- 30 Haziran 2013
- 21.025
- 16.271
- Konu Sahibi immerwiederda
Ayy sevişmeli konu eskiden pusuda beklerdim böyle konu açılsa da eğlensek diye ben de yaşlanmışım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dus basligi fiyaskosundan sonra herkes bir muhafazakarlastiYa ahaha bir zamanlar kkde anal ilişki müktür süperdir düzgün yaparsan bir şeycik olmaz yorumları olurdu. Ne oldu la buraya asdkkfkfkf
Ben onu kaçırmışım amaDus basligi fiyaskosundan sonra herkes bir muhafazakarlasti
Allah'ın sevgili kulusun demek kiBen onu kaçırmışım ama
o zaman hiç kurcalamiyim.Allah'ın sevgili kulusun demek ki
HaykırdımKız sen de bi sabah sabah diyosun bi akşam akşam diyosun, ne ara konuşcaz bok püsür konuları
Konuyu atar mısın bana :)Dus basligi fiyaskosundan sonra herkes bir muhafazakarlasti
Bu sizin ve partneriniz için hiç sağlıklı bir durum değil. Partneriniz kondom kullansa bile hastalık riski makattan yapılan ilişkide çok fazladır. Sizin için de ilerde tuvaletinizi tutamama gibi durumlar söz konusu olabilir, çünkü makattaki kaslar yalnızca tuvalet sırasında gevşer, harici durumlarda kalıcı gevşemeye neden olabilir.Acı tabii ki oldu ama öyle abartıldığı kadar değildi benim açımdan, acı eşiğiyle ilişkili olabilir
Bkz, rektal duş aparatı.Bagirsak temizligini nasil yapiyosunuz?
Ben sexli konuları burada sadece anonimlerle konuşuyorum ya hiç oturup sex deneyimlerimizi konuştuğum arkadaşlarlarım yokAcımıyor? İnanmam, inanamam deneyimleyen bütün arkadaşlarım, feci bir acı var diyor.
Yok benim var bir iki arkadaşım, genelde bekar özgür free takılan kız arkadaşlarım anlatıyor, evli olanlarla eslerimizde tanisiyorsa hele pek konusu açılmazBen sexli konuları burada sadece anonimlerle konuşuyorum ya hiç oturup sex deneyimlerimizi konuştuğum arkadaşlarlarım yok
Dediğim gibi hiç acı yok demek büyük bir yalan olur zaten ama bende öyle dayanılmayacak, ya dur biraz, yapma vs. şeklinde tepki verdirecek düzeyde bir acı hissi olmadıAcımıyor? İnanmam, inanamam deneyimleyen bütün arkadaşlarım, feci bir acı var diyor.
Bide ilk(mis)Nasıl zevk aldınız ya? Bana imkansız gibi geliyor kadının zevk aldığı noktalar belli sonuçta. Ve istediğiniz kadar kayganlaştırın olmaz yani, anatomiye aykırı, mutlaka acı olur.
Arkadaşlıklarımı gözden geçirecektim nerdeyse yeterince yakın değil miyiz diye şu an bi rahatlama geldiYok benim var bir iki arkadaşım, genelde bekar özgür free takılan kız arkadaşlarım anlatıyor, evli olanlarla eslerimizde tanisiyorsa hele pek konusu açılmaz
Evet hanımefendi ilk defa yaşadım. Ve diğer cevaplarda da belirttiğim gibi bu kişiden kişiye değişir bana göre, ağrı eşiğim yüksektir belki bilemiyorumBide ilk(mis)
İç çamaşır tavsiyesi alıyoruz ama birbirimizden linklesiriz ara ara. Onu yapın bence, eğlenceli olurArkadaşlıklarımı gözden geçirecektim nerdeyse yeterince yakın değil miyiz diye şu an bi rahatlama geldi
Ohaa, 38 yaşında öğrenmiş oldum zaman değişiyor, yaşlı ruhum yenilikleri takip edemiyo demek ki...Bkz, rektal duş aparatı.
Onu çok yapıyoruz biz de her seferinde bana dolgulu çamaşır önermeleri bir miktar incitiyor ama olsunİç çamaşır tavsiyesi alıyoruz ama birbirimizden linklesiriz ara ara. Onu yapın bence, eğlenceli olur
Biraz sert olucak ama umarim bagirsaklarinda kanama, basur veya yırtılma oluncada bu kadar mutlu ola bilirsin.Herkese merhabalar, tepki çekebileceğimi bilsem de bu soruyu sormak istiyorum. 21 yaşındayım, geçen hafta hayatımda ilk defa anal ilişki deneyimledim ve bu kadar zevkli olacağını tahmin dahi edemezdim. Prezervatif ve kayganlaştırıcı kullandık, ben de bağırsak temizliğimi yaptım elbette ki. Ayda 2-3 kez bu yolla ilişki yaşarsam başıma ne gelebilir en fazla?