- 9 Nisan 2021
- 2.949
- 7.415
-
- Konu Sahibi Minnoskedim
İstediğin gibi algila soruyuCanım çok tatlısın filan ama kusura bakma yani bakire değilsin maalesef. Sonuçta sevişmişsin, seks yapmışsın. Vajinadan girmedi diye namuslu(!) mu oluyorsun yani şimdi
Soruya cevap vermedim, daha sonraki konuşmalarını okuyarak yazdım bu yorumu. Soruya cevabım ilk sayfadadırİstediğin gibi algila soruyu
Benim yalancı olduğumu bu kanıya varamazsiniz anladınız mı benimle karşıya karşıya gelsen benden ozur dilersiniz ayrıca ben bakireyim dedim birisi bana yatmissin bakire değilsin diyor bende ben orospumuyum dedim öyle ima ettiniz dedim kimseye demeidm komik olan sensin hadi gel yüzüme söyle yalanciymisim sen beni ne tansiyonda böyle diyono kadar sacmalamissiniz ki, gerçek olamayacaginizi düşündüm. dalga geçmeye gelmişsiniz adeta.
ben de dahil olmak istiyorum konu kapanmadan
size tane tane anlatayım ay.
öncelikle anladık, bakire olmak sizin için önemli. bakir(e) el değmemis, dokunulmamis, hatta cinsel iliskide bulunmamış demek özel anlamıyla. ama siz anal yoldan cinsel ilişkide bulunmussunuz???? bu sizi bakire olmaktan çıkarıyor, hymeniniz orada sağlam bir şekilde dursa dahi. insanlar da size, hayir efendim siz bakire degilsiniz çünkü siz daha önce seks yapmışsınız diyor çünkü anal seks yaptınız. siz de karşılık olarak gardinizi aliyorsunuz ve o...pu değilim diyorsunuz. size önünüze gelenle, para karşılığı yatiyorsunuz demiyor kimse, sadece bakire degilsiniz diyor. ama siz öyle saldiriyorsunuz ki tüm bakire olmayanlar veya evlenmeden sevisenler o...pu oluyor. sonuç olarak bakire degilsiniz, sadece ileride evleneceğiniz kişiyi kandırmak için 'delil'iniz bozulmamış. ha, o...pu da degilsiniz tabi ki. ama bence yalancisiniz.
P.S. hpv uzun yıllar vücutta sessiz kalabilir, sigara, düşük bağışıklık, yanlış beslenme hpv'ye karşı direnç düşürür. gidip muayene olun, test verin.
ben sizi şu imlaya rağmen anlıyorum, ama siz beni hiiiç anlamıyorsunuz. he deyip geçiyorum.Benim yalancı olduğumu bu kanıya varamazsiniz anladınız mı benimle karşıya karşıya gelsen benden ozur dilersiniz ayrıca ben bakireyim dedim birisi bana yatmissin bakire değilsin diyor bende ben orospumuyum dedim öyle ima ettiniz dedim kimseye demeidm komik olan sensin hadi gel yüzüme söyle yalanciymisim sen beni ne tansiyonda böyle diyon
Saçmalamadim o benim için hataydı diyorum ayrıca siz bana yalancı diyemezsiniz gözle gördüğünüz bir şey oldu mu olmadı hataydı ki diyorum böyle birşey birdaha yaşanmadı siz ahkam kesip beni böyle yargilayamazsiniz üzerime geldikleri için öyle söyledim amacım kimsehle tartışmak değil anladınız mjo kadar sacmalamissiniz ki, gerçek olamayacaginizi düşündüm. dalga geçmeye gelmişsiniz adeta.
ben de dahil olmak istiyorum konu kapanmadan
size tane tane anlatayım ay.
öncelikle anladık, bakire olmak sizin için önemli. bakir(e) el değmemis, dokunulmamis, hatta cinsel iliskide bulunmamış demek özel anlamıyla. ama siz anal yoldan cinsel ilişkide bulunmussunuz???? bu sizi bakire olmaktan çıkarıyor, hymeniniz orada sağlam bir şekilde dursa dahi. insanlar da size, hayir efendim siz bakire degilsiniz çünkü siz daha önce seks yapmışsınız diyor çünkü anal seks yaptınız. siz de karşılık olarak gardinizi aliyorsunuz ve o...pu değilim diyorsunuz. size önünüze gelenle, para karşılığı yatiyorsunuz demiyor kimse, sadece bakire degilsiniz diyor. ama siz öyle saldiriyorsunuz ki tüm bakire olmayanlar veya evlenmeden sevisenler o...pu oluyor. sonuç olarak bakire degilsiniz, sadece ileride evleneceğiniz kişiyi kandırmak için 'delil'iniz bozulmamış. ha, o...pu da degilsiniz tabi ki. ama bence yalancisiniz.
P.S. hpv uzun yıllar vücutta sessiz kalabilir, sigara, düşük bağışıklık, yanlış beslenme hpv'ye karşı direnç düşürür. gidip muayene olun, test verin.
Tanımam beni sizi tanımak isteyen mi var nediyosunuz siz ya vala sinirden aglicam hayırdır siz bu tutumla ne yapmaya çalışıyorsunuz sorum farklı konular nereye geldi ? Amacın nedir ?.beni yermek mi sen beni tanımadan bana yalancı diye hitam da bulunamazsiniz hemen üzerime geliyosunz ya neyin kafası bu neyin savunuyosun ? Yalanciymisim ? Beni görüşüm bu düşüncem bu yazıkben sizi şu imlaya rağmen anlıyorum, ama siz beni hiiiç anlamıyorsunuz. he deyip geçiyorum.
yüzünüze niye söyleyemeyeyim, yüzünüzde dil tutucu büyü mü var? ay inşaallah tanımam zaten sizi.
ben sizin daha önce sevişmiş olmanizla, bunu hangi yolla yapmış olmanizla ilgilenmiyorum. hatta kimsenin o...pu olmasıyla da ilgilenmiyorum. siz konuyu çok politik bir hale getirdiniz, konu toplumsallaştı.Saçmalamadim o benim için hataydı diyorum ayrıca siz bana yalancı diyemezsiniz gözle gördüğünüz bir şey oldu mu olmadı hataydı ki diyorum böyle birşey birdaha yaşanmadı siz ahkam kesip beni böyle yargilayamazsiniz üzerime geldikleri için öyle söyledim amacım kimsehle tartışmak değil anladınız mj
Hayır alakasi yok ne alakası varben sizin daha önce sevişmiş olmanizla, bunu hangi yolla yapmış olmanizla ilgilenmiyorum. hatta kimsenin o...pu olmasıyla da ilgilenmiyorum. siz konuyu çok politik bir hale getirdiniz, konu toplumsallaştı.
Evet duruyor çok şüküray yok yok Allah korusun zaten psikoljim çok bozuldu biliyormuydunuz rabbim kimseye bu durumu yasatmasin