ananemden secmeler

düdüklü yemeyindne bahsetmiyrouz be canım hani senin benim her konudam sürekli dısardan yemek ısmarlamamdaki fesatlıgın ve takıntındna bahsediyroum

sen beni başkasıyla karıştırıyor olmayasın sporu sopa anladın ya malum

para senin pul senin ye bacım ye gözün doysun bana ne senin boğazından

ben sağlık açısından söyledim bitti,uzatan sensin şuan

Son düzenleme:
Kızlar burada kim kimin hayatını tam olarak biliyor da kıskançlık yapsın neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım ayrıca lütfen kırıcı olmayalım.
Ben arkadaşımızın yazdıklarını samimi buluyorum. (Doğru buluyorum demedim)

Ayrıca hadi bakalım kim acımasız sözleriyle daha kırıcı olacak yarışında gibisiniz. Kadınlar Kulübü Hanımlarına hiç yakışır şeyler değil bunlar.

ah be ayşenaz seni kiblemekten ciğerimiz soldu..
Niye israrla kadinin ismini yaziyorsunuz gercekten anlam veremiyorumm..
Nick degistirme konusunda da kadinin derdi taninmamak onun icin ugrasmis neredeyse her yorumda ismi yazilmis fln...
Hadi dedim konu isimle alakaliydi kimsede orali degildi maksat insanlara eglence ciksindi, fakat bambaska bir konusunda ismiyle hitap etmeniz kasittan baska bir sey degil bana gore..

Herneyse konuyu ben de pek anlayamadim ilk basta..
Cok da icerlenip internete dokulecek kadar bir durum yok ortada bana gore..
Anneanneniz belli ki kadin kocasina hizmet eder susup oturur o erkektir dusuncesinde..
Onlar gibi dusunmek zorunda degiliz zira devir onun genclik yillarindaki devir degil ama eski toprak iste oyle gormus..
Takmayin olur biter.

helal olsun sana be insan evladısın istee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…