Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitli çok süslenme seni kaparlar bak valla karışmam. kızım çok merak ettim seni anlat bakam kendini boy kaç göz ne renk? kaydirigubbakcemile3 esmermisin kumralmı tombikmisin benim gibi fidanmı?
allahın bıtlısı canım cok etme merak azda uzak kalıver:delphin:ondan bulasmasın..

kızlar zaten 2 tane bırbırıne benzeyen birini görürsenız işte o kk dır bız zeyneple(alieminim)çok benzıyoruz hatta ıkız zannedenler bile var:)))

havada çok sogudu kızlar ya. ben gelemeyebılırım buyuk ıhtımal berke yenı kurtulmustu hastalıktan tekrar eder dıye korkuyorum bırakabılcek yerım yok yoksa bırakıp ben gelırımde :(

oooo kızlarrrr gelın ama havalar zaten hep böyle kımse gelmesse bebekle ben orda napıcam...

şeymacım tmm ben gelcem evde o kadar koruyoruz yine hasta oluyor yine yarın görüşmek üzre :)

oğlum şu anda iyi yarına allahtan bir şey olmassa gelmeyi çok istiyorum anneme bırakcam oğlumu hem daha kurtulmadı hastalıktan hemde yerinde durmadığı için kimseyi göremem

gelın gelın bende gelrıken bıtlerımı getırcem sımdıkten telas sardı sankı ılk bulusmam daha oncekı lerde de vardım ama bu daha bı heyecanlı oldu :)

5-6 kışıyız yetmezmı....

benım herşeyım hazır...

bitliyı bn gördüm kara kuru bişeyyyyyyyyyyyyyy

Back