Anal ilişki kanser riski belirtileri neler oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım çok tatlısın filan ama kusura bakma yani bakire değilsin maalesef. Sonuçta sevişmişsin, seks yapmışsın. Vajinadan girmedi diye namuslu(!) mu oluyorsun yani şimdi

Benim yalancı olduğumu bu kanıya varamazsiniz anladınız mı benimle karşıya karşıya gelsen benden ozur dilersiniz ayrıca ben bakireyim dedim birisi bana yatmissin bakire değilsin diyor bende ben orospumuyum dedim öyle ima ettiniz dedim kimseye demeidm komik olan sensin hadi gel yüzüme söyle yalanciymisim sen beni ne tansiyonda böyle diyon

ben sizi şu imlaya rağmen anlıyorum, ama siz beni hiiiç anlamıyorsunuz. he deyip geçiyorum.

yüzünüze niye söyleyemeyeyim, yüzünüzde dil tutucu büyü mü var? ay inşaallah tanımam zaten sizi.

Saçmalamadim o benim için hataydı diyorum ayrıca siz bana yalancı diyemezsiniz gözle gördüğünüz bir şey oldu mu olmadı hataydı ki diyorum böyle birşey birdaha yaşanmadı siz ahkam kesip beni böyle yargilayamazsiniz üzerime geldikleri için öyle söyledim amacım kimsehle tartışmak değil anladınız mj

ben sizi şu imlaya rağmen anlıyorum, ama siz beni hiiiç anlamıyorsunuz. he deyip geçiyorum.

yüzünüze niye söyleyemeyeyim, yüzünüzde dil tutucu büyü mü var? ay inşaallah tanımam zaten sizi.
Tanımam beni sizi tanımak isteyen mi var nediyosunuz siz ya vala sinirden aglicam hayırdır siz bu tutumla ne yapmaya çalışıyorsunuz sorum farklı konular nereye geldi ? Amacın nedir ?.beni yermek mi sen beni tanımadan bana yalancı diye hitam da bulunamazsiniz hemen üzerime geliyosunz ya neyin kafası bu neyin savunuyosun ? Yalanciymisim ? Beni görüşüm bu düşüncem bu yazık

ben sizin daha önce sevişmiş olmanizla, bunu hangi yolla yapmış olmanizla ilgilenmiyorum. hatta kimsenin o...pu olmasıyla da ilgilenmiyorum. siz konuyu çok politik bir hale getirdiniz, konu toplumsallaştı.

ben sizin daha önce sevişmiş olmanizla, bunu hangi yolla yapmış olmanizla ilgilenmiyorum. hatta kimsenin o...pu olmasıyla da ilgilenmiyorum. siz konuyu çok politik bir hale getirdiniz, konu toplumsallaştı.
Hayır alakasi yok ne alakası var

Yahu arkadaşlar neden böylesiniz yapmayın ne toplumlasmasindan bahsediyorsunuz benim konumu nereye cekiyosunuz psikoloji bozuyosunuz sorunla toplumsallaşmanin ne ilgisi var benim kendi sorunum

N olur kalbim çarpıyor panik atagim var ben sadece kendimle ilgili sordum üzerime gelmeyin ellerim titrriyor sorum daha fazla yalnis anlasilsin istemiyorum

Gerçekten yapmayın ne olur ağlıyorum keşke sormasaydom bu soruyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…