- 29 Mayıs 2021
- 2.884
- 5.604
- 108
- 39
Gaz icin anason yerine kimyon cayi icip hem bebise 1 2 cay kasigi verebilirisiniz hemde sutunuzden gecirmis olursunuz anason agir gelirSelâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
50 günlük bebeğe anason verilir mi çok az miktar da 1 2 çay kaşığı kadar
Damla olarak kullandiginiz bir urun varmi bilmiyorum ama biz sab simplexden çok memnun kaldik geç keşfettik malesef ama etkisini hemen gosterdiSelâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
Memede uyusa bile gazını çıkarmak için omzuma alıyorum çıkardıktan sonra uyutuyorumMemede mi uyuyor? Memede uyuyorsa hemen yatağa mı koyuyorsunuz?
Kimyon sürekli tüketiyorum rezene ile birlikteGaz icin anason yerine kimyon cayi icip hem bebise 1 2 cay kasigi verebilirisiniz hemde sutunuzden gecirmis olursunuz anason agir gelir
Damlaların hiç biri asla işe yaramıyor. Uykusuzluk mahvetti yavrumuDamla olarak kullandiginiz bir urun varmi bilmiyorum ama biz sab simplexden çok memnun kaldik geç keşfettik malesef ama etkisini hemen gosterdi
Damla olarak kullandiginiz bir urun varmi bilmiyorum ama biz sab simplexden çok memnun kaldik geç keşfettik malesef ama etkisiSelâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
Sab simplexi denedinmi ?Damlaların hiç biri asla işe yaramıyor. Uykusuzluk mahvetti yavrumu
Kimyonun suyundan 1 2 cay kasigi bebegede ver ilk 3 ay normal boyle olmasi bende oglumda 3 ay uykusuzluk yasadik sonra duzene giriyorKimyon sürekli tüketiyorum rezene ile birlikte
Bizim köyde kadın çocuğuna sürekli vermiş şimdi köyün delisi 50yasinda büyükler hep onu anlatirlar bizeSelâmün Aleyküm Kadınlar kulübü üyeleri..
Hayır onu denemedim ama yarın hastaneye götürecem doktora sorcamDamla olarak kullandiginiz bir urun varmi bilmiyorum ama biz sab simplexden çok memnun kaldik geç keşfettik malesef ama etkisi
Sab simplexi denedinmi ?
Bizim sülale de anason vermeyen yoktur bebeklerine ama hiç birinde sorun yok. Eczacı, mühendis, öğretim görevlisi vb birçok mesleğe sahip kişiler var.. ilk defa duydum deliliğe sebep olduğunu başka bir etken de olabilir mi acabaBizim köyde kadın çocuğuna sürekli vermiş şimdi köyün delisi 50yasinda büyükler hep onu anlatirlar bize
1 ayda 1 buçuk kilo aldı yeterli mi kiKilo alimi, kirli bez sayisi falan nasil? Belki de doymadigi icin uyanik kaliyor ve agliyor
3 ay sonra normale donecekse beklerim dayanırımKimyonun suyundan 1 2 cay kasigi bebegede ver ilk 3 ay normal boyle olmasi bende oglumda 3 ay uykusuzluk yasadik sonra duzene giriyor
Yeterli tabi. Dogum kilosunun % 10’unu kaybettigini hesap ederek mi 1,5 kg?1 ayda 1 buçuk kilo aldı yeterli mi ki
Evet evet doğum kilosunu çıkardıktan sonraYeterli tabi. Dogum kilosunun % 10’unu kaybettigini hesap ederek mi 1,5 kg?
O zaman iyi almis, masallah. Siz bir sure kendiniz sut ve sut urunleri diyeti uygulayin, belki alerjisi vardir ama kesinlikle 6 aydan once bebege dogrudan bir sey vermeyinEvet evet doğum kilosunu çıkardıktan sonra
İnanın her yolu denedim. Süt ürünlerini bir süredir hayatımdan çıkarmış durumdayım bu yüzden zaten anason da buldum çözümü tüm yolları denedim çünküO zaman iyi almis, masallah. Siz bir sure kendiniz sut ve sut urunleri diyeti uygulayin, belki alerjisi vardir ama kesinlikle 6 aydan once bebege dogrudan bir sey vermeyin
Danisin bi iyi damladirHayır onu denemedim ama yarın hastaneye götürecem doktora sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?