ananemden secmeler

ya çok af edersiniz ama biri size zorla mı konu açtırıyor.
sizin konularınız 2 kategoride oluyor genelde
a) babam vol1 babam vol2....... babam vol1500
b) aslında içinde bir sorun barındırmayan konular.
bu konu b klasmanında yarışıyor. burada bir sorun mu var? ananeniz ki doğrusu anneanne olacak eski kafalı yaşlı bir kadın tamam kötü bir düşünce ama ne yapalım şimdi kadına ha derseniz ki kocam anneannemin aklına uydu beni dövdü tamam ama öyle de bir durum yok
eee sorun nerde dert nerde? siz bayağı bayağı bu BDV'yi sevgili günlüğe dönüştürdünüz.

bende öyle yaptım zaten gülmemede kızıyo öyle kahkaha atılmazmıs hafif kadın gülermiss bi kahlaha daha attım üstüne :))

Bu kadar katı kuralları olan bir aileden senin gibi bir insan nasıl çıkmış. Az önce başka bir konuda da babandan şikayet etmişsin. Yanında kocanla cilveleşmenize kızıyormuş. Kocan da inadına yapıyormuş.

hem spor yaparım hem yemeyimi dısardan yerim gözün var be canım bütün yazılarımd aaynı cümleyi yazıyosun kocana söylede biraz fazla para bıraksın sanada dısardan takıl fesatlıgında bu kadarı olmaz :)))

haa senin gibi birinin hayatında gözüm olacak öyle mi

senin gibi tuvalete gitmeye üşenen ana babasının bile sevmediği hazırcı

okuma yazmadan bir haber birinin hayatında

yok ben hayatımdan gayet memnunum,sana ağustos böceği vari hayatında mutluluklar

Bu kadar katı kuralları olan bir aileden senin gibi bir insan nasıl çıkmış. Az önce başka bir konuda da babandan şikayet etmişsin. Yanında kocanla cilveleşmenize kızıyormuş. Kocan da inadına yapıyormuş.
evet cnm esimde bana bagzen diyo seni babanların yanında dudaguından öpücen diyo dedim sakın hadi elimi tutuyosun askım diye bagrıyosun ama bunuda yapma kocacım diyorum :))
bizimkiler fazla geri

haa senin gibi birinin hayatında gözüm olacak öyle mi

senin gibi tuvalete gitmeye üşenen ana babasının bile sevmediği hazırcı

okuma yazmadan bir haber birinin hayatında

yok ben hayatımdan gayet memnunum,sana ağustos böceği vari hayatında mutluluklar
valla ben art niyet ararım burda o konuya kac kisi yorum yazdı ama sen takık kaldın dısardan yemek söylememe kendince
sende al hayatım cekinme

evet cnm esimde bana bagzen diyo seni babanların yanında dudaguından öpücen diyo dedim sakın hadi elimi tutuyosun askım diye bagrıyosun ama bunuda yapma kocacım diyorum :))
bizimkiler fazla geri

e yuh be kanka,kocacaığına söyle öpüşmeyle bırakmayın bari hızınızı almışken.

bu gerilik değil edep.

Konu basligini gorunce secmeler felan deyince aklimda farkli seyler canlandi ama yazinin icerigini okuyunca ne alaka dedim. Hele birde kelimeleri kullanma tarziniz oldukca tuhaf. Ben bagdastiramadm....

valla ben art niyet ararım burda o konuya kac kisi yorum yazdı ama sen takık kaldın dısardan yemek söylememe kendince
sende al hayatım cekinme

Ben sana bir cümle yazdım,bu konu hakkında

takıldığım filan yok az yede bir gözlük edin gözlerin bozuk herhalde

sporu sopa,bir cümleyi 10 cümle yaptın

sağır duymaz uydururmuş kör gördüğünü öpermiş

sana uyup seviyemin sınırlarını daha fazla zorlayamayacağım amacın bu zaten o yüzden KİB

X