- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.413
-
- Konu Sahibi immerwiederda
Kizçem boşver sen bunuBagirsak temizligini nasil yapiyosunuz?
O ben degildim haciYa ahaha bir zamanlar kkde anal ilişki müktür süperdir düzgün yaparsan bir şeycik olmaz yorumları olurdu. Ne oldu la buraya asdkkfkfkf
Gelirler birazdanYa ahaha bir zamanlar kkde anal ilişki müktür süperdir düzgün yaparsan bir şeycik olmaz yorumları olurdu. Ne oldu la buraya asdkkfkfkf
Evet çok çok nadir güzel olabilir, onu yapmak icin bayagi acı sever ve seks ustası olmak gerek bence. Bi okuduğum da mesela normal ilişki yaşarken birden diger tarafa geçenler varmış. İnsanlar normali zor yapiyorkenYa ahaha bir zamanlar kkde anal ilişki müktür süperdir düzgün yaparsan bir şeycik olmaz yorumları olurdu. Ne oldu la buraya asdkkfkfkf
Ortalığı karıştırcam diyorsunEvet çok çok nadir güzel olabilir, onu yapmak icin bayagi acı sever ve seks ustası olmak gerek bence. Bi okuduğum da mesela normal ilişki yaşarken birden diger tarafa geçenler varmış. İnsanlar normali zor yapiyorken
Aboo o nasıl oluyor gız öyle. İnsan trafikte şerit değiştirirken bile bi arkasına bakıyorEvet çok çok nadir güzel olabilir, onu yapmak icin bayagi acı sever ve seks ustası olmak gerek bence. Bi okuduğum da mesela normal ilişki yaşarken birden diger tarafa geçenler varmış. İnsanlar normali zor yapiyorken
Yolu karıştırmış olabilirEvet çok çok nadir güzel olabilir, onu yapmak icin bayagi acı sever ve seks ustası olmak gerek bence. Bi okuduğum da mesela normal ilişki yaşarken birden diger tarafa geçenler varmış. İnsanlar normali zor yapiyorken
Aci diye adana urfa yemeyen insanim o derece canjm kiymetli. Birden obur tarafa gecenin agzinu yuzunun yer degistirirmEvet çok çok nadir güzel olabilir, onu yapmak icin bayagi acı sever ve seks ustası olmak gerek bence. Bi okuduğum da mesela normal ilişki yaşarken birden diger tarafa geçenler varmış. İnsanlar normali zor yapiyorken
Lutfen yolu acıyorum diyelimOrtalığı karıştırcam diyorsun
Iste tüm mesele o arkanı donmeyeceksinAboo o nasıl oluyor gız öyle. İnsan trafikte şerit değiştirirken bile bi arkasına bakıyor
Ama yanlış yoldan dönmek gerekirYolu karıştırmış olabilir
Aci diye adana urfa yemeyen insanim o derece canjm kiymetli. Birden obur tarafa gecenin agzinu yuzunun yer degistirirm
Rrkek o seyi de buyukttur heralde. Zaten genisliyo bi sure sonra.Travestiler filan her gece mesai yapıyor onların şeysi nasıl dayanıyor acaba
Yani hiç acımadı dersem yalan olur ama acı, sızlama biraz daha ikinci planda kaldı benim içinAy hiç acımadı mı canınız ya orası vajina gibi esnek bir yer değil
Acı tabii ki oldu ama öyle abartıldığı kadar değildi benim açımdan, acı eşiğiyle ilişkili olabilirNasıl zevk aldınız ya? Bana imkansız gibi geliyorkadının zevk aldığı noktalar belli sonuçta. Ve istediğiniz kadar kayganlaştırın olmaz yani, anatomiye aykırı, mutlaka acı olur.