Külodu da çamur olmuş.bir çocuğun üstü çamur oldu diye neden külodu değiştirilir ki?
Küloduna da bulaşmış.Konuyu ve tüm yorumları okudum, ben de burada takıldım.
Kızım kendi giyinebiliyor, yaşı 5.
Yardımcının neden böyle gereksiz davrandığını anlamadım.
Öğretmenle başka bir mevzuyu görüştükten sonra müdürle konuşmamın daha doğru olacağını düşünüp onunla konuştum.
Gerekeni yapacağını söyledi.
Belcikada bu sekil olmasi bunu normal kilmaz. Kaldiki orda gayler bile evleneniliyor dimi? Bu da mi normal mesela? Orf adet inanc bunlarin hepsi bakis acimizi belirler evetBelçikada anaokulunda tek tuvalet var kızlar erkekleri görüyor erkeklerde kızları.Karşılıklı sohbet ederek yapıyorlar tuvaletlerini,çünkü kabin şeklinde değil tek odada sıra sıra küçük klozetler var.Daha küçükten gözleri alışıyor , büyünce delisi olmuyorlar görünce ahanda diye bakmazlar.
Ben de öğretmen yoğundur diye diğer seçenekleri düşünmüştüm.Anladım. Sürecin takipçisi olun yine de savsaklamasınlar yani. Bizde de bazen direkt benimle görüşen oluyor, öğretmenle konuşmadan. Bizim öğretmenler bozuluyorlar sınıfa ve çocuklara benden daha hakimler haliyle. O yüzden öğretmene yönlendiriyorum ben ilk, eğer onunla çözemezlerse ben devreye giriyorum. O yüzden söylemiştim.
Öğretmenle başka bir mevzuyu görüştüm.öğretmeni ile görüşün bunun gibi bi durumla tekrar karşılarınsanız müdürü ile görüşün derim .
Eşitlik karşı karşıya kaka yapmak değil bence aşırı saçma bir uygulamaDoğru tabikide, burada kadın erkek eşit tam anlamıyla.Türkiye de örf adetler farklı tabi.Haftaya yüzmeye başlayacaklar ve aynı odada giyinip soyunacaklar.
Ben bile çok sinirlendim. İnsanlar nasıl bu kadar arkasını düşünmeden davranır ki.Evet külotları da çıkarmış ve odanın kapısı açık.
Ben kızıma okulda etek giydirmiyorum, kendini sakınamayacağı için.
Tayt tişört şeklinde hep.
Eşitlik kız-erkek birbirini görerek ciş kaka yapmak mı veya birbirini görerek soyunmak mıDoğru tabikide, burada kadın erkek eşit tam anlamıyla.Türkiye de örf adetler farklı tabi.Haftaya yüzmeye başlayacaklar ve aynı odada giyinip soyunacaklar.
Sizin durumunuz gayet makul. sonuçta yuzecekleri zaman da o kıyafetlerle yüzüyorlar ama külotlarını da değiştirmiş bu kadın, hiç doğru değil bu hareket.5 yasindaki oglumun sinifinda jimnastik dersi icin karma bir sekilde sinifta soyunup giyiniyorlar,
tabi ic camasirlari uzerlerinde.
ogretmen hic karismiyor.
ben bu yardimci kadin olayini pek sevemedim, burada hep konusuluyor cocuklara yardimci olsun falan diye de, 5 yas icin uygun bulmuyorum ben.
hem pedagojik egitim de almamis kisiler neden ilgilensin ki okulda yani.
bence ogretmene gidin ve kizinizi bir daha yardimci kadina emanet etmemesini soyleyin.
Müdireyle görüştüm. Bakalım takip edeceğim.Ben bile çok sinirlendim. İnsanlar nasıl bu kadar arkasını düşünmeden davranır ki.
ilk öğretmeni ile görüşün bu konuyu.
Uzun uzun ayrıntıya girerek anlatmaya gerek görmüyorum.Eşitliğin bir parçası tabikide bu. Türkiye değil burası , çıplak popo görmek olay olmuyor.Orada çok mahrem olduğu için bukadar sapıklık ve taciz var, olanda kadınlara oluyor aslında.Eşitlik kız-erkek birbirini görerek ciş kaka yapmak mı veya birbirini görerek soyunmak mı
Kavram karmaşası yaşıyorsunuz bence eşitlik nedir tekrar bir araştırın
Türkiye mantığına göre saçma tabikide.Oradan taşınma nedenim bu mahremiyet, din , kadın erkek ayrışımı vs.Oradaki örf ve adetlere göre haklısınız öyle gelmiş öyle gider .Eşitlik karşı karşıya kaka yapmak değil bence aşırı saçma bir uygulama
Ben mesajımda belirttim zaten burası belçika orası türkiye diye.Türkiye mantıgına göre tabikide normal değil.Burada kadınlar mini ile bisiklet sürüyor kimse bakmıyor.Çıplak popo görmeye aç değil kimse.Gaylar burada evlenemiyor ama tr dekinden çok daha insancıl bir yaklaşım var.Belcikada bu sekil olmasi bunu normal kilmaz. Kaldiki orda gayler bile evleneniliyor dimi? Bu da mi normal mesela? Orf adet inanc bunlarin hepsi bakis acimizi belirler evet
Aynen öyle, mesajım pek anlaşılamamış.Küçükten bedene alıştırıyorlar ve cinsel obje olarak görmeyi engelliyorlar.Biraz tepki çekmiş mesajım ama burada hiçbir parkta yiyişen görmedim , hatta sokakta öpüşende görmedim , toplu taşımada erkek kadına yapışık yolculuk yapacanda yok.Onların bakışı bedene özgürlük.
Bizim bakışımız beden özeldir, ifşa edilemez.
Erken uyarılma nedir allah aşkına? 5-5,5 yaş çocuklarından bahsediyoruz burada milletin kafası oradaki gibi sadece o iş için çalışmıyor.Evde erkek / kız kardeşi olanda mı popo pipi görmüyor?Siz bu bedene bukadar önem verdiğiniz için tacizler , sapıklıklar bu durumda.Peki birbirlerini görerek erken uyarılmalarının doğurabileceği neticeler ne olacak
Anaokulunda her sınıfın bir ablası olur. Öğretmen elbette bilir hangi yardımcının çocuklarla ilgilendiğini, çünkü öğretmen ihtiyaç anında sınıf ablasını çağırır ve yapılması gerekeni söyler. Örneğin, çocuklar terledi üzerini değişelim, ya da çocuğun tuvalete gitmesi gerek gibi. Ben de bir okulöncesi öğretmeniyim, öğretmen ile paylaşırsanız elbette yardımcıyı uyaracaktır. Müdürlük bir konu yok ortada.Sanmıyorum.
Öğretmen o sırada bahçede, diğer çocukların yanındaymış.