cünkü bu ona normal geliyo canm esim anne babasının yanında beni öper cekinmeden kucagına alır mesela hani kahvaltı hazrlarken falan söyle bi cevirir onlarıkide fazla rahat görümcemin esi karısının kucagına yatar kaynatamın yanında ne biliyim onlar alısmıs bende onların yanında rahatım esimde babama kızıyo ne yanı diyo ben senin kocanın karımın elini tutamıcammı diyo banae yuh be kanka,kocacaığına söyle öpüşmeyle bırakmayın bari hızınızı almışken.
bu gerilik değil edep.
Themisss sen kiskanc ve fesatsin taaamm miiii. Düdüklü yemeyi yapmayi biliyon mu da konusuyon burda acaba?haa senin gibi birinin hayatında gözüm olacak öyle mi
senin gibi tuvalete gitmeye üşenen ana babasının bile sevmediği hazırcı
okuma yazmadan bir haber birinin hayatında
yok ben hayatımdan gayet memnunum,sana ağustos böceği vari hayatında mutluluklar
cünkü bu ona normal geliyo canm esim anne babasının yanında beni öper cekinmeden kucagına alır mesela hani kahvaltı hazrlarken falan söyle bi cevirir onlarıkide fazla rahat görümcemin esi karısının kucagına yatar kaynatamın yanında ne biliyim onlar alısmıs bende onların yanında rahatım esimde babama kızıyo ne yanı diyo ben senin kocanın karımın elini tutamıcammı diyo bana
ne kadar genıs bır aıle vauvvvvcünkü bu ona normal geliyo canm esim anne babasının yanında beni öper cekinmeden kucagına alır mesela hani kahvaltı hazrlarken falan söyle bi cevirir onlarıkide fazla rahat görümcemin esi karısının kucagına yatar kaynatamın yanında ne biliyim onlar alısmıs bende onların yanında rahatım esimde babama kızıyo ne yanı diyo ben senin kocanın karımın elini tutamıcammı diyo bana
kız sen anla beni bunlar fasla fesat yaa ben gercekten samımı bi sekılde yazıyorum ama anlamıyolar yada kendilerince klavye cambazlıgı yapıyolardur şoku atlatıp gelicem
snaa simdi bisey desem esimin ailesiyle ilgili sok olursun bende ceza alırım bosverne kadar genıs bır aıle vauvvvv
Themisss sen kiskanc ve fesatsin taaamm miiii. Düdüklü yemeyi yapmayi biliyon mu da konusuyon burda acaba?
Ay kuzum cvp verme,sporu sopa olarak okuyan biri var karşında
cünkü bu ona normal geliyo canm esim anne babasının yanında beni öper cekinmeden kucagına alır mesela hani kahvaltı hazrlarken falan söyle bi cevirir onlarıkide fazla rahat görümcemin esi karısının kucagına yatar kaynatamın yanında ne biliyim onlar alısmıs bende onların yanında rahatım esimde babama kızıyo ne yanı diyo ben senin kocanın karımın elini tutamıcammı diyo bana
istersen de...snaa simdi bisey desem esimin ailesiyle ilgili sok olursun bende ceza alırım bosver
Düdüklü yemeği degil cahil kadınayy sorma kıskançlığımdan şimdi çatır çatır çatlayacağım harbim
ben hayatımda ne düdüklü yemeği yedim ne birşey ahh şu fakirliğin gözü kör olsun
düdüklü yemeyindne bahsetmiyrouz be canım hani senin benim her konudam sürekli dısardan yemek ısmarlamamdaki fesatlıgın ve takıntındna bahsediyroumayy sorma kıskançlığımdan şimdi çatır çatır çatlayacağım harbim
ben hayatımda ne düdüklü yemeği yedim ne birşey ahh şu fakirliğin gözü kör olsun
snaa simdi bisey desem esimin ailesiyle ilgili sok olursun bende ceza alırım bosver
iste o yüzden esim rahat alısmıs babasının yanında karısını öpmek normal onun icinistersen de...
kaç gündür böyle gülmemiştimeşin düdüklüyü nasıl yiyecek?
Allah bilir senin kocan sana annengillerden hiç düdüklü yemeyi de getirmemiştir biz ne biliriz dışardan yemeyi ne biliriz düdüklü yemeyiniayy sorma kıskançlığımdan şimdi çatır çatır çatlayacağım harbim
Yok onlar geri değil siz çok ilerisiniz.evet cnm esimde bana bagzen diyo seni babanların yanında dudaguından öpücen diyo dedim sakın hadi elimi tutuyosun askım diye bagrıyosun ama bunuda yapma kocacım diyorum :))
bizimkiler fazla geri