Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın ben daha yeni uyandım:) siz hazırlanmıssınız bile:)

hahaha nıye kız bendede sankı ılk bulusma tanıscaklarım ılk olucak dıye galıba yoksa devamlı ıstanbul bulusmasına gıderım:) mıdem bulanmaya basladı :))

Ayyy buluştunuzmu kızlarrrr.. . .Umarım bol bol fotograf çekmişsinzdir :ecrin_bebek:

evet ben eve geldım :) kızlar nerdesınız resımlerı atın :) ben de goturdum foto yuy ama cekmedım delı gıbı hepınızı tanıdıgım ıcın cok sevındım umarım yenıden olur bu bulusma:)

arkadaşlar bende sizi tanıdıgıma çok mutlu oldum .çok iyi bir gündü beni için .hepinize ayrı ayır teşekkür ediyorum.en kısa zaman da tekrar buluşmak üzere:enbuyukkk:

eglendinizmi şekerler hadi bakalım dostlugunuz daim olsun kızlaropuyorumnanaktan

eglendinizmi şekerler hadi bakalım dostlugunuz daim olsun kızlaropuyorumnanaktan

ne yalan söyleyeyim eglendim valla .benden çok oğluşuma yaradı arkadaşı da vardııı..ooohhhh deymeyin keyfim,ze .. senide tanırız inş bi dahaki buluşmamız da:))

ohhh nıhayet eve gelebildim:):) valla kızlar bende çok memnun ve mutlu oldugum tanıstıgmıza tekrarlarız inş:):) ruyagibiseker komsuyuz senle kahve içmeye kaçarsın bana artık opuyorumnanaktan

Back