- 23 Ağustos 2022
- 4.311
- 4.572
-
- Konu Sahibi immerwiederda
Ben demiyorum o diyo ballandira ballandiraÖylemi dersin
Bana igrenç geliyor birtane yer var işte illa baṣka yerlerede sokulacak.
Lavaşı çağrıştırdı bu bana ve şu an konuyu okuduğuma pişman olmak üzereyim djdjdjdlavaj diyorlardı sanırım lavajım tam mı netemizliyorlardır yani bu kadar aşığı var çünkü
Ama konu sahibi ilişki öncesi tedbirini almış. Bağırsak temizliğini yaptığını yazmış. Haksızlık etmeyelim lütfen.Ben bir kez bagirsaklarim için ilaç kullanmiştim ameliyata girince doktor bagirsaklar temiz olmali demiṣti elalem neler yapiyor
erkek olsa neyse anlıyorum başka yolu yok ama ne bileyim ya. hiç aklıma denemek gelmedi. teklif gelse de sinirlenirim herhalde.Ben bir kez bagirsaklarim için ilaç kullanmiştim ameliyata girince doktor bagirsaklar temiz olmali demiṣti elalem neler yapiyor
Dolapta hazir tertemiz tabak varken tezgah üstündeki pis bulaşık tabağı kullanmayı tercih etmişler.Ama konu sahibi ilişki öncesi tedbirini almış. Bağırsak temizliğini yaptığını yazmış. Haksızlık etmeyelim lütfen.
gayet hijyenik bir şekilde sunmuş kendini
Evet bende sevenleri oldum olasi anlamadim.Ben demiyorum o diyo ballandira ballandira
Ben o bir yeri bile bagzi zaman kapayasim geliyove evet bana da asşiri iğrenç geliyo.
Yapmazsa olacaklari düşünemiyorumAma konu sahibi ilişki öncesi tedbirini almış. Bağırsak temizliğini yaptığını yazmış. Haksızlık etmeyelim lütfen.
gayet hijyenik bir şekilde sunmuş kendini
Bana teklif etse eşim mesela ilk önce sende deneyelim hoṣuna giderse tamam diyicem.erkek olsa neyse anlıyorum başka yolu yok ama ne bileyim ya. hiç aklıma denemek gelmedi. teklif gelse de sinirlenirim herhalde.
Zehirli okBagirsak temizligini nasil yapiyosunuz?
Ay şükürler olsun hamd olsun, eşime çok ters geliyo o taraflar. Yüce mevlam gönlüme göre yazmış eşimi. Canim eşim. Kocam da kocam.Evet bende sevenleri oldum olasi anlamadim.
Erkekler hep merakli böyle şeylere kendi canlari acimiyorya ondan.
Kahkaha attımZehirli ok
Ben şundan bahsediyordum amaKahkaha attımaklıma nerden geldi bilmiyorum sağ salim 2 deki sürekli totosunu işaret eden zenci geldi
Bu sahneyi bilmiyorumBen şundan bahsediyordum ama
Evet açilmadi hatali diyor bakamadimBu sahneyi bilmiyorumfotoyu da açamadım
Aaaa ben de görünüyor aslındaEvet açilmadi hatali diyor bakamadim
Silip tekrar paylaştım ama?Evet açilmadi hatali diyor bakamadim
Gördüm şu anSilip tekrar paylaştım ama?
Evet şimdi olduSilip tekrar paylaştım ama?
Lavaş olmasin o ? Araya tulum falanlavman biliyorum da onlar kendi aralarında lavaj diyorlar diye biliyorum
nooo Gayler kendi aralarında buna lavaj almak diyorlarmış anal öncesi temizliği ifsde etmek için....Lavaş olmasin o ? Araya tulum falan