- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
sen sopaya alısıksın galıba
okuma yazma var mı sende
spor o spor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen sopaya alısıksın galıba
bende öyle yaptım zaten gülmemede kızıyo öyle kahkaha atılmazmıs hafif kadın gülermiss bi kahlaha daha attım üstüne :))Ben olsam katila katila gulerdim.
Yaslanmis.
hem spor yaparım hem yemeyimi dısardan yerim gözün var be canım bütün yazılarımd aaynı cümleyi yazıyosun kocana söylede biraz fazla para bıraksın sanada dısardan takıl fesatlıgında bu kadarı olmaz :)))okuma yazma var mı sende
spor o spor
sesli güldüm ilahisana senin tarzında cevap vermek istiyorum limoncu
şookkkk böyle anane mi olur? eski kafa işte. kocasından çok dayak yemiş heralde. şokk kadın! halbuki senin kocan öyle mi? düdüklüyü bile ayağına getiriyor falann gezdiriyor tozduruyor. şokk adam..
Eee karısı yemek yapmayınca adam ne yapsın? Tencere tavaya sarmış. Düdüklü yine iyi, yakında kanepeleri kemirecek.eşin düdüklüyü nasıl yiyecek?
bende öyle yaptım zaten gülmemede kızıyo öyle kahkaha atılmazmıs hafif kadın gülermiss bi kahlaha daha attım üstüne :))
hem spor yaparım hem yemeyimi dısardan yerim gözün var be canım bütün yazılarımd aaynı cümleyi yazıyosun kocana söylede biraz fazla para bıraksın sanada dısardan takıl fesatlıgında bu kadarı olmaz :)))
bu konu sahibinde bi sorun var ama çözemiyorum. insan konusuna yorum yapanı tersler mi ya?
evet cnm esimde bana bagzen diyo seni babanların yanında dudaguından öpücen diyo dedim sakın hadi elimi tutuyosun askım diye bagrıyosun ama bunuda yapma kocacım diyorum :))Bu kadar katı kuralları olan bir aileden senin gibi bir insan nasıl çıkmış. Az önce başka bir konuda da babandan şikayet etmişsin. Yanında kocanla cilveleşmenize kızıyormuş. Kocan da inadına yapıyormuş.
valla ben art niyet ararım burda o konuya kac kisi yorum yazdı ama sen takık kaldın dısardan yemek söylememe kendincehaa senin gibi birinin hayatında gözüm olacak öyle mi
senin gibi tuvalete gitmeye üşenen ana babasının bile sevmediği hazırcı
okuma yazmadan bir haber birinin hayatında
yok ben hayatımdan gayet memnunum,sana ağustos böceği vari hayatında mutluluklar
oda bizle ugrasıo napalım:)Ayyy yorumları okurken çok güldüm özellikle ilk üç beş yorum Ayy kızlar çok uğraşıyorsunuz limonumla yaaa
fesatlık böyle bisey heraldee aman allah yasatmasın :)))Ayyy yorumları okurken çok güldüm özellikle ilk üç beş yorum Ayy kızlar çok uğraşıyorsunuz limonumla yaaa
evet cnm esimde bana bagzen diyo seni babanların yanında dudaguından öpücen diyo dedim sakın hadi elimi tutuyosun askım diye bagrıyosun ama bunuda yapma kocacım diyorum :))
bizimkiler fazla geri
valla ben art niyet ararım burda o konuya kac kisi yorum yazdı ama sen takık kaldın dısardan yemek söylememe kendince
sende al hayatım cekinme