Anason

SeRaPaRyA

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
65
11
8
30
Selâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
50 günlük bebeğe anason verilir mi çok az miktar da 1 2 çay kaşığı kadar

Selâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
50 günlük bebeğe anason verilir mi çok az miktar da 1 2 çay kaşığı kadar
Bence verme bosuna verirsin gaz icin sanirim soruyorsun malsf ise yaramiyor annemin zoruyla vermis biri olarak soyleyim. Uykusuzluktan zor durumdasin biliyorum ama yardım iste birilerinden uyu ama anason cok tehlikeli bie sey bence verme...

Bence verme bosuna verirsin gaz icin sanirim soruyorsun malsf ise yaramiyor annemin zoruyla vermis biri olarak soyleyim. Uykusuzluktan zor durumdasin biliyorum ama yardım iste birilerinden uyu ama anason cok tehlikeli bie sey bence verme...
Gaz için soruyorum evet sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Bir kez denedik çok iyi uyudu ve ağlamaları ciddi oranda azaldı ama çok fazla bilgim olmadığı için sormak istedim

1-2 çay kaşığı verilir benim doktorum izin vermişti ama bir işe yaramamıştı. Siz içseniz daha iyi :)

Vermeyin. Eşim verelim dedi ben karşı çıktım hep. Beyinleri su gibi daha her şey etkiler. Siz için sütten geçen yeter.

Gaz için soruyorum evet sürekli hastaneye gitmek istemiyorum. Bir kez denedik çok iyi uyudu ve ağlamaları ciddi oranda azaldı ama çok fazla bilgim olmadığı için sormak istedim
Çok vermeyin. Sık sık da vermeyin. Alışkanlık yapar. Bir de miktarı önemli yoksa beynine hasar veriyor diye okumuştum. Gaz için ben de vermiştim ama fayda etmemişti. Uyumamıştı da.

Belkide sorunu baska biseydi ama onun iyi geldigini sandiniz anosin beyinde tahribqtq yol acabilirmis bebeklerde...

Gaz icin sana en cok onerim bebeginin karnina bastirarak masaj yapman. Corekotu yada papatya agi al ve karnina bas parmaklarin ile bagirsaklarin oldugu yere bastir ve cek dairesel hareketler uap inanilmaz derecede gaz cikaricak.

Ebeayseee insta kullancisinin yaptigi gaz masajina bak.

Biliyorum masajları yapıyorum da fakat işe yaramıyor asla kesintisiz uyumuyor yarın yine hastaneye götürecez. Uyumadığı için de sürekli huysuz ağlıyor bu daha fazla zarar veriyor diye düşünüyorum

Hastaneye defalarca goturmus biri olarak hicbirsey yapmayacaklar poposuna lavman benzeri bisi sokuyolar hicbisi degismiyor cocuk hastalanir cok ciddi salginlar var suan bebekler arasinda...

Bence arabaya koy gezdir ciddiyim direk uyuyolar gazlari arbada rahat çıkıyor..

Evet lavman yapıp gönderdiler bizide. Araba çok etkili oluyor uyuyor ama eve gelince sil baştan. Çok teşekkür ederim önerileriniz için ama

Evet lavman yapıp gönderdiler bizide. Araba çok etkili oluyor uyuyor ama eve gelince sil baştan. Çok teşekkür ederim önerileriniz için ama
Çok vermeyin. Sık sık da vermeyin. Alışkanlık yapar. Bir de miktarı önemli yoksa beynine hasar veriyor diye okumuştum. Gaz için ben de vermiştim ama fayda etmemişti. Uyumamıştı da.
Bizde neden böyle etkili oldu acaba. Çay kaşığıyla 1 ya da 2 kaşık vermiştim

Biliyorum masajları yapıyorum da fakat işe yaramıyor asla kesintisiz uyumuyor yarın yine hastaneye götürecez. Uyumadığı için de sürekli huysuz ağlıyor bu daha fazla zarar veriyor diye düşünüyorum
Kesintisiz uyumaz ki zaten ufak daha.

Mak 3 dakika da mı uyumaz kesintisiz
Ben hep ayağımda sallardim uykusu boyunca. Hafif hafif tabii. Gaz için tane kimyonu demleyip icirirdim bir iki vay kaşığı. Ama anason çok ağır. Yine de siz bilirsiniz.

Gaz masajı yapardım. Biogaia kullandım uzun süre vs. Ayağının ucuna sıcak su torbası koyardım.

Lütfen bebeğinize 6 aydan önce hiçbir şey vermeyin uzun vadede problemleriyle baş etmek dahi istemezsiniz. Uykusunu yapabilmesi için ona ortam tanıyın. 4 aydan önce bebekler gece gündüzü bilmez uykuları düzensizdir. Çocuktaki sinyalleri anlayıp uyumasına yardımcı olmalısınız. Banyo yaptırın , masaj ypın. Gaz için siz yemeklerinize kimyon katın ona da gaz masajları yapın. Çok yorgunsanız lütfen destek alın ama uyusun diye anason vermeyin beyni gelişim aşamasında olan bir bebeğe bunu yapmayın. Dışarı çıkarın hava aldırın açık havayı temiz havayı sever bebekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…