Anal/ters ilişki çok sık yaşanırsa ne olur?

Aids , hpv kapabilirsin..
Olur olmadık yerlerde zorttt osturabilirsin.
Cirttt diye büyük kakani tutamayabilirsin.
Bunlara rağmen yapmak istiyorsan Got senin devamke
Harika yaaaa zgfhh aşıri güldüm 🤣🤣
Kizçem boşver sen bunu 😃 tuvaletini tutamayıp ameliyat olmasi gerektiğinde, anüs kanseri olduğunda ya da hpv, AIDS vs kaptığında zevkin doruklarına çıkabilir arkadaş.
Buda 🤣🤣🤣🤣

Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
Walla millet ne cevab versin ayda bin5yuzkez sanki anüsünden mi şettiriyor da bilsin ..🤣

Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
Bağırsak temizliğinden kastınız lavman ise bağırsağınızın mikrobiyatasını bozarsınız ve zamanla ya kabız ya ishal olursunuz. Düzenli dışkılama yerine hep bir uyaran gerekebilir lavmanın sık kullanımında. Onun haricinde anüs kasları vajina gibi esnek değildir. Zamanla gevşer, bu da yukarıda bahsedilen gibi dışkınızı tutamama ya da yapamama problemleri getirir. Oluşabilecek çatlak iç ve dış basurdan bahsetmiyorum bile. En fazla başınıza bunlar gelebilir bildiğim kadarıyla.

Bağırsak temizliğinden kastınız lavman ise bağırsağınızın mikrobiyatasını bozarsınız ve zamanla ya kabız ya ishal olursunuz. Düzenli dışkılama yerine hep bir uyaran gerekebilir lavmanın sık kullanımında. Onun haricinde anüs kasları vajina gibi esnek değildir. Zamanla gevşer, bu da yukarıda bahsedilen gibi dışkınızı tutamama ya da yapamama problemleri getirir. Oluşabilecek çatlak iç ve dış basurdan bahsetmiyorum bile. En fazla başınıza bunlar gelebilir bildiğim kadarıyla.
E bundan daha kötüsü mi var 🥲

Ayda 2-3 kez yaşamak ne getirir bilmiyorum da çok sık anal ilişkiden sonra genişleme gaz ve kaka tutmada sorun olduğunu duymustum.doktora danışabilirsiniz.

Ve son ekleme olarak en kötüsu kansere kadar gidiyor diyorlar🧐
yani kizlar arkanizi kollayin koruyun🤣

Bu sizin ve partneriniz için hiç sağlıklı bir durum değil. Partneriniz kondom kullansa bile hastalık riski makattan yapılan ilişkide çok fazladır. Sizin için de ilerde tuvaletinizi tutamama gibi durumlar söz konusu olabilir, çünkü makattaki kaslar yalnızca tuvalet sırasında gevşer, harici durumlarda kalıcı gevşemeye neden olabilir.
Kesinlikle doğru, makat kasları enine değil boyuna uzanan kaslardır ve sadece içerden dışarıya doğru geçişler için müsait. Dışardan içeriye doğru bir müdahale o kasları yıpratıp zamanla işlevsiz hale getirebiliyor.

E bundan daha kötüsü mi var 🥲
Bilemiyorum vardır belki🤭 uzun yıllardır kabızlık çeken bir insan olarak lavmanı sadece doğumdan sonra yapmak zorunda kaldım. Basur olsun, çatlak olsun her türlüsünü yaşadım. O yüzden bildiğim kadarıyla uyarmak istedim🥺 sonra böyle olmasın diye😅

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilemiyorum vardır belki🤭 uzun yıllardır kabızlık çeken bir insan olarak lavmanı sadece doğumdan sonra yapmak zorunda kaldım. Basur olsun, çatlak olsun her türlüsünü yaşadım. O yüzden bildiğim kadarıyla uyarmak istedim🥺 sonra böyle olmasın diye😅
Herikaaa yaaaawww🤣

Son düzenleyen: Moderatör:
X