- 27 Mart 2019
- 28.988
- 103.468
-
- Konu Sahibi Minnoskedim
Çok şükür mü?Evet duruyor çok şüküray yok yok Allah korusun zaten psikoljim çok bozuldu biliyormuydunuz rabbim kimseye bu durumu yasatmasin
Şimdi birşey dicem hata yaptım diyorum komik olan nedir ya vala bu durum canımı skyr ve bana psikolojik baskı uyguluyorsunuzİlerde eşine ay kocacım ben hiç öyle şeyler yaşamadım ki şey nasıl bişey bilmem ihihi yaparsınNeyse ya türk erkekleri bunu hakediyor valla acımıyorum
Hata yaptım pişmanım bu konu benim için önemli olduğu için pişmanlık nedir bilir misin ahkam kesmek ne kadar doğru on yargilisiniz ben orospu değilim haddinizi bilinÇok şükür mü?
Yanı bakiresin ilişki yaşadın ama bakiresin vay be
Ya Ne diyeyim bilemiyorum
Sadece bu tarz şeylerin ici Ne RABBİM Allah kelimelerini karistirmasaniz
Cidden olmuyor...
Komik olan bı durum yok arkadaşlar her insan hata yapar ve ben onu hata olarak gördüm burada olgun arkadaşlarım vardır bilgi alırım diye utanarak sordum ama gelen cevaplar çok kırıcı öncellikle bakirelik benim için önemli bi kavram bir erkekle oldum diye bana kalkıp bakiremisi diye hitap edilmesi ne kadar doğru? Bu benim düşüncem bakireyim evet bu kavram önemli yapmasaydim keşke o hatayı ama oldu bı lütfen cevap verirken kırıcı olmadan verirseniz çok sevinirim .
Evet şükür ediyorum tövbe etmekde önemli ben farklı soru sordum böyle yadirgamayin ahkam kesmeyinÇok şükür mü?
Yanı bakiresin ilişki yaşadın ama bakiresin vay be
Ya Ne diyeyim bilemiyorum
Sadece bu tarz şeylerin ici Ne RABBİM Allah kelimelerini karistirmasaniz
Cidden olmuyor...
Bakirelik nedir çok iyi biliyorum illa bir kişiyle olunca bakire olunmuyor anladiniz mi hitamlari düzgün kullanım rica ediyorum hassasım bu konudaTamam hata yapar ama hatanı kabul etmekte önemli
Bana göre çoğu kisiye göre.bakire değilsin
Bakirelik nedir bi okuyun bence
Bakirelik herşeyi yaşayıp her şeyi yapıp aman kan gelmedi ohhh be demek değildir
Oh be demek değildir oraya mi takildin sen benim sorum farklı neden şimdi üzerime oynuyosun pişmanım çok şükür olmadı diyorum aglicam şuan da yemin ederim ne kadar acimasiZsinjzTamam hata yapar ama hatanı kabul etmekte önemli
Bana göre çoğu kisiye göre.bakire değilsin
Bakirelik nedir bi okuyun bence
Bakirelik herşeyi yaşayıp her şeyi yapıp aman kan gelmedi ohhh be demek değildir
Haddimiz derkenHata yaptım pişmanım bu konu benim için önemli olduğu için pişmanlık nedir bilir misin ahkam kesmek ne kadar doğru on yargilisiniz ben orospu değilim haddinizi bilin
Durduk yere aklıma geldi öncelikle bana güzel cevap verdiğin için çok teşekkür ederim herkes üzerine geldi aglicam nerdeyseÇok sene gecmis, olsaydı simdiye belirtilerini gösterirdi diye düsünüyorum. Ama sen yinede gönlünü rahat tutmak istiyosan bi test yaptır sağlık taramasından gec ne dersin?
Ayrıca ne diye utanıyosun, canın istemis yapmışsın pismanlıklarla, hatalarla yasamak yerine “canım istedi” demeyi bilmek gerek.
Bunu sorduguna göre bi acı, belirti falan mı var? Yoksa durduk yere mi aklına geldi?
tabi ki değilsin ve herkes hatta yapar kimse süttün çıkma ak kaşık değil bakma senHata yaptım pişmanım bu konu benim için önemli olduğu için pişmanlık nedir bilir misin ahkam kesmek ne kadar doğru on yargilisiniz ben orospu değilim haddinizi bilin
Hanfendi sizin yazdiklariniz normal mi beni ne konuma koyuyorsunuz beni bilmeden etmeden pişmanım evet sozlerinize karşılık yazıyorum ve kırıcı olmayın cevap vermeyin iyi gunlerHaddimiz derken
Bence siz doğru konuşun ne konustugunuzu bilerek konusun ben size böyle bir şey demedim kendi kendinize laf çıkarıp pismanliginizi bizden benden çıkarmayın
Şu dediginiz şey nasıl bir hadde sahipsiniz belli ediyor
Hahahahahah burdan her telden kafa var. Şu an olay “bakiresin, bakire değilsin” değil. Sordugun soru baska. Soruna göre cevapladım. Psikolojik olmuş sende. Kafana takma bişeyin yok.Durduk yere aklıma geldi öncelikle bana güzel cevap verdiğin için çok teşekkür ederim herkes üzerine geldi aglicam nerdeyse
Evetbakiresinizdir kesin.
Ya ama baksanıza orospu yerine koydular ağlıyorum yemin ederim çok kötü oldum keşke sormaz olsaydimHahahahahah burdan her telden kafa var. Şu an olay “bakiresin, bakire değilsin” değil. Sordugun soru baska. Soruna göre cevapladım. Psikolojik olmuş sende. Kafana takma bişeyin yok.
Konunu kapattır istersenEvet
Ya ama baksanıza orospu yerine koydular ağlıyorum yemin ederim çok kötü oldum keşke sormaz olsaydim
Nasıl oluyor bana yardımcı olurmusunuzKonunu kapattır istersen
Nasıl oluyor bana yardımcı olurmusunuz
Bakire olmayanlar o...pu mu yani?Hata yaptım pişmanım bu konu benim için önemli olduğu için pişmanlık nedir bilir misin ahkam kesmek ne kadar doğru on yargilisiniz ben orospu değilim haddinizi bilin
Ama sende şurada yaniliyorsun bakireyim diyorsun ama iliski yaşanmış . Kırıcı olmakla alakası yok. Madem böyle düşünüyorsun evleneceğin ya da daha sonra birlikte olacağın insana ben bakireyim ama anal iliskim oldu de . Ayırca bir erkekle birlikte oldum diye bakire olmuyorum kafasi değişik. Tamam hata yapmissin eyvallah bunu diyebilirsin ama herşeyi yapip ben bakireyim demek belki o zardan kan gelmeyecek olay buysaKomik olan bı durum yok arkadaşlar her insan hata yapar ve ben onu hata olarak gördüm burada olgun arkadaşlarım vardır bilgi alırım diye utanarak sordum ama gelen cevaplar çok kırıcı öncellikle bakirelik benim için önemli bi kavram bir erkekle oldum diye bana kalkıp bakiremisi diye hitap edilmesi ne kadar doğru? Bu benim düşüncem bakireyim evet bu kavram önemli yapmasaydim keşke o hatayı ama oldu bı lütfen cevap verirken kırıcı olmadan verirseniz çok sevinirim .