- 10 Nisan 2013
- 1.134
- 1.584
- 333
Benim küçük kızım gecen sene 1. Sınıfta sinif arkadaşının fiziksel şiddetine maruz kaldı teneffüste. Ben hem öğretmen hem veliler ile görüştüm ogretmen teneffus oldugu icin gormedigini soyledi lavaboya gitmiş normalde disiplinli bir bayandır ve ozur diledi.(Bu cocuk ogretmen yokken yapiyor hep)velilerin 1 kısmı diğer veliye destek çıkıp oranın askeriye olmadığını söylediler 1 kısmı ise sessiz kaldilar.Bende Benim yaşadığımı yaşamanızı dilerim o zaman deyince beddua algılandı madem yasanan kötü birsey niye kimse yok yanımda.Kendilerine gelmesini temenni edince herkes bana höykürdü resmen.Ama ne oldu biliyormusun 2-3 gün sonra aynı cocuk 2 çocuğa daha şiddet uyguladı. Bende benim ne hissettiğimi anlamış olmalısınız artik dedim.Bu sene okul açılınca bi ara o çocukla oturtulmuş daha ilk gün kızımı tekmelemeye başlamış esim hemen müdürü arayıp olayı anlatti durum bu diye.Mudur olaya el attı kızım başka çocukla oturtuldu cocuk ve aile tekrar uyarıldı. arada soruyorum bi mevzu varmi diye kızıma.Kizim sinif arkadaşlarından ve öğretmeninden ayrılmak istemediği için başka sınıfa geçmek istemiyor ama son şansı var.Benim çocuğum başkasının stres topu değil.O anneye de son uyarımı yaptım eger tek fiske vurursa yasal olarak hakkımı arayacagimi söyledim şimdi kızımın yakınından bile geçmiyor o çocuk.Ben kızımı başka çocuklar dövsün diye okula göndermiyorum eğitim görsün diye.Aileside orası askeriye değil istediğini yapar diye çanak tuttu taki başkalarına da şiddet uygulayincaya kadar.Milletin cocugu kıymetli de bizimki sokak malı mı .Herkes beni böylece anlamış oldu başlarına gelince.Kafasına vurulan çocuk da başkasının kıymetlisi