• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anason

Selâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
50 günlük bebeğe anason verilir mi çok az miktar da 1 2 çay kaşığı kadar
Gaz icin anason yerine kimyon cayi icip hem bebise 1 2 cay kasigi verebilirisiniz hemde sutunuzden gecirmis olursunuz anason agir gelir

Damla olarak kullandiginiz bir urun varmi bilmiyorum ama biz sab simplexden çok memnun kaldik geç keşfettik malesef ama etkisini hemen gosterdi

Damla olarak kullandiginiz bir urun varmi bilmiyorum ama biz sab simplexden çok memnun kaldik geç keşfettik malesef ama etkisi
Damlaların hiç biri asla işe yaramıyor. Uykusuzluk mahvetti yavrumu
Sab simplexi denedinmi ?

Kimyon sürekli tüketiyorum rezene ile birlikte
Kimyonun suyundan 1 2 cay kasigi bebegede ver ilk 3 ay normal boyle olmasi bende oglumda 3 ay uykusuzluk yasadik sonra duzene giriyor

Bizim köyde kadın çocuğuna sürekli vermiş şimdi köyün delisi 50yasinda büyükler hep onu anlatirlar bize
Bizim sülale de anason vermeyen yoktur bebeklerine ama hiç birinde sorun yok. Eczacı, mühendis, öğretim görevlisi vb birçok mesleğe sahip kişiler var.. ilk defa duydum deliliğe sebep olduğunu başka bir etken de olabilir mi acaba

O zaman iyi almis, masallah. Siz bir sure kendiniz sut ve sut urunleri diyeti uygulayin, belki alerjisi vardir ama kesinlikle 6 aydan once bebege dogrudan bir sey vermeyin
İnanın her yolu denedim. Süt ürünlerini bir süredir hayatımdan çıkarmış durumdayım bu yüzden zaten anason da buldum çözümü tüm yolları denedim çünkü

Anason içince çok uykum geliyor diyorsunuz bebeğe anason verince rahatladı uyudu diyorsunuz, rahatladığı için uyumadı beyni uyuştuğu için uyudu, bir nevi sarhoşluk….bebeğinize bunu niye yapıyorsunuz
Rakı neyden yapılıyor?
Her gün banyo yaptırın, suyun içinde kalsın hareket etsin rahatlasın, ayaklarını ekstra sıcak tutun, sırt üstü yatırıp bisiklet çevirme hareketi yaptırın hızlı hızlı sonra dizlerini karnına itin hemen çıkacak gazı, bir sonraki beslemenizden sonra bir yastığın üzerine yüz üstü yatırın kafası yastıktan aşağı doğru karnı tam yastıkta olsun ve sırtına masaj yapın belinden başlayıp ensesine kadar avuç içinizle hafifçe vurun geğirince hemen bırakmayın devam edin daha fazla geğirmeyeceğine emin olunca sırt üstü yatırıp göbeğinin etrafına saat yönünde hafif bastırarak daire çizin ve dizlerini karnına bastırın
Hoplatın zıplatın hareket ettirin spor yaptırın sadece omzunuza alıp pıtpıtlamakla gazın tamamını çıkaramaz, bütün gün yatan hareket etmeyen bebekte gaz birikir
Sling kullanın, bebek taşıma şalı, bağlayın önünüze ne iş yapıyorsanız oda hareket etmiş olur ve mışıl mışıl uyur

Back