Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha adetime 1 hafta varken tatlidan çok tiksinmiiştim hep ekşili şayler yemek istemiştim şimdi ise etten çok tiksiniyorum pek yiyemiyorum.ayrica aci ve tuzlu şaylere düşkünlüğüm arti.bide o çin takvimimi ne işte o var ya benimki tutmadi orda erkek çikiyodum ama benim sidikli bi kizim olucak annesinin prensesii.hayırlı olsun trakyacım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bişey sorcam hiç şüphen varmıydı kız olcağına dair yani belirti ne yedin canın neleri çekti falan :)))
tebrikler canım sağlıkla al kızını kucağına inşallah
cnm ya cok tebrik ederim demek bir kizin olacak he ne guzel rabbim kucagina almayi nasip etsin isallahhhh bende senin aksine eti cok sevmistim cnm halada cok seviyorum bide ikibucuk ay sonra habire tatliya asermistim seninkinin tam tersi yani vardir bir hikmet benimde keratam olacak kismetse
inşallah canim sağlikli bi şekilde kucağimaza alirizzsaglıklı bı sekılde kucagına alırsın ınsallah :)) hayırlısı benımde kızım olacak :d
canım cok sevindim allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasip etsin.benmde erkek cıkıyo cin takviminde o yüzden içime hep erkek gibi geliyo.kız olsada farketmez cimcime ler sevimli oluyoo valla.hep benm cevremdekilerde erkek dedikleri için bizde eşimle erkek diyoruz artık.tabi biri prenses biri prens olurr.
Kizlar aramiza bir kiz daha katiliyoo kizim olucakkmişşş.bu az önce doktordaydimm nasil mutluyum anlatamammm.inşallah sağlikli bi şekilde kucağimada alirim ....