• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksiz yere suclaniyorum(disipline gidicem)

bu ilk disiplinim olcak oncelerinde de kavgam oldu ama bir sekilde yirttim ya dovdugum kisiyi korkuttum ya da yalanladim
Bunları yapan birinin şimdi haksız yere disipline gitmesi sanki ilahi adalet olmuş
Şimdi de yalanliyorsunuz belki nereden bilelim doğru soylediginizi

hanimaga sanmadim dovdugum kisilerin hepsi haketti bir daha olsa bir daha doverim hic pisman degilim

Sen misin ceza kesme mercii? Biri de senin hak ettiğini düşünüp abisini, sevgilisini çağırıp seni dövdürtsün o zaman. İleride evlenince kocan hak ettiğini düşünüp dövsün seni o zaman. Sonu gelecek mi böyle? Orası okul ve sen de orada babanın çiftliğiymiş gibi disiplinsiz davranamazsın. Davranırsan okuldan da uzaklaştırırlar, atarlar da. Serseri olarak mı geçirmek istiyorsun ömrünü?

ben o kizi bir kere dovmeye calistigim icin bana asiri gicik seviyo gibi yapiyo ama nefret ediyor benden

e kız haklı değil mi? ben olsam ben de beni döveni sevmem kötülüğü için uğraşırdım.

eğer sana kötülük yapana karşılık verirsen böyle işin içinden çıkılmaz hallere gelir mevzu işte.

eden bulur diyoruz buna.

hocaya demesen bıle dısıplıne gıtmen konusunda dogru bır karar oldugunu dusunuyorum
ha hoca ha sınıf ne fark eder ? ustelık hocanın oldugu yerde
ınsana derler hayırdır sen kımsın mufettısmısın nesın hocalık taslıyorsun ogretmenın yanında derler

arkadaslarınızdan ve ogretmenızden sınıfta herkesden ozur dılersenız bence gerı adım atılır

hocaya demesen bıle dısıplıne gıtmen konusunda dogru bır karar oldugunu dusunuyorum
ha hoca ha sınıf ne fark eder ? ustelık hocanın oldugu yerde
ınsana derler hayırdır sen kımsın mufettısmısın nesın hocalık taslıyorsun ogretmenın yanında derler

arkadaslarınızdan ve ogretmenızden sınıfta herkesden ozur dılersenız bence gerı adım atılır
daha cok beklerler asla ozur dilemem.

niye bukadar argo konuşuyorsunuz
mal nedir
niye kullanırsınız
mal demedende derdini anlatamıyormusun
burada arkadaşına yada öğretmenine demişsin ne fark eder
sonuçta yaptığın doğru değil be kızım
öğretmenine gidip doğru olmadığı ifade edip içten özür dileyecek derslerine hayatına odaklanacaksın
spor yapıp müzik dinleyceksin dans edeceksin enerjini bu şekilde dışa vurup bu anlamsız davranışlardan vazgeçeceksin
sence bu şekilde davranmana gerek var mı

niye bukadar argo konuşuyorsunuz
mal nedir
niye kullanırsınız
mal demedende derdini anlatamıyormusun
burada arkadaşına yada öğretmenine demişsin ne fark eder
sonuçta yaptığın doğru değil be kızım
öğretmenine gidip doğru olmadığı ifade edip içten özür dileyecek derslerine hayatına odaklanacaksın
spor yapıp müzik dinleyceksin dans edeceksin enerjini bu şekilde dışa vurup bu anlamsız davranışlardan vazgeçeceksin
sence bu şekilde davranmana gerek var mı
hakli olan benim hayatta ozur dilemem gerekirse uzaklastirma alirim su an sakin kafayla daha iyi dusunuyorum asla ozur dilemiycem

hakli olan benim hayatta ozur dilemem gerekirse uzaklastirma alirim su an sakin kafayla daha iyi dusunuyorum asla ozur dilemiycem
Haklı olan siz değilsiniz ki?
Daha geçenlerde kızı dövmeye kalkmışsınız.
E bir sürü kişiyi dövmüşsünüz,yalanlamışsınız. Size yapılmasını istemediğiniz şeyi neden başkasına yapıyorsunuz. Ayrıca hocanın haberi yok vs demeyin. Her hocanın herşeyden haberleri oluyor.sorunlu öğrenciyi az çok biliyorlar. Mesela bizde hocamızın bölüm bilgisayarında herşeyimiz kayıtlıydı,davranışlarımız,yaptıklarımız,her dersin hocaları hakkımızda bir dosya oluşturup izlenimlerini yazmıştı. Yalancı,kavgacı,uyumsuz,tembel,asosyal diyerek görüşlerini yazıyor öğretmenler,yeni öğretmenlerin öğrencileri tanıyabilmesi adına. Siz hala uyuyun.
Ki çok iyi bir öğrenci olduğunuzu da düşünmüyorum gerek anlatımlarınızdan,gerek davranışlarınızdan ve konuşmalarınızdan. Sorunlu bir öğrenciye benziyorsunuz,ceza verilmesi yerinde olacaktır.

sen bilirsin
senin yaşını yaşadım birçok kez tartıştım
bazılarında haklı bazılarında haksızdım
özür diledim küçülmedim aksine birçok konuda kazançlı bile çıktım
senin yaşında kızlarım var onlarla ağlar güler tartışırım kendimce yol göstetir hata yapmalarını önlemeye çalışırım
seninde hata yapmanı geceğine zarar vermeni istemem canım
ama genede senin tercihin senin kararların

Disiplin cezası alanlar ilerde kykda bile kalamayacak artık diye
Yaptığını onaylamıyorum ama garipsemiyorum da hep duyduğum için şimdiki gençler maalesef böyle konuşuyor hatta o kadar normalleştiriyor ki biri mal mısın diyor diğeri de gülüyor
Ama orda öğretmen varken sınıfı susturmak sana düşmez öğretmene büyük saygısızlık etmişsin

nasil bir okulda okuyorsun sen. bence sen bir disipline ugra iyi gelecek. agzini ceneni tutmayi ogrenirsin hem hem de ogretmenlwre saygisizca davranilmamasi gerektigini. eski konununu da biliyorum ben.
adam akilli bir ogrenci olsan ogretmenin o yapmaz der. belli ki dengrsiz ve saygisizsin.

nasil bir okulda okuyorsun sen. bence sen bir disipline ugra iyi gelecek. agzini ceneni tutmayi ogrenirsin hem hem de ogretmenlwre saygisizca davranilmamasi gerektigini. eski konununu da biliyorum ben.
adam akilli bir ogrenci olsan ogretmenin o yapmaz der. belli ki dengrsiz ve saygisizsin.
bunlari bana soyleyecek son kisi bile degilsiniz emin olun

Hiçbir şey olmadıysa öğretmenin affettiği içindir. Bir şey yapamadıkları için değil! Öğretmeninden özür dilemelisin.

bunlari bana soyleyecek son kisi bile degilsiniz emin olun
buraya yaziyorsan istedigim sirada sana laf soyleyebilirim. simarik, ukala, basarisiz, terbiyesiz, ne dedigini bilmeyen, sacma sapan dovdum sovdum diye dolanan gelecegin kaybedeni ve ezileni olacak olan bir bireysin. bence seni disiplin paklar.

ayrica hic bir sey olmadi cagirmadilar bile

Disiplin kurulunun toplanma günleri vardır. Öyle her gün her saat bir araya gelinmez. Mesela biz eğer ceza verilecek bir durum varsa-senin yaptığın- gibi genellikle yazılı dönemi bitsin diye bekleriz ardından suçun cezasına göre uzaklaştırma vs veririz ki bunu da hafta sonuna yaklaştırarak yaparız. Sen bekle bakalım,hocaya mal demenin elbet bir karşılığı olacaktır

sınıf içindeki durumun nedir..yani öğretmenlere karşı tutumun normalde zaten saygılıysa öğretmen ona söylemeyeceğini bilir...

Back