- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
-
- Konu Sahibi immerwiederda
Googleye yaz bak çok güzel.Ohaa, 38 yaşında öğrenmiş oldumzaman değişiyor, yaşlı ruhum yenilikleri takip edemiyo demek ki...
Ay çok masumOnu çok yapıyoruz biz deher seferinde bana dolgulu çamaşır önermeleri bir miktar incitiyor ama olsun
Hahahhah ay bizim grup ölmüş gömmeyi unutmuşlar ayolAy çok masumyok ben böyle fantazi tarzı söyledim deriler, danteller, kostümler. Onlardan almak istersem mutlaka watsap grubumdan akıl alırım
Hahahhah ay bizim grup ölmüş gömmeyi unutmuşlar ayol
Koku gelmiyormuya yaparken hiç acabaerkeklerin g noktası anüste olduğu için onların zevk alması normal ama bir kadının zevk alacağına asla inanmıyorum nedense. en önyargılı olduğum konu anal ve asla denemem. ayda yılda bir Yapın riske atmayın
Baktım baktımGoogleye yaz bak çok güzel.
lavaj diyorlardı sanırım lavajım tam mı neKoku gelmiyormuya yaparken hiç acaba
Ay midem kalkti şu an düşününce
E zevkliymis iste.amaaanBiraz sert olucak ama umarim bagirsaklarinda kanama, basur veya yırtılma oluncada bu kadar mutlu ola bilirsin.
Erkege hiç bir zarari olmaz enfeksiyon riski dişinda ama kadına hertürlü zararli.Kendi seçiminiz tabiki.
Yeni yeni düşünceler kurdurtuyosun sende heKoku gelmiyormuya yaparken hiç acaba
Ay midem kalkti şu an düşününce
LAVMAN olmasın o dediğinlavaj diyorlardı sanırım lavajım tam mı netemizliyorlardır yani bu kadar aşığı var çünkü
erkeklerin g noktası anüste olduğu için onların zevk alması normal ama bir kadının zevk alacağına asla inanmıyorum nedense. en önyargılı olduğum konu anal ve asla denemem. ayda yılda bir Yapın riske atmayın
Öylemi dersinE zevkliymis iste.amaaan
lavman biliyorum da onlar kendi aralarında lavaj diyorlar diye biliyorumLAVMAN olmasın o dediğin
hep boyle bir konu olunca aklima direk boyle şeyler geliyorYeni yeni düşünceler kurdurtuyosun sende he
Sakın o aparatın görselini atma, gülmekten çocukum hoşaf oldu sizin yüzünüzden.Bkz, rektal duş aparatı.
ayda diyor dhYine de yılda bir kez olsa bile yapın diyorsun yani
çok zevk aldım diyor malum ayda 3 yapmasından iyidir dbdhshYine de yılda bir kez olsa bile yapın diyorsun yani
Ben bir kez bagirsaklarim için ilaç kullanmiştim ameliyata girince doktor bagirsaklar temiz olmali demiṣti elalem neler yapiyorlavaj diyorlardı sanırım lavajım tam mı netemizliyorlardır yani bu kadar aşığı var çünkü
sesli güldümayda diyor dh
çok zevk aldım diyor malum ayda 3 yapmasından iyidir dbdhsh