- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
Yemin ederim okurken kahkalar atacaktim nerdeysekaç gündür böyle gülmemiştimresmen bu durumdayım
ben attım kocam korktu bana bişey oldu sandı adamcağızYemin ederim okurken kahkalar atacaktim nerdeyse
senle benim marjinalliğim bile devede kulak kaldı düşünYok onlar geri değil siz çok ilerisiniz.
Hayıııır kimse benden daha marjinal olamaz. Yarın düdüklüyü kocama yedirecem.senle benim marjinalliğim bile devede kulak kaldı düşün
ben de şu saatte çiğ köftenin üstüne omlet yedirdim sayılır mıHayıııır kimse benden daha marjinal olamaz. Yarın düdüklüyü kocama yedirecem.
migdeye bak masallah laf yapıcam diye düstügünüz duruma bak pessben de şu saatte çiğ köftenin üstüne omlet yedirdim sayılır mı
miğde değil mide o canım. senin koca düdüklü yiyor biz bir şey diyor muyuzmigdeye bak masallah laf yapıcam diye düstügünüz duruma bak pess
miğde değil mide o canım. senin koca düdüklü yiyor biz bir şey diyor muyuz
sizin samimiyetsizliginden anladıgınız bisey o düdüklü yemeyi cümlesini farklı algılayan insanda iyi niyet aramammiğde değil mide o canım. senin koca düdüklü yiyor biz bir şey diyor muyuz
ah şu yazdığından ve öncekilerden bişey anlasam. git kendini çok sevdirmeden.sizin samimiyetsizliginden anladıgınız bisey o düdüklü yemeyi cümlesini farklı algılayan insanda iyi niyet aramam
kadın kadının düşmanı..en yakının bile düşman oluyor..istiyorki eziyet çek..yuhhhkızlar bugun ananemlere ugradım annen falan orda oturuyoruz dün esim düdüklü yemeyi istedi bendede yok annem yapıyo esim gidip alıyo yada bagzen ben gidip alıyorum dün müsait dgeildim gitmedim esim is cıkısı aldı ananem bi ton laf soylemis esime iste seni saymıyo evde oturcana gelsin vs vs diye dedim hic öyle denirmi sen bide kız tarafısın yani aman torunum rahat etsin bak ne güzel damat sesini cıkarmıyo dicene bana ananemin lafı sopa yok sopaaa
sokkkk dedim sen cok dayak yedin galiba ben yemedim cünkü kocamın etrafında pervaneydim diyo ben öyle olmak zorunda dgeilim esim beni dinliyo ben rahat gezip yeyip iciyorym diye bana dedili laf sana sopa lazım yuhhh dedim bee
yemeyi değil yemeği, bagzen değil bazen, fasulya değil fasulye ayşenaz..
bir de lütfen paragraf falan yap, yazdığın mesajlar sonrası oluşacak göz hasarlarını ssk karşılamıyor bize de acı
alcaz alcaz hep erteledik cnm ya o yüzden bide ben nohu kuru fasulye falan yememe esimede 15 gunde bi denk düsüyo cünkü 1 hafta gececi calısıyo kahvaltı edip cıkıyo o yüzdenhayır şunu anlamadım, düdüklü tencereniz yok diye yemeğinizi annenize yaptırmaktansa kendinize bi düdüklü edinseniz? yada annenizden ödünç alsanız. yada ben konuyu çok mu yanlış anladım. kafamda deli sorular?