- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
berkesel sende yollasana özelden tel no ben sana yolluyom garanti olsun seymaya ulaşamazsam seni ararım
tmm kızlar ıkeanın içinde olursa çocukları oyunsalonuna 1 saat ucretsız bırakıp rahat edersenız ama meydandakı yemek yerlerini dersenız burger kıng te falan otururuz..
valla niyetim gelmek ama bakalım tamamen kızıma baglı zaten herşeyimiz ona göre ctesi haber ederim belli olur herhalde o zamana kadar yada pazar sabah. kızlar yaşları problem etmiyelim lütfen anaaa bide en abla ben çıkıyomuşum aranızda 83 lüyüm ben. varmı benden büyügü aranızda?zemuszemus
ben varımmmmmmmmmm 82 liyim cnm :):):):) en buyugunuz benmıyım şimdi yaaa![]()
canım rıca etsem zoelden numaranı atarmısın?..hazırız hazır..
kızlar p.tesi hava yağışlı ama iptal etmek istemiyorum sonuçta kapalı alanda olucak umarım katılımda azalma olmaz..
thanderc benimde oğlum köpek dişlerini çıkarıyor mahvoldum 1 haftadır üstüne bide ben hasta oldum inşallah iyileşirsem gelmeyi çok istiyorum
sımdık pazartesı gelsın dıye beklıyen sabırsız hanımlar ıkeanın ıcındemı toplanıcaz neresındeyız sımdık onu tam kesınlestrıdınızmı seymacım ben takıp edemıorum fazla konuyu ıkeanın tam neresındeyız sımdık burg demıyız ustumuze yazalım kk dıye ya :) bellı olur zaten bol cocouk ve hatunun oldugu yerde :) kk dır