Anaokulunda mahremiyet

Anladım. Sürecin takipçisi olun yine de savsaklamasınlar yani. Bizde de bazen direkt benimle görüşen oluyor, öğretmenle konuşmadan. Bizim öğretmenler bozuluyorlar sınıfa ve çocuklara benden daha hakimler haliyle. O yüzden öğretmene yönlendiriyorum ben ilk, eğer onunla çözemezlerse ben devreye giriyorum. O yüzden söylemiştim.

Belcikada bu sekil olmasi bunu normal kilmaz. Kaldiki orda gayler bile evleneniliyor dimi? Bu da mi normal mesela? Orf adet inanc bunlarin hepsi bakis acimizi belirler evet

Ben de öğretmen yoğundur diye diğer seçenekleri düşünmüştüm.
Madem gönüllüler, önce onlarla görüşürüm.

öğretmeni ile görüşün bunun gibi bi durumla tekrar karşılarınsanız müdürü ile görüşün derim .

öğretmeni ile görüşün bunun gibi bi durumla tekrar karşılarınsanız müdürü ile görüşün derim .
Öğretmenle başka bir mevzuyu görüştüm.
Bu konuyu müdireyle görüştüm. Gereken özeni göstereceğini söyledi.

Benimde bu konu aklıma geldi bugün benim oğlanın da kıyafeti değiştirmişler hemen sordum tabi kim degistirdi dedim abla dedi nerde dedim sınıfta dedi herkesin içinde mi dedim hayır arkadaşlarım yemekhanedeydi dedi icim rahat etti.
iyi ki müdürleri gorusmussunuz daha dikkatli davranırlar.

Evet külotları da çıkarmış ve odanın kapısı açık.
Ben kızıma okulda etek giydirmiyorum, kendini sakınamayacağı için.
Tayt tişört şeklinde hep.
Ben bile çok sinirlendim. İnsanlar nasıl bu kadar arkasını düşünmeden davranır ki.
ilk öğretmeni ile görüşün bu konuyu.

Doğru tabikide, burada kadın erkek eşit tam anlamıyla.Türkiye de örf adetler farklı tabi.Haftaya yüzmeye başlayacaklar ve aynı odada giyinip soyunacaklar.
Eşitlik kız-erkek birbirini görerek ciş kaka yapmak mı veya birbirini görerek soyunmak mı

Kavram karmaşası yaşıyorsunuz bence eşitlik nedir tekrar bir araştırın

Sizin durumunuz gayet makul. sonuçta yuzecekleri zaman da o kıyafetlerle yüzüyorlar ama külotlarını da değiştirmiş bu kadın, hiç doğru değil bu hareket.

Çok yanlış. Bende öğretmenim yardımcıya asla bırakmam değiştirme işini. Kendim yaparım. Ve sürekli çocuğa özel bölgene bakmıyorum çünkü ora sana özelidir vs. Diye telkinlerim.
Bence öğretmen ile görüşün, yardımcıyı uyarsın.
Birde aşırı tepki vermeyin çocuğunuza etkilenmesin.

Eşitlik kız-erkek birbirini görerek ciş kaka yapmak mı veya birbirini görerek soyunmak mı

Kavram karmaşası yaşıyorsunuz bence eşitlik nedir tekrar bir araştırın
Uzun uzun ayrıntıya girerek anlatmaya gerek görmüyorum.Eşitliğin bir parçası tabikide bu. Türkiye değil burası , çıplak popo görmek olay olmuyor.Orada çok mahrem olduğu için bukadar sapıklık ve taciz var, olanda kadınlara oluyor aslında.

Eşitlik karşı karşıya kaka yapmak değil bence aşırı saçma bir uygulama
Türkiye mantığına göre saçma tabikide.Oradan taşınma nedenim bu mahremiyet, din , kadın erkek ayrışımı vs.Oradaki örf ve adetlere göre haklısınız öyle gelmiş öyle gider .

Belcikada bu sekil olmasi bunu normal kilmaz. Kaldiki orda gayler bile evleneniliyor dimi? Bu da mi normal mesela? Orf adet inanc bunlarin hepsi bakis acimizi belirler evet
Ben mesajımda belirttim zaten burası belçika orası türkiye diye.Türkiye mantıgına göre tabikide normal değil.Burada kadınlar mini ile bisiklet sürüyor kimse bakmıyor.Çıplak popo görmeye aç değil kimse.Gaylar burada evlenemiyor ama tr dekinden çok daha insancıl bir yaklaşım var.

Onların bakışı bedene özgürlük.
Bizim bakışımız beden özeldir, ifşa edilemez.
Aynen öyle, mesajım pek anlaşılamamış.Küçükten bedene alıştırıyorlar ve cinsel obje olarak görmeyi engelliyorlar.Biraz tepki çekmiş mesajım ama burada hiçbir parkta yiyişen görmedim , hatta sokakta öpüşende görmedim , toplu taşımada erkek kadına yapışık yolculuk yapacanda yok.

Peki birbirlerini görerek erken uyarılmalarının doğurabileceği neticeler ne olacak
Erken uyarılma nedir allah aşkına? 5-5,5 yaş çocuklarından bahsediyoruz burada milletin kafası oradaki gibi sadece o iş için çalışmıyor.Evde erkek / kız kardeşi olanda mı popo pipi görmüyor?Siz bu bedene bukadar önem verdiğiniz için tacizler , sapıklıklar bu durumda.

Sanmıyorum.
Öğretmen o sırada bahçede, diğer çocukların yanındaymış.
Anaokulunda her sınıfın bir ablası olur. Öğretmen elbette bilir hangi yardımcının çocuklarla ilgilendiğini, çünkü öğretmen ihtiyaç anında sınıf ablasını çağırır ve yapılması gerekeni söyler. Örneğin, çocuklar terledi üzerini değişelim, ya da çocuğun tuvalete gitmesi gerek gibi. Ben de bir okulöncesi öğretmeniyim, öğretmen ile paylaşırsanız elbette yardımcıyı uyaracaktır. Müdürlük bir konu yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…