Okul görevlisi aynı şeyi söyledi hiç yardımcı ile konuşmasın lar iki gğn düzelir sonra bozar. Müfettişler çok titizleniyor daha denetimden geçmedi o yüzden böyle yapıyor dedi. Görevliyi de çok yakın bir arkadaşım tanıyor onun sayesinde konuşuyoruz bunları daha yazmadıpım ne fiyaskolar. Ama eski müdür zamanı olmamış böyle şeyler. Şimdi okulu bırak başka okula git diyenler var ama öğretmenimiz inanılmaz iyi. Ben çocuğumu nasıl bırakıp gelicem derken öğretmenin sayesinde bunu atlattım. Cicianne deseniz okulun ilk günü ilk okul daki tğm öğrenciler kadına koşup koşup cicianne seni çok özledik diye sarıldı. Bukadar iyi iki insanı bir kişinin ihmali yüzünden bırakmak varken . İhmali olanın üzerine gitme taraftarı yımMilli egitim mudurlugune gidip sikayette bulunabilirsiniz. Okula kendiniz gidip hic ugrasmayin. İl milli egtm mudurluklerinde teftiş kurulu oluyor. Dogrudan gidip gorusun. Durumu anlatin.
Yani beni en başta şüpheye düşüren bu müdür yardımcısı neden müdür anaokulu ile kim ilgileniyor sorusuna ben desin. Oysaki o ilgilenmiyordu. Sonra kaydını alan kadına parasını geri vermemesi. Yani düzelmez se yada yarın ters bir konuşması olursa hep 5 6 kadınız yarın listenin kopyasını alıp il meb e gidicez.cikom şüphelerin doğru olabilir. Önceki çalıştığım anaokulundaki müdür zimmetine para geçiriyormuş bunu müdür yardımcısı olan arkadaş farketmiş. Şikayet edince müfettiş soruşturması açılmıştı hapis cezasına çarptırıldı. Bir yolunu buldu sadece sürgünle kurtuldu.
Yani beni en başta şüpheye düşüren bu müdür yardımcısı neden müdür anaokulu ile kim ilgileniyor sorusuna ben desin. Oysaki o ilgilenmiyordu. Sonra kaydını alan kadına parasını geri vermemesi. Yani düzelmez se yada yarın ters bir konuşması olursa hep 5 6 kadınız yarın listenin kopyasını alıp il meb e gidicez.
Aynen öyle oldu canım. Bakalım inlallah çok uzamadan yarın hallolur herşey. Yazarım yine. Teşekkür ederim cevabın içinBazı idareciler öğretmenleri hiç tınlamıyor ve burada da iş siz velilere düşüyor.
özel. 500 tl veriyorum. mesela bugünkü menü: sabah: tahin pekmez, bitki çayı, poğça, kaşar peynir, zeytin - öğle: tarhana çorbası, etli bezelye, pilav - ikindi kahvaltısı: havuçlu kek, limonata.Devlet mi tam gün mü. Nekadar veriyorsunuz ve liste nasıl acaba örnek verir misiniz lütfen
Yaa nerde o özel okul 500 e özel mi var. Hangi il. Öğlen yemeği olduğuna göre saat leri de uzunözel. 500 tl veriyorum. mesela bugünkü menü: sabah: tahin pekmez, bitki çayı, poğça, kaşar peynir, zeytin - öğle: tarhana çorbası, etli bezelye, pilav - ikindi kahvaltısı: havuçlu kek, limonata.
Bugün gidip konuştuk. Müdür ve müdür yardımcısı ile beraber yeni liste hazırladık.Bazı idareciler öğretmenleri hiç tınlamıyor ve burada da iş siz velilere düşüyor.
istanbul avrupa yakası. kreş ve anaokulu.Yaa nerde o özel okul 500 e özel mi var. Hangi il. Öğlen yemeği olduğuna göre saat leri de uzun
slm
benim oglum 52 aylık anaokuluna gidiyor herşeyi yapmayı seviyoda boyama yapmanın çok sıkıcı oldunu söylüyor ve boyama yapmıyormuş okulda bakıcılar ögretmen evde boyama yaptırın diyolar ama yapmıyor çok sıkıcı anne diyo ne yapmalıyım
Sınırlı çizgiler koymayin çocukların önüne. Birakin serbest resim yapsın. Boyama yapmayi sevmiyor derken sınırlı alan boyamasi mi? Eğer öyleyse parmak boyasiyla parmak ya da el baskısı yaptırabilirsiniz. Ya da boş bir kağıt verip istedigini cizmesini söyleyebilirsiniz.
Serbest resim sınırlı alan boyamalarindan daha fazla katki sağlar çocuğa. Küçük kas becerisinin yanısıra yaraticiligi da gelişir.
Okul öncesi eğitiminde yeni yaklaşım da bu zaten.
okulda ögretmen armut kelebek gibi çizilmiş resimler veriyo onları boyasın diye çok sıkıcı oldugunu söylüyo evde boyama yaptırın diyolar ama baskı yapmazsam yapmıyor okulda da yapmıyormuş aglıyomuş ben boyama yapmak istemiyorum diye ne yapacamı şaştım sulu boya çalışmaları yapıyoruz evde patates baskısı gibi çok seviyo ama çizilmiş bir armut resmini boyalım oglum diyorum anne çok sıkıcı diyo ögretmen serbest bırakın diyo ama evdede boyama yaptırın diyo ?
okulda ögretmen armut kelebek gibi çizilmiş resimler veriyo onları boyasın diye çok sıkıcı oldugunu söylüyo evde boyama yaptırın diyolar ama baskı yapmazsam yapmıyor okulda da yapmıyormuş aglıyomuş ben boyama yapmak istemiyorum diye ne yapacamı şaştım sulu boya çalışmaları yapıyoruz evde patates baskısı gibi çok seviyo ama çizilmiş bir armut resmini boyalım oglum diyorum anne çok sıkıcı diyo ögretmen serbest bırakın diyo ama evdede boyama yaptırın diyo ?