bülent beyi aradı.doktorum hangisi olacak dedim.bülent bey veya hakan bey dedi.bu bi ekip işi hangisi olsa farketmez dedi.biraz biraz kanamam var neler oluyor anlamıyorum.birde benim bir huyum var.herşey net olsun isterim arası yok.keşke biraz daha rahat olabilsem. allahtan eşim çok rahat ve beni motive ediyo.neyse olurmuş böyle şeyler yapacak bişey yok.sen ne durumdasın canım benim.
merhaba arkadaşlar.ben iki tüp bebek denemesi yaptım iksinide anatoliada yaptırdım.malesef buda olmadı yarın kürtaj olucam.bebek gelişmemiş kalp atışları duyulmadı.benim için anatolia sayfası kapandı.iki seferdir başarısız olan biyere bidaha gitmek istemiyorum.benim bebek sahibi olmamam için hiçbir engelimin olmadığını herşeyin normal olduğunu söylüyordu doktorum ama başarılı olamadılar. ben anlamıyorum benim yumurtalarımın,eşimin spermlerinin en iyileri kalitelileri seçilip embriyo oluşturuluyor ve buna rağmen ilkinde dış gebelik ikincisinde bebek gelişme geriliği görülüyo.bana tedavi başlarında bebek sahibi olabilirsiniz şansınız çok yüksek diyip başarısız oluyorlarsa bu onların hatasıdır.inşallah üçüncü denememizde başarılı oluruz ama anatoliada değil henüz emin değilim kararımı veremedim ama iyi bir merkez bulup bu mücadeleye devam edicez.allah hepimizin yolunu açık etsin
merhaba arkadaşlar burda sizleri ara ara takip ediyorum ben de tedavi merkezimi değiştiriceğim
öncelikle verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim
2 başarısız aşılma geçirdim
önce aşılama daha sonrada tüp bebek deneyeceğim benim ama kafama takılan bazı sorular var birincisi ben 2 senelik evliyim tüp bebeği 2senelik evlilerde ssk karşılıyormu
bi de rapor almak zormu oluyor diğer yaptırdığım aşılamlar da özel bi hastanedeydi şimdi yeni seçtiğim merkezde olucak ve bunlar sayılıcak mı
allah hepimizin yardımcısı olsunn
şimdiden herkese teşekkürler
yok öyle evlilik süresi falan ben ilk tüp denememde 8 aylık evliydim 2. denememdede 1bucuk yıllık ve devlet ödedi rapor olunca öder
mrh canım.anatolia raporu kendisi çıkarıyor.siz evrakları yolluyosunuz.veya görüşürsünüz onlar çıkarıyo.heralde aşılama yapıldığı sağlık karnesinden anlaşılıyo.biz rizede aşılama yaptırdık onlar önerdi anatoliayı.evrakları yolladık onlarda raporu yolladılar.biz üç yıllık evliyiz.valla o konuda bilgim yok.allah yardımcımız olsun.
canım önceden oyleydı 1 ekimde çıkan yenı yasa 3 yıllık evlı olma sartı koyuyor ben gectığimiz ay gıttım 3 yılın dolunca gel dedıler bana.ankara üniversıte hastanesınde
merhaba arkadaşlar burda sizleri ara ara takip ediyorum ben de tedavi merkezimi değiştiriceğim
öncelikle verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim
2 başarısız aşılma geçirdim
önce aşılama daha sonrada tüp bebek deneyeceğim benim ama kafama takılan bazı sorular var birincisi ben 2 senelik evliyim tüp bebeği 2senelik evlilerde ssk karşılıyormu
bi de rapor almak zormu oluyor diğer yaptırdığım aşılamlar da özel bi hastanedeydi şimdi yeni seçtiğim merkezde olucak ve bunlar sayılıcak mı
allah hepimizin yardımcısı olsunn
şimdiden herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?