- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.249
Cımbız sesini sizlerde duydunuz musanki ses yakından geliyor Allah Allah
düdüklü yemeyindne bahsetmiyrouz be canım hani senin benim her konudam sürekli dısardan yemek ısmarlamamdaki fesatlıgın ve takıntındna bahsediyroum
kadesa hanımcığım aksi ispat edilene kadar masumiyet karinesi geçerlidirmune hanımcığım limoncu gerçek mi? ciddi soruyorum.
Cımbız sesini sizlerde duydunuz musanki ses yakından geliyor Allah Allah
kadesa hanımcığım aksi ispat edilene kadar masumiyet karinesi geçerlidir
Mune sistem senin mesajlarını beğenmeden önce emin misiniz diye soruyo ya bana bir ürperme geliyor
Niye israrla kadinin ismini yaziyorsunuz gercekten anlam veremiyorumm..ah be ayşenaz seni kiblemekten ciğerimiz soldu..
deme kanka anlattıkların yetti
allahıma cok sükür gercegimkadesa hanımcığım aksi ispat edilene kadar masumiyet karinesi geçerlidir
Hanımlar,
konuya yorumumuz varsa yapalım, yoksa lütfen sessizce dağılalım, cımbız saniyede 350 km hıza ulaştı, ok gibi fırladı, her an birkaç kişiyi kapabilir, zaptedemiyorum
helal olsun sana be insan evladısın isteeNiye israrla kadinin ismini yaziyorsunuz gercekten anlam veremiyorumm..
Nick degistirme konusunda da kadinin derdi taninmamak onun icin ugrasmis neredeyse her yorumda ismi yazilmis fln...
Hadi dedim konu isimle alakaliydi kimsede orali degildi maksat insanlara eglence ciksindi, fakat bambaska bir konusunda ismiyle hitap etmeniz kasittan baska bir sey degil bana gore..
Herneyse konuyu ben de pek anlayamadim ilk basta..
Cok da icerlenip internete dokulecek kadar bir durum yok ortada bana gore..
Anneanneniz belli ki kadin kocasina hizmet eder susup oturur o erkektir dusuncesinde..
Onlar gibi dusunmek zorunda degiliz zira devir onun genclik yillarindaki devir degil ama eski toprak iste oyle gormus..
Takmayin olur biter.
Mune sistem senin mesajlarını beğenmeden önce emin misiniz diye soruyo ya bana bir ürperme geliyor