kızlar bugun ananemlere ugradım annen falan orda oturuyoruz dün esim düdüklü yemeyi istedi bendede yok annem yapıyo esim gidip alıyo yada bagzen ben gidip alıyorum dün müsait dgeildim gitmedim esim is cıkısı aldı ananem bi ton laf soylemis esime iste seni saymıyo evde oturcana gelsin vs vs diye dedim hic öyle denirmi sen bide kız tarafısın yani aman torunum rahat etsin bak ne güzel damat sesini cıkarmıyo dicene bana ananemin lafı sopa yok sopaaa
sokkkk dedim sen cok dayak yedin galiba ben yemedim cünkü kocamın etrafında pervaneydim diyo ben öyle olmak zorunda dgeilim esim beni dinliyo ben rahat gezip yeyip iciyorym diye bana dedili laf sana sopa lazım yuhhh dedim bee
kız anla iste düdüklü yemeyi ne olur kuru fasulya yada nohut bende yok normal tenceredede 3 saatte anca oluyo o yüzden tencere yemeyi denirya oda düdüklü yemeyi isteeşin düdüklüyü nasıl yiyecek?
alllahhtan esime dayak mevzusunu söylememis rezillkAnanen yaşlanmış. Ne söylediğini pek bilmiyodur. Öyle onları hoş görmek lazım. Bi sürü hastalıkları var, bi sürü ilaç kullanıyo geneli, öyle çok sağlıklı düşünemiyolar. Kocan ve annen bi şey demiyosa seni savunuyosa sorun yok. Allah kolaylık versin.
kız anla iste düdüklü yemeyi ne olur kuru fasulya yada nohut bende yok normal tenceredede 3 saatte anca oluyo o yüzden tencere yemeyi denirya oda düdüklü yemeyi iste
yok bee canım üst katta gelini var dayımın agzına sıkıyo nerdeyse köye gider 1 ay gelmez bu adam ne yicek diye düsünmez ama ananem gııkını cıkaramaz gelini baya yalancı mesela yalanı ortada suratına demez bunda haksızsın diye ama hastalandımı annem bakar yani bana sesini cıkarana kadar sen gelinlerine bakeski toprak insan canım onlara bakarsak onların zamanında kayınvalide kayınbaba eş sofrada iken sofraya oturulmazmış onlar yatılmadan yatılmazmış ama devir çok değişti :)
kızlar bugun ananemlere ugradım annen falan orda oturuyoruz dün esim düdüklü yemeyi istedi bendede yok annem yapıyo esim gidip alıyo yada bagzen ben gidip alıyorum dün müsait dgeildim gitmedim esim is cıkısı aldı ananem bi ton laf soylemis esime iste seni saymıyo evde oturcana gelsin vs vs diye dedim hic öyle denirmi sen bide kız tarafısın yani aman torunum rahat etsin bak ne güzel damat sesini cıkarmıyo dicene bana ananemin lafı sopa yok sopaaa
sokkkk dedim sen cok dayak yedin galiba ben yemedim cünkü kocamın etrafında pervaneydim diyo ben öyle olmak zorunda dgeilim esim beni dinliyo ben rahat gezip yeyip iciyorym diye bana dedili laf sana sopa lazım yuhhh dedim bee
yavrum msjlarına atladıgınıa göre beni ben yapan o kelimeler be sekerim ayrıca sagol senin gibiler icin adımı degistirdim ne iyisin belli ediyosun kendiniyemeyi değil yemeği, bagzen değil bazen, fasulya değil fasulye ayşenaz..
bir de lütfen paragraf falan yap, yazdığın mesajlar sonrası oluşacak göz hasarlarını ssk karşılamıyor bize de acı
yaşlı de geç canım öyle oluyor bazen kötüler görünmüyor iyiler batıyor gözlerine. alttan alıver sende kaç yaşnda ananenyok bee canım üst katta gelini var dayımın agzına sıkıyo nerdeyse köye gider 1 ay gelmez bu adam ne yicek diye düsünmez ama ananem gııkını cıkaramaz gelini baya yalancı mesela yalanı ortada suratına demez bunda haksızsın diye ama hastalandımı annem bakar yani bana sesini cıkarana kadar sen gelinlerine bak
sen sopaya alısıksın galıbaannanen haklı sen iyi rahata alışmışsın çiğ köfteler kebaplar iskenderler
biraz hareket et spor olsun
yavrum msjlarına atladıgınıa göre beni ben yapan o kelimeler be sekerim ayrıca sagol senin gibiler icin adımı degistirdim ne iyisin belli ediyosun kendini