Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebekler Gelmeden Buluşalım Anadolu Yakası Huhuhuuuuuu...
aaaa ben de ekim annesiyim..ben de ikeaya çok yakın oturuyorum,siizz taa kaynarcadan pendikten geleceksiniz..ee ben de geliyim .....saat kaçta kızlarr ben de gelcem..benim neyim eksikkk
yarın saat 1:30'da ikea meydanda fiskiyelerin orada buluşacağız özelden keremime ( şeyma ) veya yağmurcan ( anıl ) telefon numaranı gönderirsen orda birbirimizi daha kolay buluruz
bir arkadaşımız daha katılmış bekliyoruzz gelin illa ekim annesi olamya gerek yokki isteyen çıka gelir :) elifcim öğrendimki sultanbeylinden ineceğin araba direk ikeanın ordan geçiomuş ama sen bilirsin bizim burda inersen beraberde gidersi arabyla aybikeyi alıcam birde eğer bizim burda ineceksen biraz erken ççıkmaya çalış aybikeyi aldığım yerde ayedaşa uğrucam -))
kız şeyma bi liseteyi güncelelde görelim kaç kişiyiz ben şimdi dizi izlemeye gidiorum yatmadan bidaha bakarım bebek şekerine gelince ben bursaya götürdüm lavanta koysunlar diye bıraktım mevlütü bursada yapacağım için :S ama sana ayırırım söz kız