ananemden secmeler

e yuh be kanka,kocacaığına söyle öpüşmeyle bırakmayın bari hızınızı almışken.

bu gerilik değil edep.
cünkü bu ona normal geliyo canm esim anne babasının yanında beni öper cekinmeden kucagına alır mesela hani kahvaltı hazrlarken falan söyle bi cevirir onlarıkide fazla rahat görümcemin esi karısının kucagına yatar kaynatamın yanında ne biliyim onlar alısmıs bende onların yanında rahatım esimde babama kızıyo ne yanı diyo ben senin kocanın karımın elini tutamıcammı diyo bana

haa senin gibi birinin hayatında gözüm olacak öyle mi

senin gibi tuvalete gitmeye üşenen ana babasının bile sevmediği hazırcı

okuma yazmadan bir haber birinin hayatında

yok ben hayatımdan gayet memnunum,sana ağustos böceği vari hayatında mutluluklar
Themisss sen kiskanc ve fesatsin taaamm miiii. Düdüklü yemeyi yapmayi biliyon mu da konusuyon burda acaba?:KK12::KK70:

Ay kuzum cvp verme,sporu sopa olarak okuyan biri var karşında:KK60:

cünkü bu ona normal geliyo canm esim anne babasının yanında beni öper cekinmeden kucagına alır mesela hani kahvaltı hazrlarken falan söyle bi cevirir onlarıkide fazla rahat görümcemin esi karısının kucagına yatar kaynatamın yanında ne biliyim onlar alısmıs bende onların yanında rahatım esimde babama kızıyo ne yanı diyo ben senin kocanın karımın elini tutamıcammı diyo bana

dur şoku atlatıp gelicem

ne kadar genıs bır aıle vauvvvv

Themisss sen kiskanc ve fesatsin taaamm miiii. Düdüklü yemeyi yapmayi biliyon mu da konusuyon burda acaba?:KK12::KK70:

Ay kuzum cvp verme,sporu sopa olarak okuyan biri var karşında:KK60:

ayy sorma kıskançlığımdan şimdi çatır çatır çatlayacağım harbim

ben hayatımda ne düdüklü yemeği yedim ne birşey ahh şu fakirliğin gözü kör olsun:KK70:

Anam sen nere düştün böyle :KK57:

ben hayatımda ne düdüklü yemeği yedim ne birşey ahh şu fakirliğin gözü kör olsun:KK70:
düdüklü yemeyindne bahsetmiyrouz be canım hani senin benim her konudam sürekli dısardan yemek ısmarlamamdaki fesatlıgın ve takıntındna bahsediyroum

Allah bilir senin kocan sana annengillerden hiç düdüklü yemeyi de getirmemiştir biz ne biliriz dışardan yemeyi ne biliriz düdüklü yemeyini :KK61:

evet cnm esimde bana bagzen diyo seni babanların yanında dudaguından öpücen diyo dedim sakın hadi elimi tutuyosun askım diye bagrıyosun ama bunuda yapma kocacım diyorum :))
bizimkiler fazla geri
Yok onlar geri değil siz çok ilerisiniz.

X