Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm cnm getircem öleyse oglusumu bir an kararsızdım onun adınada istiyorum cunku oglum benden daha cok sıkıldı sureklı evde olmaktan

sorma canım çocuklar bizlerden daha çok sıkılıyor benimkisık sık der anne canım sıkılıyoooo :)) bi de oyun parkı var orda oraya da koyarız onları gönüllerince eğlenirler opuyorumnanaktan

sorma canım çocuklar bizlerden daha çok sıkılıyor benimkisık sık der anne canım sıkılıyoooo :)) bi de oyun parkı var orda oraya da koyarız onları gönüllerince eğlenirler opuyorumnanaktan

süperrrr inş. güzelce anlaşabilirler

ınsallah bı aksılık cıkmazsa bende gelıcem benımde 2 yasında kızım var :) cengelkoye geldım bugun burdayım :)

inş cnm bekleıyoruz...

şeymacım oğlunu getirme ımkanın varsa getırsene benım oglumda 4 yasında yalnız kalmasın oynarlar birlikte

canım getıremem oğlumu hem dışarıda olucak buluşma yerınde durmaz koşturu üşütür eşimde beni üşütrsırnaşık şey getirsemde oynuyacakları yer yok kalsın canım annemde o ev buluşması olursa getırebılırım ancak zaten aliemınle bır araya gelince onları tutamayız...

çok tereddütte kaldım ya gelip gelmeme konusunda. kızım çok huysuz ve mızmız bugünlerde. birde iştahsız 2 kaşık yediriyorum kusuyo çok mutsuz ve yorgunum arkadaşlar inşallah düzelir bir kaç güne kadar da bende gelirim. gelmekte sorun yasamamda kızıma baglı off allahım ya çok yıprattı beni 3 gündür:(

sen bilirsin cnm kendını nasıl ıyı hissedersen öle yap şuan benım kuzumda öksürüyo iyileşmesse bende gelmicem zaten..

merbahaaa bende gelmek istiorum kızlarr hem ikea bana çok yakın zaten tanısıp kaynaşmıs oluruz ne guzel opuyorumnanaktan ayyyy mutlu oldum bırden....

ohh gel gell...
yaa ben gelcem ama bişiden cekınıorum heralde aranızda en en küçük benım ne biliim istermısınız acebaa :uhm: 21 yasındayım evlıyım ama çocugum yok...

neden çekınıyorsun çekinecek ne var bende 88 lıyım cnm 2 tanede çocuğum var yaaa gel gel bağrıma basarım ben senı..sırnaşık şey

arkadaşlar ıkeanın içindemi olsun yoksa dışarıdakı yemek yerlerındemı olsun burger vs gibi

canım gel gel bende 21 yasındayım :) ıkeanın ıcınde olsun ya burger tarfında cocuklar ıcın usumesınler benım tercıhım ıc taraf genelde hepımızın cocugu var hasta olucagına olsun olsun ıc kısım bıde bırınız bana numaranızı verın kızlar ben nasıl bulucam zaten bellı olurda kalabalık ve coocuk olan yer neresı ıse kk dakılerdırde :) ozelden atarsa bırısı sevınırım :)

bana herkes numarasını atsın dedım ama bı kaç kişi attı..siz özelden yollauın bende telımı verıyorum yoksa bulamayız...

zaten o gun yağmur var sanırım ama ertelemek ıstemıyorum çünku ertelenırse kalır gelen gelır gelmeyende bı dahakıne artıkın..

tamm o zman ıkeanın içindeki yemek bölümünde cam masalar var orda olsun....

:) ben bıtlerımle gelıcegımden dolayı tanırısnız saka bır yanada tanırsınız galıba ya cıkolata kızımla gelıcem ınsallah :) ya benyemek yemek ıstemıorum ben coocuklar gıbı cocouk menusu ıstıyorum ama :))oyuncak cıkarsa seyma ortadan bolerız :)

valla niyetim gelmek ama bakalım tamamen kızıma baglı zaten herşeyimiz ona göre ctesi haber ederim belli olur herhalde o zamana kadar yada pazar sabah. kızlar yaşları problem etmiyelim lütfen anaaa bide en abla ben çıkıyomuşum aranızda 83 lüyüm ben. varmı benden büyügü aranızda?zemuszemus

Evetttt anadolu yakası 18 ocak p.tesi saat 13:00 da ümraniye meydan(real,ıkea)buluşuyor katılmak isteyen herkesi bekleriz...

Gelenler:
1.şeyma
2.alieminim
3.alyaduanınannesi
4.berkesel
5.serayy
6.yasemin-83
7.kapıcınınbitlikızı
8.rüyagibişeker
9.kar
10.ardayasbu
11.shqiptare
12.thanderc

:enbuyukkk:

:teytey::teytey::teytey:

valla niyetim gelmek ama bakalım tamamen kızıma baglı zaten herşeyimiz ona göre ctesi haber ederim belli olur herhalde o zamana kadar yada pazar sabah. kızlar yaşları problem etmiyelim lütfen anaaa bide en abla ben çıkıyomuşum aranızda 83 lüyüm ben. varmı benden büyügü aranızda?zemuszemus

ben varımmmmmmmmmm 82 liyim cnm :):):):) en buyugunuz benmıyım şimdi yaaa:(:(:(:(

ben şimdi anlamadım ikeanın içinde hani yemek yenen yer var ordamı buluşçaz yoksa oraya yeni bir alışveriş merkezi açılmış meydanmış galiba adı eşim dedi banada ordamı? kafam karıştı biraz daha açıklamacı olun bakalım kızlarrr

berkesel sende yollasana özelden tel no ben sana yolluyom garanti olsun seymaya ulaşamazsam seni ararım

tmm kızlar ıkeanın içinde olursa çocukları oyunsalonuna 1 saat ucretsız bırakıp rahat edersenız ama meydandakı yemek yerlerini dersenız burger kıng te falan otururuz..

Back