Anasonun ne olduğunu gayet iyi biliyorum.. bebeğime neyin iyi geleceğine karar verecek durumdayım. anasonu bir bardak doldurup vermiyorum ayrıca doktora sorunca da1 çay kaşığı nın sorun olmayacağını söyledi.. tepkiniz aşırı yersiz uyuşturacak kadar vermedim.Anason içince çok uykum geliyor diyorsunuz bebeğe anason verince rahatladı uyudu diyorsunuz, rahatladığı için uyumadı beyni uyuştuğu için uyudu, bir nevi sarhoşluk….bebeğinize bunu niye yapıyorsunuz
Rakı neyden yapılıyor?
Her gün banyo yaptırın, suyun içinde kalsın hareket etsin rahatlasın, ayaklarını ekstra sıcak tutun, sırt üstü yatırıp bisiklet çevirme hareketi yaptırın hızlı hızlı sonra dizlerini karnına itin hemen çıkacak gazı, bir sonraki beslemenizden sonra bir yastığın üzerine yüz üstü yatırın kafası yastıktan aşağı doğru karnı tam yastıkta olsun ve sırtına masaj yapın belinden başlayıp ensesine kadar avuç içinizle hafifçe vurun geğirince hemen bırakmayın devam edin daha fazla geğirmeyeceğine emin olunca sırt üstü yatırıp göbeğinin etrafına saat yönünde hafif bastırarak daire çizin ve dizlerini karnına bastırın
Hoplatın zıplatın hareket ettirin spor yaptırın sadece omzunuza alıp pıtpıtlamakla gazın tamamını çıkaramaz, bütün gün yatan hareket etmeyen bebekte gaz birikir
Sling kullanın, bebek taşıma şalı, bağlayın önünüze ne iş yapıyorsanız oda hareket etmiş olur ve mışıl mışıl uyur
Doktorumuz BiGaia olan damlayı önerdi onu kullanmaya başlayacazDanisin bi iyi damladir
Bu kadarcık bebek bir bardak içemez zaten alabileceği miktar buAnasonun ne olduğunu gayet iyi biliyorum.. bebeğime neyin iyi geleceğine karar verecek durumdayım. anasonu bir bardak doldurup vermiyorum ayrıca doktora sorunca da1 çay kaşığı nın sorun olmayacağını söyledi.. tepkiniz aşırı yersiz uyuşturacak kadar vermedim.
Niye konu açıp sordunuz ki o zaman? Herkes bildiğini yazıyor.Anasonun ne olduğunu gayet iyi biliyorum.. bebeğime neyin iyi geleceğine karar verecek durumdayım.
Sadece fikir sordum yıkıcı eleştiri yapılsın istemedim. Fikir yazılsa amenna ama had aşmaya gerek yok. Yazımında sizinle ilgilisi yoktu ayrıca gereken yere yazdımNiye konu açıp sordunuz ki o zaman? Herkes bildiğini yazıyor.
Sadece fikir sordum yıkıcı eleştiri yapılsın istemedim. Fikir yazılsa amenna ama had aşmaya gerek yok. Yazımında sizinle ilgilisi yoktu ayrıca gereken yereNiye konu açıp sordunuz ki o zaman? Herkes bildiğini yazıyor.
Siz mantıklı karar verince benim ki önemli değil en iyi anne sizsiniz daha iyisi yokBu kadarcık bebek bir bardak içemez zaten alabileceği miktar bu
İstediğinize inanın bebeğinizin beyni uyuştuğu için uyudu
Anason, papatya, melisa bunların etkisi bu
Gayet iyi bildiğiniz anasonun birkaç dk fazla demlenirse zehirlediğini de biliyor musunuz
Bebekler için üretilmiş gaz damlaları varken nelere sebep olabileceğini bilmediğiniz birşeyi yeni doğmuş bebeğe vermeniz verdikten sonra doktora sormanız ne kadar mantıkla karar verebildiğinizi gösteriyor zaten
Hey Allah ım işinize gelen birşey yazınca teşekkürler, bebeğin hayrına ama size hatanızı belirten birşey yazınca garip garip tripler…..ben sizin bebeğinize değer vermesem uyarır mıyım? Bir bildiğim olmasa yazar mıyım? Bilmiyorum doğrusu ne diyorsunuz söyleyince hırs yapıyorsunuz. Sizin egonuz mu daha önemli bebeğiniz mi?Sadece fikir sordum yıkıcı eleştiri yapılsın istemedim. Fikir yazılsa amenna ama had aşmaya gerek yok. Yazımında sizinle ilgilisi yoktu ayrıca gereken yere
Siz mantıklı karar verince benim ki önemli değil en iyi anne sizsiniz daha iyisi yok
Bilmiyorum yaşlı kadınların söyledikleri sürekli anason verir di annesi çocuk hep uyurdu derlerBizim sülale de anason vermeyen yoktur bebeklerine ama hiç birinde sorun yok. Eczacı, mühendis, öğretim görevlisi vb birçok mesleğe sahip kişiler var.. ilk defa duydum deliliğe sebep olduğunu başka bir etken de olabilir mi acaba
Selâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
50 günlük bebeğe anason verilir mi çok az miktar da 1 2 çay kaşığı kadar
Niye hep uyuyor çocuk? Bu iyi birşey mi?Bilmiyorum yaşlı kadınların söyledikleri sürekli anason verir di annesi çocuk hep uyurdu derler
Yeni dogan bebege bise verilmezSelâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
50 günlük bebeğe anason verilir mi çok az miktar da 1 2 çay kaşığı kadar
Sizin sulale topluca cahil yanlis anlamayin ama okumus cahiller hatta.Bizim sülale de anason vermeyen yoktur bebeklerine ama hiç birinde sorun yok. Eczacı, mühendis, öğretim görevlisi vb birçok mesleğe sahip kişiler var.. ilk defa duydum deliliğe sebep olduğunu başka bir etken de olabilir mi acaba
Allahim bu doktorlar nasil diploma almis ya gercektende anlamiyorum1-2 çay kaşığı verilir benim doktorum izin vermişti ama bir işe yaramamıştı. Siz içseniz daha iyi :)
Ulkemizde bukadar cahil oldugunu biliyodumda okumus egitim gormus koskoca doktorun bile 1 2 cay kasigi ver diyecek kadar kor kutuk cahil olduguna inanamiyorum yaAnason içince çok uykum geliyor diyorsunuz bebeğe anason verince rahatladı uyudu diyorsunuz, rahatladığı için uyumadı beyni uyuştuğu için uyudu, bir nevi sarhoşluk….bebeğinize bunu niye yapıyorsunuz
Rakı neyden yapılıyor?
Her gün banyo yaptırın, suyun içinde kalsın hareket etsin rahatlasın, ayaklarını ekstra sıcak tutun, sırt üstü yatırıp bisiklet çevirme hareketi yaptırın hızlı hızlı sonra dizlerini karnına itin hemen çıkacak gazı, bir sonraki beslemenizden sonra bir yastığın üzerine yüz üstü yatırın kafası yastıktan aşağı doğru karnı tam yastıkta olsun ve sırtına masaj yapın belinden başlayıp ensesine kadar avuç içinizle hafifçe vurun geğirince hemen bırakmayın devam edin daha fazla geğirmeyeceğine emin olunca sırt üstü yatırıp göbeğinin etrafına saat yönünde hafif bastırarak daire çizin ve dizlerini karnına bastırın
Hoplatın zıplatın hareket ettirin spor yaptırın sadece omzunuza alıp pıtpıtlamakla gazın tamamını çıkaramaz, bütün gün yatan hareket etmeyen bebekte gaz birikir
Sling kullanın, bebek taşıma şalı, bağlayın önünüze ne iş yapıyorsanız oda hareket etmiş olur ve mışıl mışıl uyur
Sizin doktorunuzda bilincsiz halk ne derse inanmis bi doktor. Yemin edim 3 ay oncesi bebege bise verdiginizi avrupada bi doktora soyleyin once bi size bakar akil sagliginiz yerindemi diye . Cocuk uyusmuski uyumus isteAnasonun ne olduğunu gayet iyi biliyorum.. bebeğime neyin iyi geleceğine karar verecek durumdayım. anasonu bir bardak doldurup vermiyorum ayrıca doktora sorunca da1 çay kaşığı nın sorun olmayacağını söyledi.. tepkiniz aşırı yersiz uyuşturacak kadar vermedim.
Ben yazacak bise bulamiyorum gercektende yani sozun bittigi yerHey Allah ım işinize gelen birşey yazınca teşekkürler, bebeğin hayrına ama size hatanızı belirten birşey yazınca garip garip tripler…..ben sizin bebeğinize değer vermesem uyarır mıyım? Bir bildiğim olmasa yazar mıyım? Bilmiyorum doğrusu ne diyorsunuz söyleyince hırs yapıyorsunuz. Sizin egonuz mu daha önemli bebeğiniz mi?
50 günlük bebeğe kafanıza göre birşey verip verdikten sonra tepki alıp ondan sonra mı doktora danışmak mantıklı olan? Muhteviyatını bebekler üzerindeki etkisini bilmediğiniz risklerini bilmediğiniz birşeyi bebeğe vermek mi mantıklı yoksa bebekler için özel üretilmiş kontrol edilmiş risksiz olduğu için kullanılan birşeyi vermek mi daha mantıklı?
Yanlış yapıyorsun deyince yıkıcı oluyorsa yıkılın bir bebeğin yıkılmasından daha iyidir sizin egonuzun yıkılması
Ben mantıklı karar verince benim çocuğumun hayrına siz mantıksız karar verince sizin çocuğunuzun zararına muhakeme yeteneğiniz yok mu ya? Benimle didişiceğinize vermeyeyim bundan sonra kafama göre birşey tehlikeliymiş kadın bir de uzun uzun tavsiye vermiş bir deneyeyim bakalım belki bebeğimin hayrına olur demek bu kadar mı zor?
Bilim varken kafanıza göre hareket etmeniz sizi yanlış yapan bir anne yapıyor, beni ise doğru yapan temkinli bir anne yapıyor. Ben kendi anneliğimden nerede bahsettim size de kompleks yaptınız? Yapmayın ya gerçek hayatta biraraya gelsek belki de yakın dost olacaz, bende anneyim, hasta bebek doğurmuş gazı reflüsü astımı uyku problemi ilaç alerjisi gıda alerjisi böbrek problemleri aşmış bir anneyim, size yada mis kokulu bebeğinize ne garezim olabilir, iyi niyet beslemesem neden umursayıp yazayım
Allahim bu doktorlar nasil diploma almis ya gercektende anlamiyorum
Sirf konusmak icin konusmus ya ne bicim profesor oylevalla kolik ve alerjikti. Sürekli ağlıyordu. Vereyim mi dedim. Dene 2-3 çay kaşığını geçme ama bir işe yarayacağını sanmıyorum demişti. Kendisi prof. :)
Sirf konusmak icin konusmus ya ne bicim profesor oyle
Sirf konusmak icin konusmus ya ne bicim profesor oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?