Anal ilişki kanser riski belirtileri neler oluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minnoskedim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
266
87
Arkadaşlar ben zaten utanarak açıyorum ve zaten çok pişmanım benim bı iliskim oldu olmaz olaydı utanarak yazıyorum yadirgamayin beni ne olur , 2018 de ama birisiyle ilişkim oldu anal zaten sonra çok pişman oldum sorum şu kızlar ben zaten kötü sonuçlar olduğunu sonradan öğrendim kanser olabiliyormuşsun ,bu olay kanser riski olsaydı o sıra hemen olurdu demi demem o ki bu saatten sonra o konuyla alakalı sorun olmaz demi vala çok utanıyorum ne olur yardım eder misiniz?

Olsaydi hemen olurdu diyr bisey yok, mesela hpv virüsünün cesitleri var kanser yapabilir ama hemen bugün değil. Affederseniz anal iliskide prezervatif kullandiniz mi?

Olsaydi hemen olurdu diyr bisey yok, mesela hpv virüsünün cesitleri var kanser yapabilir ama hemen bugün değil. Affederseniz anal iliskide prezervatif kullandiniz mi?
Hayır ilkkez oldu yaa olmaz olaydı bilmiyordum

Evet o virüslere baktım yazıyor süreçleri çok şükür öyle birşey olmadi ama inşallah olmazda ya

Hayır ilkkez oldu yaa olmaz olaydı bilmiyordum

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar partnerlerden geçiyor. Birlikte olduğunuz kişide var mi yok mu bilmiyorsunuz. Hpv ye batırın. Bir kez olmuş heralde ama olabilir hersey bilemeyiz. Yanlış anlamayın ama cok kötü birşey anal herşey bir can yakan birşey olmali istemediğiniz birseyi sirf birileri istiyor diye yapmayın. Valla yazıyor ya bekarlar sürtündum o daha iyi en azindan zevk alirisniz

cevabın evet olacağını biliyordum, tebrik ederim bekaret duruyor. inşallah kendinize zarar vermemişsinizdir.
Evet duruyor çok şükür ay yok yok Allah korusun zaten psikoljim çok bozuldu biliyormuydunuz rabbim kimseye bu durumu yasatmasin

2018 de yaşadığım olay aslında çıksaydı bu zamana kadar çıkardı diyorum bende açıkçası böyle düşündüm ama

2018 de olmuş kaç sene geçmiş üzerinden olsa şimdiye olurdu.

HPV bulaşmış ise belli olmaz ne zaman olacaği. Diğer riski bilemiyorum. Zaten bir kere bir şeymiş o acı yetmistir size sahi nasıl dayandıniz o acıya..

HPV bulastiysa ki bulaşması için ilişkiye girmenize gerek yok,kasıktan bile bulaşabilir,doktora gidip test verin. Prezervatif takılmasının ve iliskinin anal yoldan olmasının hpv bulasmasini engellemesi mümkün değil..uzun vadede de anal ilişkinin yaşlanınca büyük tuvaletini tutamama ve çeşitli kanser türlerine kadar yolu var.

Evet duruyor çok şükür ay yok yok Allah korusun zaten psikoljim çok bozuldu biliyormuydunuz rabbim kimseye bu durumu yasatmasin
Kızmayın ama bakire olduğunuza inanıyor musunuz cidden? Bekaret sadece bir zar mı yani o da yerinde olunca bakire mi olunuyor. Iyi de siz bir erkekle ilişki yaşadınız mi yaşadınız öyleyse bakire değilsiniz kendinizi ya da bir başkasını kandırmayın. Duruyor çok şükür dediginiz şey yalnızca bir zar yani bekaret kavramı insanın zihnindedir e o da durmuyor sonuç olarak. Ki iki türlüsü de sizi bağlar başkasını değil. Sadece anal ilişki falan yaşayıp kendinizi ve bir başkasını kandırmayın demeye geldim.

Herkes hata yapar bu neden böyle olumsuz düşünce benim için hataydı ve çok şükür diyorum bakireyim ? Sizi yaptığınız çok ayıp ben sorumu başka şekilde sordum ayrıca bı erkekle yaşadım diye ben bakire değilmiyim oluyor lütfen asıl siz bu düşünceden çıkın belki bu konu benim için önemli bakire konusu ve insan hata yapar siz kalkıp ta bana bu cümleyi kullanamazsınız ayıp

Komik olan bı durum yok arkadaşlar her insan hata yapar ve ben onu hata olarak gördüm burada olgun arkadaşlarım vardır bilgi alırım diye utanarak sordum ama gelen cevaplar çok kırıcı öncellikle bakirelik benim için önemli bi kavram bir erkekle oldum diye bana kalkıp bakiremisi diye hitap edilmesi ne kadar doğru? Bu benim düşüncem bakireyim evet bu kavram önemli yapmasaydim keşke o hatayı ama oldu bı lütfen cevap verirken kırıcı olmadan verirseniz çok sevinirim .

İlerde eşine ay kocacım ben hiç öyle şeyler yaşamadım ki şey nasıl bişey bilmem ihihi yaparsın Neyse ya türk erkekleri bunu hakediyor valla acımıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…