kaldım.13 yumurta ve 3 embriyo transferi yapıldı.Yarın sonuç alıcam ama olurda negatif olursa adresim yine Genarttır...

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.İşin en zor kısmı zannedersem o testi yaptırmak.Ben ilk denememde hamile olduğumdan o kadar emindim ki , eşimin gelmesini bile istemedim.Sonra testin sonucu olumsuz olunca da hastaneden eşimin yanına kadar ağlaya ağlaya gitmiştim.Şimdi kendime gülüyorum.Ama İnşallah bebişlerin sana tutunmuştur ve yarın olumlu haberini alırız.

Canım benim iyi dileklerin için çok sağol.Şimdi nasılsın yeniden denedinmi yada deneyecek misin?

Canım benim iyi dileklerin için çok sağol.Şimdi nasılsın yeniden denedinmi yada deneyecek misin?

Eylülün 4 ünde yada 5 inde 3 tane dondurulmuşum var, onlar transfer edilecek inşallah.Şimdi iyiyim.Yenilen güreşçi güreşe doymaz misali olumsuz sonucu aldığım gün ben hemen yeniden denemek istiyorum demeye başladım.Ama 35 gün içerisinde 3 defa adet olunca başlamak mümkün olmadı ama bu sürecin ardından tekrar tedaviye başladım.Bakalım artık bu sefer şansım daha da düşük (dondurulmuş olması nedeniyle)ama biliyorsun herşey allahın ol demesine bakıyorsun.Bir bakıyorsun kalitesiz emb. transfer edilenler hamile kalıyor , diğer taraftan da çok kaliteli emb. transfer edilenler hamile kalamıyor.Kaderimizi yaşayacağız artıkBu arada biz seninle meslektaşız.Ben transferden 3-4 gün sonra koştur koştur duruşmalara koşmuştum.Günde farklı yerlerde 2-3 duruşmaya giriyordum.Ama bu sefer inş. test gününe kadar yatacağım.Bide böyle deneyelim bakalım

Canım benim işallah bu sefer tutar ama olmazsa yine deneriz arkadaşım.Allah bize güç versin.Ben mesleğimi çok sevmediğim için çok çalışmıyorum.5-6 sene çalıştım.Çok yıprandım.Şimdi homeoffice çalışıyorum.Pek dava almıyorum.Kendimi bu işe verdim.Sana aynen katılıyorum bu iş kısmet işi.Benim ilk deneyimim çok talihsiz oldu.Maddi ve manevi sömürüldüm.İkinci için çok araştırdım.Çok memnunum.Yarın kısmetse güzel haber alırım.Yok olmazsa aynen denemeye devam.Ama bu sefer eşim ameliyat olacak.Bizdeki sorun az hareketli sperm.Bakalım...
Ancak test gününe kadar yatmak çok zor.Bunun faydası yok diyorlar ama bilinmez.Ben hiç yerimde duramadım.İlk üç gün çok kötü geçti.Uyuyamadım.Şimdi bel ağrım var.Başkada birşey yok.Hayırlısı en kısa zamanda bebiş haberi almak dileğiyle....

hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.Allah yardımcımız olsun...sabahtan haber et tamammı?:CüvCüv:

ee kızlar hiç haber yok sizlerden... arkadaşlar başka merkezler dr lar ya da tavsiyeler yok mu??

merhaba
bende tüp bebek tedavisi için başka bir şehirden ankaraya taşındım
mayıs ayı gibi bir tanıdığımızın tavsiyesi üzerine hrs de tarık beyle görüştüm ve eşim memur olduğu için devlet desteğinden yararlanmamızı sağlayacak raporu çıkarmamıza yardımcı oldu
eylül ya da ekim gibi tedaviye başlamayı düşünüyorum ama kimle konuşsam başka bir merkez ve dr adı söylüyor
o kadar kafamız karıştı ki eşimle hangi merkeze gideceğimize bir türlü karar veremiyoruz
buraya yazılanları okuyunca biraz daha karıştım desem yalan olmaz
hrs de tarık beye tedavi olan var mı acaba aranızda
sadece ilk görüşmede değil sürekli takiplerimde de bir hocanın olmasını istiyorum zaten bunun için özel bir merkeze gidiyorum hrs de bu mümkün mü acaba gidenlerin yardımlarını bekliyorum

canım bu forumu açmamın amacıda zaten arkadaşlarımızın aklımızdaki bu karışıklıklara bir nevi çare olması. inanıyorum ki aklımızda daha net bir seçim olacak. sanırım dokrotun tarık aksu,ben hiçgitmedim ama diğer forumlarda olumlu bahsedildiğini duydum. şimdilik ben gen art a giderim diye düşünüyorum ama sende tarık beyle ilgili duyduklarını tecrübelerini iletirsen daha doğru kararlar alabiliriz. zaten çok şeker ve deneyimli arkadaşlarımız var onlar bize ışık tutuyorlar. inşallah güzel haberlerimizi de buradan paylaşırız.

canım nasıl oldun? umarım daha iyisindir.

bende ankara'lıyım 28 yaşındayım ve ilk tüp bebek deneyimimi temmuz ayında Özel Ankara Tüp bebek merkezinde yaptırdım.ve yorum yapmak istemiyorum .sonucum pozitif çıktı ama daha sonra sağlıksız gebelik olduğu anlaşıldı ve sonladıırıldı.şimdi bütün gücümüzü ve moralimizi tekrar toplayarak yeni bir merkez arayışına girdik.Aklımda ilk olarak gürgan,sonra anatolia var ama yazdığınız yorumlarla kafam çok karıştı.şimdide acaba İstanbul'da mı yaptırsam diye düşünüyorum Prof.Dr. Semra kahraman nasıl diye araştırıyorum.
bana yardım edin lütfen....

canım geçmiş olsun.ben semra hanımı ilk kez duyuyorum. diğer forumlarda bu kliniklerin dışında acıbademden sözediliyor.iyice aaraştıralım ki içimiz rahat olsun. bilgilerimizi paylaşmaya devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…