Çok teşekür ederim. Zaten daha önce hiç bir sorun yoktu eski müdür zamanında. Ozman ki menüleri bilip 2 öğretmenin herkes tarafından takdir edilmesi ile bu okulu seçtim. Birde dedim ya fazla fazla hesaplıyorum zaten. Çalışanın aldığı net para 1100 tl ben sigorta ile 2000 diye hesapla dım. Çocukların fotokopi için kağıdını bile biz aldık. Su elektrik doğalgaz devletten onu iyi biliyorum. Arkadaşım okul ailr birliği başkanıydı geçen yıl. Öğretmenler de aynı şeyi söylüyor. Benim hesabım üzerine fazla koymama rağmen 2700 artıyor. Yani 1000tl bile yemek bütçesine eklense bu sorun kalkacak ortadan. Ayrıca listeyi astırmamak istemesi de şüphelendirici değilmi. Ben bugün kendisi ile görüşmeyi düşünüyorum. Eğer önümüzdeki hafta düzelmez se şikayet edicem.
Bukadar hesap peşine düşme amacımı söyliyim. Evet özel okullara göre yok denecek bir para veriyorum. Acaba bu para ile gerçektende bu çocuklara sadece çorva makarna mı verilebilir yoksa daha fazlası olabilir ama yapmıyorlarmı diye bukadar hesap yaptım. Yani hesabın sonunda artan para 500 600 olsa oda arada bişey lere gider derim ama 2700 tl. Bir arkadaş anaokulundan alınan para ilk okullara da harcanır siz karışamazsınız demiş. Çocuk her gün makarna ,Salçalı şehriyeli çorba yerse, öğretmen çocuklar içşn didindiği için müdür den fırça yerse beni ilgilendirir.
Siz bir müdür olarak bu düşüncem de beni haksız buluyor musunuz. Çok merak ettim belki fevri davranıyorum. Tabi gidip Müdüre noldu bu para noldu diye girmiycem konuya. Ama kendi içimde şüphelerim var.
Listeyi uygun bulmadığımı ve listenin kapıya asılması gerektiğini söyliycem