Anadolu Yakası Buluşuyor Kim Geliyor El kaldırsın :)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEYMA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa bulusma uzun suredır ara vermısdım bısı cıkmazsa gelıyom bende ıkea da ısımde var zaten..

ha bu arada bende dıger bulusmaların sultanlarına verırım haber..

ben de bir aksilik çıkmazsa gelmek istiyorum kızlar beni de listeye yazın

Gelenler:
1.şeyma
2.alieminim
3.alyaduanınannesi
4.berkesel
5.serayy
6.yasemin-83
7.kapıcınınbitlikızı
8.rüyagibişeker
9.kar
10.ardayasbu

merhaba arkadaşlar:)gelmeyi çok istiyorum ama pazartesi günü nişanımla ilgili yapmam gereken bikaç şey var maalesef:( saat 1e yetişemem ama ilerleyen saatlerde yanınızda olmak için büyük çaba sarfedicem:) yetişemezsem şayet size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum:) ama tekrar toplanırsanız o güne sürpriz planlar çıkmasına izin vermicem çünkü sizleri tanımayı çok isterim:)

herkes birbirine yakın ne güzel yani aynı çevreden. bende çengelköy rasathane yolundayım. kızım var 10 aylık ve hiç arkadaşım yok kızım ve eşimden baska:( tanışmak isterdim sizinle ve tabi bulşmayada gelmek ama malum domuz gribi var. hem ikeanın oraları hiç bilmiyorum. ama irtibatı koparmasak burdan dostluklara devam etsekte uygun zamanda buluşsak olmazmı? yani baska buluşmalara katılsak biz

herkes birbirine yakın ne güzel yani aynı çevreden. bende çengelköy rasathane yolundayım. kızım var 10 aylık ve hiç arkadaşım yok kızım ve eşimden baska:( tanışmak isterdim sizinle ve tabi bulşmayada gelmek ama malum domuz gribi var. hem ikeanın oraları hiç bilmiyorum. ama irtibatı koparmasak burdan dostluklara devam etsekte uygun zamanda buluşsak olmazmı? yani baska buluşmalara katılsak biz

Hoşgeldin canım bende senin gibi bu seferlik katılamıyorum bizim kısmetimiz bir dahaki sefere İnşaallahvereliniortak

cnm hg aramıza. bu akşam haberlerdede cıktı domus grıbı dıye birsey yoktur. ve hersey acıgada cıkıyor. bende nato yolundayım istersen bir yerde bulusur bırlıkte gıdebılırz. bende sıkıldım yalnızlıktan yeter artık dedım ve inş. buluşmaya katılacagım cnm duruma göre haberleselım gelmek istersen

hb canım kızlarımızın arasındada fazla yokmuş. bende kızımda çok yanlızız kızıma oyun grubu arştırdım bu civarlarda ama bulamadım en yakın ataşehirde var o da çok uzak. benden ve babasından başka birilerini de görsün istiyorum arkadaşı olsun ama malesef cevremde kimselerrr yok:(

berkesel hb canım valla çok yanlızım ve eşime sarıyorum artık bana arkadaş bul arkadaşlarına söyle eşleriyle falan tanışalım diye off ya valla sırf buyüzden sevmiyorum istanbulu

berkesel hb canım valla çok yanlızım ve eşime sarıyorum artık bana arkadaş bul arkadaşlarına söyle eşleriyle falan tanışalım diye off ya valla sırf buyüzden sevmiyorum istanbulu

senı cok iyi anlayabılıyorum bende aynı durumdayım cnm cevremde hiç kimsem yoktur bunalıyo insan belli bir zamandan sonra

cnm bı tane oglum var 4 yasını doldurcak yarın:) maxının yakınında oturuyorum cnm mo bu arada

Sağol Selvi ciğim son 2 iğne cuma kontrolümüz var.Ama hala hırıltısı var atlatamıyor.Siz burdan program yapıyorsunuz ya ben hırsıma çatlayacağım.Ama sağlık olsun yalnız bu ara bronşit,zatürre salgını var aman dikkat hastanede çocuk müşahadeleri tıklım tıklım aman dikkat

benden bu gecelik bu kadar yarın gelirim yine. kızım diş çıkarıo sagı solu belli diil uyanıo sık sık azcık uyuyayım. yakınımda arkasların oldugunu bilmek çok mutlu etti beni mutlaka tanışalım kaynaşalım maxi buluşmasınıda yapalım bence. çok gelen olmuyo oraya hele yemek katı bomboş oluyo. herkese ii geceler

Back