Anasınıfı

Ay bu ne ya? Asla kabul edilemez bir durum ki birde üste çıkmış.
5 yaşındaki çocuk nasıl çıkıp gidebiliyor o okuldan? Ya başına birşey gelse? Kacırilsa,kaybolsa,düşse, araba çarpsa böyle şuursuz şuursuz konuşabilecek mi o öğretmen bozuntusu? Kaldı ki henüz okul devam ediyor,almaya gideceksiniz yani bekletsin. Böyle saçmalık olmaz.
Sizin izin vermediğiniz birine hangi akla hizmet teslim ediliyor? Belki düşmanınız alan kişi?
Yerinizde olsam milli eğitim'de dahil olmak üzere heryere şikayet ederdim. Asla peşini bırakmayın, özür dilemek yerine üste çıkan bu kişinin,cezasını çeksin neyse.
Bu arada kızım ilkokulda,onu bile beni görmeden göndermiyor öğretmeni. Başkası alsa sorarlar hala bana. Anaokulunda nasıl olabilir böyle birşey ya şok oldum.

kesinlikle şikayet edin, üslubu ve tavrı çok kötü

Ya ben sizin bu kadar sakince öğretmeni aramanıza inanın çok şaşırdım. Benim çocuğum kendi kendine okuldan çıkacak, yolda biri görecek (!!) aman Allah'ım! O okulu yerle bir ederim. Çıkarmadığın taşkınlık yapmadığım çirkeflik kalmaz.
Bir de terbiyesizce üste çıkıyor. Gebertirim vallahi Allah korusun bi çocuk çıkar başına bir şey gelir de, ben o zaman görürüm bu havaları.
Derhal şikayet etmelisiniz, inanılır gibi değil.

bencede hemen şikayte edin. böyle insanlara çocuk emanet edilemez. hem suçlu hem güçlü. biz onlara emanet ediyoruz.

Bugün şikayet edeceğim arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri çok sağolun
Öncelikle Allah korumuş çocuğunuzu. Öğretmen ne kadar tuhaf. Bende okulöncesi öğretmeniyim vicdan olmayınca olmuyor demek ki. Ayrıca 08.00de başlıyorsa sınıftan 13.00dan önce çıkamaz diğer çocukları 12de göndermesi de hiç etik değil

Ortalığı ayağa kaldırırım öyle birşey olsa....

Korkudan ne yapacağını şaşıracağı yerde bir de ettiği laflara bak.

Çok fena uğraşırım ben böyle öğretmenle.

Konuyu okuyunca şok oldum. Nasıl olabilir böyle birşey Cimer'e yazın bu durumu. Kesinlikle cezasız kalmamalı ayrıca çocuğunuzu o kadının ellerine emanet etmeyin kesinlikle. Terbiyesiz. Çok sakin kalmışsınız kesinlikle. Ben olsam o okulu yıkardım. Öğretmene de saç baş dalabilirdimSakin kalabilmeniz de iyi bir açıdan.

Merhaba arkadaşlar
Müdürün yanından biraz önce geldim.Müdür duydukları karşısında şok oldu.
Önce kurumum adına sonra şahsım adına çok özür dilerim dedi. Bu telafisi olmayacak bir hata hocam öncelikle olgunluğunuz için size teşekkür ederim dedi.
Baya bir konuştuk olayları anlattım.Bundan sonra dedim çoçuğumda fizyolojik yada psikolojik bir sıkıntı görürsem direkt şikayet edeceğim,olurya sınıfta bir yere çarpar bir tarafı morarır direkt gider darp raporu alır şikayetçi olurum beni çarptığına inandıracak hatta kanıtlayacak dedim ve daha bir çok şey saydım.Zaten başkanlıklar çocuk istismarı konusunda teyakkuzda olacaklardan ben sorumlu değilim bu saatten sonra çocuğuma kaşını eğerse direkt bakanlığa şikayet edeceğim uzaklaştırma mı alır men mi edilir beni ilgilendirmez dedim.
Tekrardan çok özür diledi şahsi meselem olarak kabul ediyorum şakın merak etmeyin dedi.Ha ders giriş çıkış saatlerini de söyledim adam bi daha şaşırdı.Siz hiç merak etmeyin felan dedi çıktım geldim yanından.

Ben de bir öğretmenim ama siz normal bi şekilde oyun oynarken çocuğunuz çarpınca darp raporu alacaksanız o okula o öğretmene vermeyin. Bu şekilde tehdit etmenizi doğru bulmadım hocam. Ayrıca okulun kapısında güvenlik görevlisi olması lazım. Çocuklar tuvalet iiçin izin istiyor okulda misal o sırada öğretmen olarak ben sınıfta 25 öğrenciyi bırakamam. Çocuk gidiyor ki öyle dışarıya çıkma ihtimali var ama görevlimiz var sonuçta.

ilk tepkinizde haklısınız ama bugünkü tepkinizde çok abartmışsınız.

ilk tepkinizde haklısınız ama bugünkü tepkinizde çok abartmışsınız.
Az bile yaptım aslında biliyormusunuz ve İnan’ın hiç pişman değilim benim çocuğuma birşey olsaydı bunun geri dönüşü yoktu ama inşallah hoca hanım bundan sonra akıllanır.Darp raporu meselesine gelirsek ispatlayacak açıklayacak bana çocuğumun herhangi bir yerinin neden morardığını yok öyle bir dünya

NEden güvenliği olmayan bir okula göndermeye devam ediyorsunuz ben bunu anlamıyorum. Ben yerinizde olsam alırım ordan. Evet öğretmen hatalı ama kapısında güvenlik olmayan okul idaresi daha suçlu.

Iyi yapmissiniz sikayet edin mutlaka.Benim cocugum da ozel bir kolejin anaokuluna gidiyor 2 gundur surekli ogretmenin sinifi birakip gittigini soyluyor.Bugun de ogretmen yokken birinin gelip ona vurdugunu ve kavga ciktigini soyledi yarin okulu sallamaya gidecegim sinif nasil bos oluyormus bi aciklasinlar bana bakalim.

Sınıfını neden degistirmediniz? Yazdığınız kondu haklısınız. Fakat şikayette bulunmak yerine durumu baskı aracina dönüştürmeye çalışmak ne derece doğru?

Eğitim sistemimizin geldiği hal ve ürettiği meslek sahipleri... İbretle okuyorum, görüyorum, duyuyorum.

Umarım çocuğunuz icin ayrım yapmaz , bilenmez ona yani.

anasınıfında darp raporu mu?
çocuklar hiç kavga etmiyo mu, itişmiyo mu ya da çocuğunuz düşmüyo mu hiç yanınızda? öğretmenin yanıbaşında bile olabilir böyle durumlar.
yapacağınız tek iş o öğretmenden çocuğunuzu alıp başka sınıfa vermek, bu yaptığınız abartmak.

Evet olabilir böyle şeyler çokta normaldir.Almıyorum çocuğumu ve evet azıcık bir yerinde morluk göreyim nasıl olduğunu ispatlayacak bana ben ona başta çok güvendim ama bundan sonra herkes bile yerini.Hanım efendi benim çocuğuma aile terbiyesi almamış derse çocuk sınıftan çıkıp gittiğinde bir telefon açmak zahmetinde bulunmazsa sonuçlarına katlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…