Anasnn baht kznn tahtdr...

Yani anneler neler yaşadıysa kızlarıda onu mu yaşar..Ben bunu anladım..
Eğer öyleyse inşallah güzel bir taht bekliyor beni...
Ablam çok şükür öyle..Benimde inşallah iyi olur...Şimdilik öyle gözükmüyo ama belli de olmaz...

Bir söz vardır ya..
Anasının bahtı kızının tahtıdır diye..
Doğru mu sizce?
a.s.

bende ınanıyorum
tesaduf ıcın fazla gıbı gelıyor bazı cevremde gordugum olaylardan
annesının kaderını yasarmıs kızlarda dıye her anlatılan olayda soylerler
annemde cektı bende aynısı yasıyorum vs....dıye baslayan cok cumleler duyuyorum
allah herkesın kaderını guzel kılsın ınsaallah su mubarek gunun yuzusuyu hormetıne
kandılınız mubarek olsun

Bir söz vardır ya..
Anasının bahtı kızının tahtıdır diye..
Doğru mu sizce?
a.s.

Biz 3 kızkardeşiz Böcüğüm bilirsin..:1hug:
Küçük kızkardeşim birebir bu atasözünü yaşıyor bence..
Babamın tüm iyi ve kötü huyları sanki kardeşimin eşinde toplanmış..:1shok:
Adam aynı babam gibi..Eşini uçan kuştan kıskanır,eşini herkesten ve herşeyden üstün tutar,eşi olmadan 3 adım zor atar..kaydirigubbakcemile
Bağımlılıktan bir farkı yok biliyorum.. Ama birbirini tamamlıyorlar.. Annem de kızkardeşim de alışmış ve hallerinden de memnun gözüküyorlar. Allahım bozmasın inşallah..:nazar::Saruboceq:

Bence öyle değil çünkü benim annemin çok mutlu bir evliliği oldu ama benimkisi 3 yıl anca sürdü hiç ilgisi yok şimdi benim kızlarımındamı bahtı böyle olucak???

Valla kendi açımdan doğru olmasa iyi olur.
Annem 21 yıllık evliliğinde çok çekti ve sonrasında da.
Şimdi ikinci evliliği daha yeni yeni yüzü gülüyor o da bazı şeyleri görmezse.
Ama bazen diyorum ki benzer şeyleri yaşıyoruz.
Annemin düzelen bahtı benim tahtım olsun inşallah.

Annesinin bahtı iyi olan kızın eğer herşey dört dörtlük bir ailede büyüdüyse evleneceği erkeği de dört dörtlük seçme şansı artar..tabi kızın yıldırım aşkıyla çarpılması gibi durumlar hariçŞeniz...Ancak annesinin bahtı kötü olmuş boşanmış yada kötü bir evlilikte büyümüş kız için yanlış yaparsa bir savunma aracı gibi değil mi bu laf...Kadercilik vardır amamirmirmirmirbu da yanlış yaparsanız kızlar savunmanız olur gibilerden...bence herkes kendi ektiğini biçer..başta kendi iteğinizle yaptığınız evlilik yürüyüp yürütemeyeceğiniz %şeklinde bellidir bence %50 boşanma şansı var yada yok gibi...çok mantıkcıyım galiba ama fikrim böyle:çok üzgünüm:

bence dünyadaki 6,5 milyar insanın kaderi farklı farklı.ben etrafımda bu sözün tersini çok görüyorum.annesi gün görmemiş kendisi yağ içinde börek,veya tam tersi herşey nasip

eger öyleyse ben yandım...

tv.de seyredermisiniz bilmem kuantumla ilgili Türkmax ta biprogram var. ölmüş bi kardeş varsa onların kaderlerini başka bi kardeş sahiplenirmiş. Bu sahiplenen kişinin bahtı pek gülmezmiş ve bu kişi anneyse kızına da geçermiş.

Bahtı pek iyi olmayan bi anneniz var ve hayatta ise bu kuantumcu Şanal bey şöyle yapılmasını istiyor annenizin omuzuna dokunup gözlerinin içine bakarak "senin kaderine saygı duyuyorum ama ben kendi kaderimi yaşamayı seçiyorum" diyeceksiniz. Aslında komik gibi duruyor ama demekten zarar gelmez sırnaşık şey
:tomato: ben seyrettiğimi yazdım bu lafı ben söylemişim gibi yorum yapmayın pls :tomato:

evet her zaman olmasa bile kız çocuk annenin erkek çocuk babanın yaşadıkları ile aynı kaderi paylaşıyor.Bunun bir çok örnekleri var.:eek:

X