- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.741
- Konu Sahibi immerwiederda
Bagirsak temizligini nasil yapiyosunuz?
Bu soruya cok uygun bi cevabim var. Herkesin bildigi, kk efsanesi bir yontem ama soyleyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek cocugu elinde pipetle cekmistir bence yani daha mantikli bi yontem bulamadimBagirsak temizligini nasil yapiyosunuz?
Harika yaaaa zgfhh aşıri güldümAids , hpv kapabilirsin..
Olur olmadık yerlerde zorttt osturabilirsin.
Cirttt diye büyük kakani tutamayabilirsin.
Bunlara rağmen yapmak istiyorsan Got senin devamke
BudaKizçem boşver sen bunu tuvaletini tutamayıp ameliyat olmasi gerektiğinde, anüs kanseri olduğunda ya da hpv, AIDS vs kaptığında zevkin doruklarına çıkabilir arkadaş.
Walla millet ne cevab versin ayda bin5yuzkez sanki anüsünden mi şettiriyor da bilsin ..Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
Bağırsak temizliğinden kastınız lavman ise bağırsağınızın mikrobiyatasını bozarsınız ve zamanla ya kabız ya ishal olursunuz. Düzenli dışkılama yerine hep bir uyaran gerekebilir lavmanın sık kullanımında. Onun haricinde anüs kasları vajina gibi esnek değildir. Zamanla gevşer, bu da yukarıda bahsedilen gibi dışkınızı tutamama ya da yapamama problemleri getirir. Oluşabilecek çatlak iç ve dış basurdan bahsetmiyorum bile. En fazla başınıza bunlar gelebilir bildiğim kadarıyla.Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
E bundan daha kötüsü mi varBağırsak temizliğinden kastınız lavman ise bağırsağınızın mikrobiyatasını bozarsınız ve zamanla ya kabız ya ishal olursunuz. Düzenli dışkılama yerine hep bir uyaran gerekebilir lavmanın sık kullanımında. Onun haricinde anüs kasları vajina gibi esnek değildir. Zamanla gevşer, bu da yukarıda bahsedilen gibi dışkınızı tutamama ya da yapamama problemleri getirir. Oluşabilecek çatlak iç ve dış basurdan bahsetmiyorum bile. En fazla başınıza bunlar gelebilir bildiğim kadarıyla.
Ayda 2-3 kez yaşamak ne getirir bilmiyorum da çok sık anal ilişkiden sonra genişleme gaz ve kaka tutmada sorun olduğunu duymustum.doktora danışabilirsiniz.Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?
Ve son ekleme olarak en kötüsu kansere kadar gidiyor diyorlarBağırsak temizliğinden kastınız lavman ise bağırsağınızın mikrobiyatasını bozarsınız ve zamanla ya kabız ya ishal olursunuz. Düzenli dışkılama yerine hep bir uyaran gerekebilir lavmanın sık kullanımında. Onun haricinde anüs kasları vajina gibi esnek değildir. Zamanla gevşer, bu da yukarıda bahsedilen gibi dışkınızı tutamama ya da yapamama problemleri getirir. Oluşabilecek çatlak iç ve dış basurdan bahsetmiyorum bile. En fazla başınıza bunlar gelebilir bildiğim kadarıyla.
Kesinlikle doğru, makat kasları enine değil boyuna uzanan kaslardır ve sadece içerden dışarıya doğru geçişler için müsait. Dışardan içeriye doğru bir müdahale o kasları yıpratıp zamanla işlevsiz hale getirebiliyor.Bu sizin ve partneriniz için hiç sağlıklı bir durum değil. Partneriniz kondom kullansa bile hastalık riski makattan yapılan ilişkide çok fazladır. Sizin için de ilerde tuvaletinizi tutamama gibi durumlar söz konusu olabilir, çünkü makattaki kaslar yalnızca tuvalet sırasında gevşer, harici durumlarda kalıcı gevşemeye neden olabilir.
Rezillik olurya gazi tutamamak her ortamda kaçirirsin filanAyda 2-3 kez yaşamak ne getirir bilmiyorum da çok sık anal ilişkiden sonra genişleme gaz ve kaka tutmada sorun olduğunu duymustum.doktora danışabilirsiniz.
Dua etsin de kacan gaz olsunRezillik olurya gazi tutamamak her ortamda kaçirirsin filan
Insan içine çikamaz hale gelir insanDua etsin de kacan gaz olsun
Atalarımızın dediği gibi zaman kötü şaka bir yana fantezi peşinde koşmak için sağlığını riske atmak çok salakça.Ve son ekleme olarak en kötüsu kansere kadar gidiyor diyorlar
yani kizlar arkanizi kollayin koruyun
Bilemiyorum vardır belki uzun yıllardır kabızlık çeken bir insan olarak lavmanı sadece doğumdan sonra yapmak zorunda kaldım. Basur olsun, çatlak olsun her türlüsünü yaşadım. O yüzden bildiğim kadarıyla uyarmak istedim sonra böyle olmasın diyeE bundan daha kötüsü mi var
Duş başlığı neden geldi aklima yaaBagirsak temizligini nasil yapiyosunuz?
Herikaaa yaaaawwwBilemiyorum vardır belki uzun yıllardır kabızlık çeken bir insan olarak lavmanı sadece doğumdan sonra yapmak zorunda kaldım. Basur olsun, çatlak olsun her türlüsünü yaşadım. O yüzden bildiğim kadarıyla uyarmak istedim sonra böyle olmasın diye