- 2 Eylül 2008
- 569
- 14
- 98
- 42
merak etme berkesel ben de 1 tane var yanlız kalmaz oğluşun :))
tmm cnm getircem öleyse oglusumu bir an kararsızdım onun adınada istiyorum cunku oglum benden daha cok sıkıldı sureklı evde olmaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etme berkesel ben de 1 tane var yanlız kalmaz oğluşun :))
yaa ben gelcem ama bişiden cekınıorum heralde aranızda en en küçük benım ne biliim istermısınız acebaa :uhm: 21 yasındayım evlıyım ama çocugum yok...
tmm cnm getircem öleyse oglusumu bir an kararsızdım onun adınada istiyorum cunku oglum benden daha cok sıkıldı sureklı evde olmaktan
sorma canım çocuklar bizlerden daha çok sıkılıyor benimkisık sık der anne canım sıkılıyoooo :)) bi de oyun parkı var orda oraya da koyarız onları gönüllerince eğlenirler opuyorumnanaktan
süperrrr inş. güzelce anlaşabilirler
ınsallah bı aksılık cıkmazsa bende gelıcem benımde 2 yasında kızım var :) cengelkoye geldım bugun burdayım :)
şeymacım oğlunu getirme ımkanın varsa getırsene benım oglumda 4 yasında yalnız kalmasın oynarlar birlikte
çok tereddütte kaldım ya gelip gelmeme konusunda. kızım çok huysuz ve mızmız bugünlerde. birde iştahsız 2 kaşık yediriyorum kusuyo çok mutsuz ve yorgunum arkadaşlar inşallah düzelir bir kaç güne kadar da bende gelirim. gelmekte sorun yasamamda kızıma baglı off allahım ya çok yıprattı beni 3 gündür![]()
merbahaaa bende gelmek istiorum kızlarr hem ikea bana çok yakın zaten tanısıp kaynaşmıs oluruz ne guzel opuyorumnanaktan ayyyy mutlu oldum bırden....
yaa ben gelcem ama bişiden cekınıorum heralde aranızda en en küçük benım ne biliim istermısınız acebaa :uhm: 21 yasındayım evlıyım ama çocugum yok...
Evetttt anadolu yakası 18 ocak p.tesi saat 13:00 da ümraniye meydan(real,ıkea)buluşuyor katılmak isteyen herkesi bekleriz...
Gelenler:
1.şeyma
2.alieminim
3.alyaduanınannesi
4.berkesel
5.serayy
6.yasemin-83
7.kapıcınınbitlikızı
8.rüyagibişeker
9.kar
10.ardayasbu
11.shqiptare
12.thanderc
:enbuyukkk:
valla niyetim gelmek ama bakalım tamamen kızıma baglı zaten herşeyimiz ona göre ctesi haber ederim belli olur herhalde o zamana kadar yada pazar sabah. kızlar yaşları problem etmiyelim lütfen anaaa bide en abla ben çıkıyomuşum aranızda 83 lüyüm ben. varmı benden büyügü aranızda?zemuszemus
opuyorumnanaktan çatlak olur farketmez..bende profilimdeki resım gibi olurum..