• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anal fissür belası ne olur yardım edin

m1y1v

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
1.587
1.426
333
bundan büyük dert yok , lazerle operasyon yaptıranlar memnunmusnuz ? yoksa klasik ameliyat mı ne olur tecrüblerinizi paylaşın :((

Kadında ve erkekte aynı mı oluyor bilmiyorum ama babamda var bu rahatsızlık. Hem lazerle operasyon geçirdi hem normal ameliyat. Ne yazık ki nükseden bir rahatsizlik. Öyle ki babaminki fournier gangrenine yol açtı. Daha önce 3 operasyon geçirdi fistülden. Yine ameliyat olması gerekiyor. Hangi yöntem daha iyi bilemiyorum ama sonrasında sıkı takip edilmesi gerekiyor. Umarım şifa bulursunuz tez zamanda.

Fistül..
Anal fistül..
Fissur' sonradan literatüre dahil olmuşsa onu bilemiyorum.
Eğer fistül ise lazeri tercih etme.

Eklentiler

• Screenshot_20210608-191107_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210608-191107_Samsung Internet.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 119
Konu sahibi kısaca halk dilinde konuşsanız keske . Basur yada hemoroid yoksa polyp mu diye , bizde ona göre yardımcı oluruz 🤔

Fistül zaten çok ayrı bişey daha ağır. Fissür yarık yırtık demek yani hemoroid, basur değil. Hemoroidde memeleşme vardır tıkanma olur. Fissür yırtık olduğu için çok daha acı verici ve ağrılı olur malesef. Çevremde lazerle olan yok bilemiyorum.

Back