- 31 Temmuz 2021
- 270
- 277
-
- Konu Sahibi Minnoskedim
Ya arkadaş sen neyi nasıl okudun hayret yaHanfendi sizin yazdiklariniz normal mi beni ne konuma koyuyorsunuz beni bilmeden etmeden pişmanım evet sozlerinize karşılık yazıyorum ve kırıcı olmayın cevap vermeyin iyi gunler
Konuyu neden başka yere cekiyosunBakire olmayanlar o...pu mu yani?
Bir yere çektiğim yok tamı tamına senin ne demeye çalıştığına soruyorumKonuyu neden başka yere cekiyosun
kimseye cevap vermek zorunda değisinÖncelikle beni uzerime geliyosunz kişisel saldırı dir bu , klavyeden yazmak kolay tabi ahkam kesmek kolay ben burda sorumu farklı sordum olgun insanlar var dedim bana yardımcı olurlar dedim amacınız dalga geçmek mi ? Geçtiniz ? Ben kendi kişisel olarak sordum ve evet bakireyim dedim bakirelik benim için önemli dedim sizin yazdiginiz ve olaylar o kadar kırıcı ki olumsuz yorum yapanlar neyin şiddeti ? Size hakaret edilmedi nerden bakmak istiyorsanız öyle bakıp yaziyosunuz hakkıma giriyorsunuz sorum bakirelik sorusu değil ve bu konuda beni ilgilendirir sizi değil asaglamadan kırıcı olmadan cevap vermenizi bekledim sonuçta sizde bı bayansiniz bende yapmayın allahaskina
Ama bana saldırı kişisel ahlagima saldırı resmen ilan ediyorlar yatmisin bakiremisin diyorlar bu demek nedir ben onu mu yargilayi dedim yemin ederim psikolojim bozuldu karşımda olsalar diyemezlerkimseye cevap vermek zorunda değisin
Bakire olmayanlar o.pu mu size göre yani?Neden üzerime geliniyor soru farklı her insan hata yapar diyorum ben farklı soru sordum , yemin ederim şuan çok kötü oldum resmen aglamakliyim oropsu yerine koydunuz beni
He canım aynen ondan ben onlara mi dedim beni oraya koydunuz diyorum ay yeter cildiriyorum nasıl okuyorsunuz soruları sizin zoruniuza giden ne oldu hayırdır konu uzasın diye yapiyosunuz size ayipBakire olmayanlar o.pu mu size göre yani?
Kimse sizi bir yere koymamıs.
Siz sevgilinizle iliski yaşayıp bakireyim çok şükür diyecek kadar zar meraklısısınız, o yazdığınız cümle o kadar komik ki.
Yoksa kime ne, sizin ne yaşadığınızdan?
Bu yazdıklarımı da doğru algılamayacaksınız ama olsun bakire olmanız önemli olan.
Bence siz yazdığımi algılayan adınız ki hemen saldırganlık gösterdiniz önce okuyunBakire olmayanlar o.pu mu size göre yani?
Kimse sizi bir yere koymamıs.
Siz sevgilinizle iliski yaşayıp bakireyim çok şükür diyecek kadar zar meraklısısınız, o yazdığınız cümle o kadar komik ki.
Yoksa kime ne, sizin ne yaşadığınızdan?
Bu yazdıklarımı da doğru algılamayacaksınız ama olsun bakire olmanız önemli olan.
Yoo niye psikolojik baskı hissediyorsun kötü bişey demedim ki iyi yapmışsınŞimdi birşey dicem hata yaptım diyorum komik olan nedir ya vala bu durum canımı skyr ve bana psikolojik baskı uyguluyorsunuz
Bana burda demediginizi bırakmadınız herkes kötü bişi demedim alışkanlık değil orospu yerine koydular bakire olduğunu muzu saniyosunuz dediler evet bakireyim ! Yaptığım hata diyorum sorum benim farklı olmasına rağmen yalnis cevaplar geliyor bu ne kadar doğru? O kelime resmen o kelimeye çıkıyor biri gelmiş bakire olmayanlar oylemi oluyor diyor bunlar benim karşımda olsa hepsi benden özür diler burda konuşmak kolay tabi ayıp yazikYoo niye psikolojik baskı hissediyorsun kötü bişey demedim ki iyi yapmışsınama bir daha yapma anal sağlıklı değil bir kereden bir şey olmaz ama alışkanlık haline gelirse sıkıntı :)
Ya saçmalama olmuş bitmiş bişeyin hesabını mı veriyorsun millete şaşırma düzelt şu psikolojini bu sitedeki kadınların %80 i gerçekten bekaretmiş ilişkiymiş bunlara önem vermiyor bende dahil çünkü su içmek kadar sevişmekte normal kimse kimsenin bedeninin hakimi değil kimse ilişki yaşadık dediğinde oha demez ufkumuz açıldı çok şükür. :) Sadece bunun ters yoldan olması yadırgandı o kadar büyütülcek mevzu değil bu kadar endişelenme.Bana burda demediginizi bırakmadınız herkes kötü bişi demedim alışkanlık değil orospu yerine koydular bakire olduğunu muzu saniyosunuz dediler evet bakireyim ! Yaptığım hata diyorum sorum benim farklı olmasına rağmen yalnis cevaplar geliyor bu ne kadar doğru? O kelime resmen o kelimeye çıkıyor biri gelmiş bakire olmayanlar oylemi oluyor diyor bunlar benim karşımda olsa hepsi benden özür diler burda konuşmak kolay tabi ayıp yazik
Onun farkındayım hatam o benim ama kalbim skstı resmen yorumları okudukça cidden çok şaşırdım ben yardım istedim onlar farklı yere çekti tuhaf oldum benim panik atak evham var belkide soruyu ondan sordumYa saçmalama olmuş bitmiş bişeyin hesabını mı veriyorsun millete şaşırma düzelt şu psikolojini bu sitedeki kadınların %80 i gerçekten bekaretmiş ilişkiymiş bunlara önem vermiyor bende dahil çünkü su içmek kadar sevişmekte normal kimse kimsenin bedeninin hakimi değil kimse ilişki yaşadık dediğinde oha demez ufkumuz açıldı çok şükür. :) Sadece bunun ters yoldan olması yadırgandı o kadar büyütülcek mevzu değil bu kadar endişelenme.
Ya Bacim neden o.pu yerine konulasin. Onun sözlük anlamı farklı. Yani bakire olmazsan sey değilsin. Ben evlendim kimseyle bırlıkte de olmamıştım kanama olmadi evliligimde bundan kaynaklı sorun olmadi. Ama siz bakirelik ne demek , zar,kanama bunlar olmazsa o.pulk olarak görürseniz sorun yani. Tamam vajinal ilişki yaşamamışsin ama bir şekilde iliski olmuş.Bana burda demediginizi bırakmadınız herkes kötü bişi demedim alışkanlık değil orospu yerine koydular bakire olduğunu muzu saniyosunuz dediler evet bakireyim ! Yaptığım hata diyorum sorum benim farklı olmasına rağmen yalnis cevaplar geliyor bu ne kadar doğru? O kelime resmen o kelimeye çıkıyor biri gelmiş bakire olmayanlar oylemi oluyor diyor bunlar benim karşımda olsa hepsi benden özür diler burda konuşmak kolay tabi ayıp yazik