Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes açık saçık gezince taciz sorunu çözülecek mi size göre. Bu çocuklar hep 5 yaşında kalmayacak yalnız ve bu yaş gördüğünü hatırlamaya müsait bir yaş.Erken uyarılma nedir allah aşkına? 5-5,5 yaş çocuklarından bahsediyoruz burada milletin kafası oradaki gibi sadece o iş için çalışmıyor.Evde erkek / kız kardeşi olanda mı popo pipi görmüyor?Siz bu bedene bukadar önem verdiğiniz için tacizler , sapıklıklar bu durumda.
Cunku adamlardaki gayler bile terbiyeli:) neyi niye yaptiklarini biliyolar. Bizimkiler gibi sokaklara dokulup sacmalamiyolar.Ben mesajımda belirttim zaten burası belçika orası türkiye diye.Türkiye mantıgına göre tabikide normal değil.Burada kadınlar mini ile bisiklet sürüyor kimse bakmıyor.Çıplak popo görmeye aç değil kimse.Gaylar burada evlenemiyor ama tr dekinden çok daha insancıl bir yaklaşım var.
Uzun uzun ayrıntıya girerek anlatmaya gerek görmüyorum.Eşitliğin bir parçası tabikide bu. Türkiye değil burası , çıplak popo görmek olay olmuyor.Orada çok mahrem olduğu için bukadar sapıklık ve taciz var, olanda kadınlara oluyor aslında.
Valla çocuklar donlarina kadar mı çamur olmuş. Önce bunu sorgulamak gerekir.
Evet. Kızım çamura nasıl düştüyse kıyafetlerin hepsi çamurdu.Valla çocuklar donlarina kadar mı çamur olmuş. Önce bunu sorgulamak gerekir.
Merhaba hanımlar,
Kızımın sınıfı dün okul bahçesinde oynarken, kızımın ve arkadaşı Ali'nin üstü çamur olmuş.
Anaokulundaki yardımcı kadınlardan biri, ikisini bir odaya almış, kapıyı bile kapatmadan tamamen soyup giydirmiş.
Ve bu durum benim çok canımı sıktı.
İkisini sırayla odaya alıp, kapıyı kapatıp giydirebilirdi. Ya da 5 yaşında çocuklar kendileri giyinebilirdi.
Müdire hanımla mı görüşsem, o yardımcı kadınla mı?
Evet bu durumu şikayet edin. Çok yanlış birşey yapılmışMerhaba hanımlar,
Kızımın sınıfı dün okul bahçesinde oynarken, kızımın ve arkadaşı Ali'nin üstü çamur olmuş.
Anaokulundaki yardımcı kadınlardan biri, ikisini bir odaya almış, kapıyı bile kapatmadan tamamen soyup giydirmiş.
Ve bu durum benim çok canımı sıktı.
İkisini sırayla odaya alıp, kapıyı kapatıp giydirebilirdi. Ya da 5 yaşında çocuklar kendileri giyinebilirdi.
Müdire hanımla mı görüşsem, o yardımcı kadınla mı?
Türkiyedeki kadar olmasada pırıl pırıl evet:))).evet orada kafalar pırıl pırıl belli
Zaten o baya genis cerceveyle bakan arkadas sanirim ciplaklar plajina da karsi degildir. Gayet dogal gelir bnce daha kucukken birbirlerine bakarak s..cyorlarsaBelcikada bu sekil olmasi bunu normal kilmaz. Kaldiki orda gayler bile evleneniliyor dimi? Bu da mi normal mesela? Orf adet inanc bunlarin hepsi bakis acimizi belirler evet
Ciplaklar plajina buyukler gidiyosa sorun yok herkes istedigini yapsin beni ilgilendirmez, Ama cocuklarin kisilikleri olusmakta henuz dogruyu ysnlisi bilmezler. Bu sekilde yetstirirsen normal gelir . Ilerde bu tarz seyler dikkatini cekmesin diye sokaktada ciplak gezsin herkes:) boylece bu duruma alismis oluruz ve kimse kimseye yine bakmaZ:)Zaten o baya genis cerceveyle bakan arkadas sanirim ciplaklar plajina da karsi degildir. Gayet dogal gelir bnce daha kucukken birbirlerine bakarak s..cyorlarsa
Ben de anasinifi ogretmeniyim. Altini pisleten ya da ustu basi kirlenen cocugu ne yardimci ablaya veririm ne de kendim giydiririm. Bu sene 4 yasla calisiyorum ve cok fazla alt islatma sorunu var. Hepsinin yedek kiyafetleri dolaplarinda duruyor. Cocuk kendi degistirebiliyorsa degistiriyor ha yok yapamiyorsa ben once anneyi ariyorum ya kendisi ya da babasi gelsin diye. Gelip degistirip gidiyorlar. Ogretmeni olmam bile onlarin ozel alanlarina mudahale etmemi gerektirmiyor. Bugun de bir ogrencim altini islatti aradim ve babasini cagirdim adam geldi degistirdi gitti. Hatta ustune bize tesekkur etti cocugunun mahremiyetine saygi duydugumuz icin. Kesinlikle uyararak dogru davranmissiniz. Cocuk su an ogrenmezse mahremini ilerde cok daha fazla zorlanir.
Ben de bu talebimi ilettim o zaman.Ben de öğretmenim Böyle durumlarda çocuğun velisini cagiririm. Hem çocuğun mahremiyetinden dolayı hem de yardımcımın böyle bir duruma düşmemesi için. Bence öğretmen hatalı sonuçta bakıcı en azindan pedagojik eğitimli değildir. Ona yaptığı doğru gelebilir. Ama öğretmen eğitimli o bilmeli. Veliyi çahirmaliydi. Çocuğun òzel bölgelerini annesi ve babasından başkası gormemeli