Tüp Bebek Merkezleri anatolia,gen-art,gürgan clinic... Ankara tecrübeleriniz

Ankara da hangi merkezden memnun kaldınız?

• Ankete Katılan
    19
  • Anket Kapalı .

mesajlari uzunca bi zaman takip etmedigim icin sorunu gormemisim, kusura bakma. Biraz geç bir cevap olsa da yanıtlamaya calisayim: Arkadasimin esinde hiç sperm olmadigi icin birinci tedavide ameliyatla sperm almislardi ve dondurmuslardi. 2. denemede once bu dondurulmus spermleri kullanicaz dediler sonra eşinizi tekrar ameliyat edelim dediler, doğal olarak arkadaşımın eşi de buna tepki gosterdi. Sonrasinda arkadaşım eşini ikna etti ama doktor bu sefer "neyse canim bi deneyelim" dedi, bu işin denemesi olur mu, şartlar uygunsa transfer yapılır degilse ertelenir denemekle olacak bir şey midir bu? zaten transferden sonra embriyolog ağzından kaçırmış spermlerin uygun durumda olmadığını ama buna rağmen transfer yaptık dediler ve parasını aldılar. Arkadaşım kendisine doğru düzgün bir transfer yapılmadığını düşünüyor, 7 tane transfer ettik dedikleri halde! Daha önceki denemesinde doktor sonucu bildirip son derece ilgili davranırken bu 2. denemesinde resmen başlarından savdılar. Doktor hata yaptı bile bile üstelik, umursamadı hastasını!

Ben de doktorumuzun muayenehanede yaptığı 3 negatif sonuçlu aşılamadan sonra Anatolia'yı denemeyi düşünüyorum ,ilk randevumuz bu hafta Bülent Beyle.. Anatolia'ya giden arkadaşlar biraz bilgiye ihtiyacım var.. memnun kaldınız mı?
Zigo ve ada67 sizler uzun zamandır yazmamışsınız, sanırım Anatolia'da transferleriniz oldu, sonuçlarınız neler? Anatolia'da transfer olan arkadaşlar yardımınıza ve bilgilerinize ihtiyacım var..

Selam Canlar bende sizin gibi Cok ugrasmama ragmen halan Hamile degilim.Yurt disindan tedavi icin türkiyeye gelecegim Lütfen bana yardimci olun Ankarada önerebileceginiz bir Kadin dogum Uzmani veya Tüp bebek merkezi varmi.Bide Bana Gülhane Hastanesinden Mülfit Cemal yenen önerildi hastane veya Dr.hakkinda bir bilginiz varmi.En Cok basarili olan bir hastane ariyorum.

Bende Genart da tedavi oluyorum. Yarın Yumurtalarım toplanacak

canım merhaba
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın rabbim yardımcın olsun. hemen hemen bütün yazılanları okudum bizde bir yakınımız için araştırma yapıyoruz GENARTI tavsiye etmeyi düşünüyorum. emekli sandığına bağlı olanlar için ne kadar ücret taleb ediyorlar ?ilaçlarla beraber ne kadar ödeniyor ?beni bu konuda bilgilendirebilirsen çok sevinirim

teşekkürler canım.. Bana da ikinci denemem de embriyolar kalıtesiz diye diye transfer yaptılar. Doktor transferden sonra ben ağlarken yanıma geldi ve "boşver hiç olmazsa sende de problem varmış, öğrenmiş olduk " dedi. (Bizim sorunumuz erkek infertilitesi) gebelik testi için oraya gitmedim, başka yerde yaptırdım. Doktorum ne yaptın diye aramadı bile..

bizim özel oldu.tüp bebek 4.500. Birde bunun yanında pgt yapılacak onun parası ayrı alınacak

Benim gebelikten sonra şu an iki arkadaşım genartta yaptırıyorlar, birisi özel diğeri emekli sandığı. Emekli sandığı olan 1740 ytl ödedi 940 ını geri alacakmış çalıştığı yerden yani 800 ytl ye mal oluyormuş,ilaçlarında büyük kısmını karşılıyormuş devlet. Özel yaptıran arkadaşım da 4500 gibi bişey söylemişti bana. Emekli sandığı olan arkadaşım genetik ve tüm testlerini fark ödemeden yaptırmış genarttaa.s.

verdiğiniz bilgiler için çok teşşekkür ederim arkadaşlar ankara dışında oturduğumuz için fazla bilgi edinememiştik.sanırım misafirhaneside varmış gidince orda kalırlar yer sorunu yaşamazlar.misafirhanesi hakkında bir bilginiz var mı acaba temizlik ve ücret açısından bilgilerinize başvurucam yine

tekrar merhaba
birşey daha sormak istiyorum sizlere biraz parça parça oldu sorular kusura bakmayın.başka bir tüp bebek merkezi tüp bebek için gerkli olan ilaç ve uygunluk raporunu kendilerinin aldıklarını söylemişti.GENARTTA aynı şekilde bir uygulama varmı yoksa raporları tedavi olacak kişilerin mi almaları gerekiyor?

Bile bile nasil yapiyorlar bunu hic aklım almıyor. Sana cok cok gecmis olsun, insallah Allah gonlune gore verir. Bir dahaki denemende Timur Gurgani denemeni tavsiye ederim, cok kalabalık ve bu yuzden aksayan yonleri var ama transfer ve embriyo konusunda çok tecrubeliler. İnsallah her sey gonlunce olur :)

Sağol canım, şimdi Hakan Şatıroğluna başladım ben.

anotoliaya gittim sonucum negatif.hiç memnun kalmadım arkadaşlar napıcam bilmiyorum....

banada yüzde 6o demişti doktor.ama sonuç negatif.herşey çok iyi deniyordu.neg.olunca yumurtaların kalitesizmiş dedi hakan bey.birdaha anatolia düşünmüorum.genartı denicem.anatolia çok ticari.sana başarılar umarım olumlu sonuç alırsın canım

GEN ART TA sonuç bekleyen arkadaşlar.SONUÇLARINIZ OLUMLUMU OLUMSUZMU?LÜTFEN YAZARMISINIIIIIIZZZ.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…