Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
berkesel sende yollasana özelden tel no ben sana yolluyom garanti olsun seymaya ulaşamazsam seni ararım

cnm yolladım telimi duruma göre haberleşiriz

tmm kızlar ıkeanın içinde olursa çocukları oyunsalonuna 1 saat ucretsız bırakıp rahat edersenız ama meydandakı yemek yerlerini dersenız burger kıng te falan otururuz..

ya genelde herkes cocuklarıyla gelcek oyun bölumu daha ıyı olur heralde

hazırız hazır..
kızlar p.tesi hava yağışlı ama iptal etmek istemiyorum sonuçta kapalı alanda olucak umarım katılımda azalma olmaz..

valla niyetim gelmek ama bakalım tamamen kızıma baglı zaten herşeyimiz ona göre ctesi haber ederim belli olur herhalde o zamana kadar yada pazar sabah. kızlar yaşları problem etmiyelim lütfen anaaa bide en abla ben çıkıyomuşum aranızda 83 lüyüm ben. varmı benden büyügü aranızda?zemuszemus

canım bende 83 lüyüm .merak etme yanlız değilsin :)

hazırız hazır..
kızlar p.tesi hava yağışlı ama iptal etmek istemiyorum sonuçta kapalı alanda olucak umarım katılımda azalma olmaz..
canım rıca etsem zoelden numaranı atarmısın?..
ben avrupa yakasından gelcem yolum cok uzun..
araba bende oldugu ıcın gelmem suan sorun yok ama hava cok berbatsa kopruyu cekemıye bılırım..

inşallah ya valla çok yıprandım bu 1 haftadır ne çıkamayan dişmiş ya daha 2, dişte bunu yaşarsak köpek dişleri hele hele azı dişleri nasıl çıkcak bilmemmafoldumben

thanderc benimde oğlum köpek dişlerini çıkarıyor mahvoldum 1 haftadır üstüne bide ben hasta oldum inşallah iyileşirsem gelmeyi çok istiyorum

bende istiyorum ama bakalım tamamen kızıma baglı. ay en zor köpek dişleri çıkıomuş öyle diyolar biz en başta böyle olursak valla gözüm korktu ya

sımdık pazartesı gelsın dıye beklıyen sabırsız hanımlar ıkeanın ıcındemı toplanıcaz neresındeyız sımdık onu tam kesınlestrıdınızmı seymacım ben takıp edemıorum fazla konuyu ıkeanın tam neresındeyız sımdık burg demıyız ustumuze yazalım kk dıye ya :) bellı olur zaten bol cocouk ve hatunun oldugu yerde :) kk dır

sımdık pazartesı gelsın dıye beklıyen sabırsız hanımlar ıkeanın ıcındemı toplanıcaz neresındeyız sımdık onu tam kesınlestrıdınızmı seymacım ben takıp edemıorum fazla konuyu ıkeanın tam neresındeyız sımdık burg demıyız ustumuze yazalım kk dıye ya :) bellı olur zaten bol cocouk ve hatunun oldugu yerde :) kk dır

olur tabii ne den olmasın bir tabela yok yok herkes yakasına kırmızı gül taksın .)))))

benim oğlum 1 yaşında ama iyiye gidiyor bakalım çok istiyorum gelmeyi bu arada 82 liyim yazmış berkesel en büyük sen değilsin tatlım ben 80 liyim

kızlar ıkeanın içinde olsun yukarıda yemek bölümü varya orada olsun ben erkenden gelir uygun bıyere oturur hepinizede mesaj atarım şu masadayız vs dıye okey..

bitli çok süslenme seni kaparlar bak valla karışmam. kızım çok merak ettim seni anlat bakam kendini boy kaç göz ne renk? kaydirigubbakcemile3 esmermisin kumralmı tombikmisin benim gibi fidanmı?

Back