Bebekler Gelmeden Buluşalım Anadolu Yakası Huhuhuuuuuu...

canım gıtmek benım ıcın sorun degıl kaybolmakta var ben kaynarcadan otobuse veya mınubuse bınıp bostancı kop. ıncem ordan 19d ıle gıdebılırım sorun nerde ıncem arkadasıma sordum cakmak koprusunde ınmemı soyledı ordan 10.dk yuruyormussun sofore sorsam zaten soylermıs.

evt cnm aslında dudulluya gelirsen ben ordan arkaş alıcam bi tane bende alırım seni ordan
özelden msn gönderirsen konuşurz
evla inşallah gelirsin

eğer 19 D tepeüstünden geçiyorsa almama gerek yok kaybolmazsın

evet gecıyor tepe ustunden ozaman tepe ustu duragında ıncem demi ordakıme sorsam soylerlermı? arkdasım bana cakmak koprusunde ınceksın demıstı hangısınde ıncem karıstırdım:)

malesef ben gelemıyorum yarın bellı olcaktı bugun bellı oldu artık resımlerınıze bakarım erken dogum rıskım oldugu ıcın esım goze almıyor ve kesınlıkle hayır dıyor bu sıcakta gıdemezsın oralara bırde bılmedgın yer dıyor haklıda ama sızıde gormeyı cok ısterdım saglık olsun:)

Kızlar bende gelmek isterdim fakat eşim haftasonu yapılacak olan açıköğretim sınavlarını bahane ederek kızı ve karısıyla vakit geçirmek için 2 gün izin almış, gezmeye falan gideriz diye, zaten niyeyse bu buluşma işine pekte sıcak bakmadı:kedi:

sağlıuk olsun...

neyse kızlar çok eylenıcez şimdiden bellii bende bıraz stres atarımmmm ohhh

Yarın buyuk gün göbüşlerr buluşuyorrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Bu arada buluşmaya gelıceklerın hepsinden varsa bebek şekerlerınden istiyorummm unuttum bahasıyle getirmemezlik yapmayın sakınnn yolarımmm ufak bı anı kalsın bari... şimdiden çantanıza koyun...

sakın heeeeee unutulurmu kız buyuk gunn aaaa...daha anıl yuruyemıyo dıye onu sepete koyup gezdırcez ıkea yı :))))))))))

bendede aynı sorun var şeyma bende pek dolaşamıyorum hem kilo hemde bebekten dolayı çok yürüyünce belim acayip ağrıyor

valla fena olmaz sepete koyun beni delikafadulden
yoksa gezmeyi çok isterdim ama malesef işte
diğer kızlardan haber yok ekmezler inşalalh

X