merhaba benim 5 yaşında oğlum var okulda sürekli en olmak istiyor evde babası ile oynarken yenileceğini anladığı zman oyunu bırakıyor yada babası kazanınca ağlamaya başlıyor bu duygusunu nasıl yenebiliriz öğretmen sınıfta bi arkadaşına iltifat ettğinde kendisinde ediilmesini istiyor.
Daha önce hiç çalışmadınız mı? Yani başka sektörde falan da mı çalışmadınız? İş hayatına yeni başlayacaksınız sanırım. Görüşmek üzere diyorum şimdilik.
merhaba benim 24 aylık oglum var şu anda 1 den 10 a kadar sayıp rakamları adıyla söylüyor ve tanıyor.geometrik şekilleri tanıyıp adlarını söylüyor.renkleri tanıyıp adlarını söylüyor.meyveleri ve hayvanları tanıyor ve isimlerini söylüyor.kara ve hava taşıtlarını tanıyor.ve adlarını söylüyor.jest ve mimikleriyle hatta nida larla ifadelerde bulunuyor.yaşına göre normalmi bbiz bunlar için birşey yapmadık.yani ögretmek için bir çabamız olmadı.çocuguma nasıl davranmalıyım
merhaba,
bir kaç sorum olacak
kızım 8 eylulde 5 yasında olacak ve bana matematıgı ogrenmek ıstedıgını soyluyor ozellıkle toplama cıkarma ... nasıl ogretebılırım yanlıs ogretmek ıstemıyorum yanı ornegın 5 elmam vardı 3 unu yedım kac kaldı dıye sorucam ancak bunun hesaplamasını parmaklarıyla gostererek mı ogretıcem yoksa baska bır yolu var mı acaba ?parmaklarıyla ogretırsem sonrasında sorun yasarmı
Bırde adını yazmak ya da kıtapta gordugu yazıları yazmaya calısıyor ancak suan eğitim el yazısı ıle verılıyor sımdı ben ogretırsem sornasında sorun yasayabılırmıyız ?
Ek olarak bu sene anaokuluna devam edecek 1. sınıfa gondermıycem
Yardımlarınızı rıca edıyorum...