Siz anlamak istemiyorsunuz yada yorunlarimi okumadiniz sirf yorum yapmak icin yorum yapanlardansiniz belliki. Ben aylik aidati cok bulup odemeyecegim demedim hic aidat disinda bizden 50tl kisi basi olmak uzere stajere maas vermek icin para istiyorlar. Konu bu yani biz veliler stajerin maasini neden verelimki. Ayrica bir arkadas sordu burda yemek veriliyomu diye bende kahvalti sadece dedim. Umarim anlamissininizdir bu sefer konuyu...Siz bilmeden konuşuyorsunuz. anaokulları devletinde olsa öyle bedava değil canım. zaten olmamalı da gider diye bişey var ve bunların karşılanması lazım. okul öncesi yönetmeliğini okursan anlarsın. meb her sene başında okullara şu kadar ücret alacaksınız diye de yazı gönderir. Asıl ilkokul ve oretaokul ve liseler para toplayamaz okul mecburi olduğu için devlet karşılamak zorunda. ama anasınıflarında mecburiyet yok ve o yüzdende ücretli anladınızmı.
Ayrıca konu sahibi arkadaşım sadece kahvaltıyı karşılıyor demişsiniz. Penirin kilosu ne kadar biliyorsunuz sanırım. Hiç birşey ucuz değil zaten. Çocuğunuzun beslenmesi ve sağlığı için az bile bence.