Anaokulunda mahremiyet

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
Merhaba hanımlar,

Kızımın sınıfı dün okul bahçesinde oynarken, kızımın ve arkadaşı Ali'nin üstü çamur olmuş.
Anaokulundaki yardımcı kadınlardan biri, ikisini bir odaya almış, kapıyı bile kapatmadan tamamen soyup giydirmiş.
Ve bu durum benim çok canımı sıktı.
İkisini sırayla odaya alıp, kapıyı kapatıp giydirebilirdi. Ya da 5 yaşında çocuklar kendileri giyinebilirdi.

Müdire hanımla mı görüşsem, o yardımcı kadınla mı?

ogretmenle gorusun once ogretmenın bılgısı olsun

Direk neden müdüre gidiyorsunuz ki ?
Sonuçta yardımcı kadın değiştirmiş üstlerini. Ogretmeniyle görüşün sonuç alamazsanız o zaman müdire hanımla görüşün.
Çünkü öğretmenlerin yardımcı bayanlar konusunda etkili olmadıklarını düşünüyorum çocuğu 3 yıl kreşe giden bir anne olarak.
Edit: Öğretmenine de bu konudan rahatsız olduğumu ve müdire ile de görüşeceğimide söylerdim. Sonuçta o kreşte tek bir yardımcı yok dolayısıyla kendi çocuğumun başına gelen diğer çocukların başınada gelebilir.

Ben anaokulu ogretmeniyim. Ve bu haraketi asla yapmazdim. Ama hemen mudure giden velilere sinir oluyorum biz orda essek basi degiliz gelip sorununuzu ogretmenlere soyleyebilirsiniz..

Aynen yedek kiyafetlerini verse kendileri giynebilirdi. Sirayla. Once kiziniz giyerdi o cikinca ali giyerdi. Ben olsam hem ogretmenle konusurdum hemde o bayanla konusurdum. Egerki o yardimci bayan sizi terslerse falan mudure cikardim

Tamamen derken

Kilotlarını da mı çıkarmış

Anaokulundaki mahremiyet eğitimi özel bölge ile sınırlı değil mi

Kızların atletini çıkarmazlardı ama havuz kıyafeti ile olan yerlerimiz kapalı olacak diye anlatırlardı

Yani bikini giymiş gibi

Mahremiyeti fazla abartıyoruz gibi geliyor

Örneğin anaokulu bahçesinde eteği ile oynayan kız çocuğunun kilodunun arkadaşları tarafından görünmesi bence mahremiyeti ihlal etmez

önce öğretmenle konuşun
cevap alamazsanız müdüre ile konuşursunuz

müdüre gitmeye gerek yok şu an direkt öğretmenle görüşün durumdan haberdar olsun ve yardımcı kadını uyarsın

Öğretmenle görüşün uyarsın bence de. Siz de mümkünse öğretmen konuşurken yanların da bulunun.

Direk neden müdüre gidiyorsunuz ki ?
Sonuçta yardımcı kadın değiştirmiş üstlerini. Ogretmeniyle görüşün sonuç alamazsanız o zaman müdire hanımla görüşün.

Niye direkt en tepeye gideceksiniz? Önceki muhatabınız öğretmen olmalı

ogretmenle gorusun once ogretmenın bılgısı olsun

Aslında kadınla görüşeyim dedim ama yeni işe alınmış, kızım tanımıyor.
6-7 tane yardımcı kadın var, hangisi bunu yapan bilmiyorum.
Tek tek sormak rencide edici olur diye düşündüm.
Öğretmen yetkili mi bu vb konularda?
Öğretmenin diğer çalışanlar üzerinde yetkisi yoktur, çocuklar dışında başka şeylerle ilgilenmesin diye kadınla ya da müdireyle görüşmeyi düşündüm.

Ben anaokulu ogretmeniyim. Ve bu haraketi asla yapmazdim. Ama hemen mudure giden velilere sinir oluyorum biz orda essek basi degiliz gelip sorununuzu ogretmenlere soyleyebilirsiniz..
Estağfurullah.
Sizlerin yoğunluğunuzu görüyorum okulda. Bir de bu mesele yük olmasın diye düşünmüştüm.

Aynen yedek kiyafetlerini verse kendileri giynebilirdi. Sirayla. Once kiziniz giyerdi o cikinca ali giyerdi. Ben olsam hem ogretmenle konusurdum hemde o bayanla konusurdum. Egerki o yardimci bayan sizi terslerse falan mudure cikardim
Kadının kim olduğunu bilmiyor kızım. 6-7 tane çalışan var, tek tek sormak da olmaz.

Bencede ogretmene git once. Direkt mudure gidersen cocuguna gicik davranabilir

Evet külotları da çıkarmış ve odanın kapısı açık.
Ben kızıma okulda etek giydirmiyorum, kendini sakınamayacağı için.
Tayt tişört şeklinde hep.

Benim oğlum da 2 yil krese gitti. Bu yil da anaokuluna gidiyor. Herhangi bir problemde önce öğretmeni bilgilendirmek gerekir diye düşünüyorum. Sonuç alınmazsa müdürle görüşmek gerekir tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…